Daha önce 2 3 saatliğine 3 kere kayınvalideme bıraktım.. Bir sorun yaşamadık.. Zaten mama ile besleniyor kuzum.. Acıkınca mamasını içiyor uykusu gelince uyuyor.. Allaha şükür ki problemli bir bebek de değil..Ama ilgi istiyor yanında ses istiyor sürekli uslu da olsa bir bebek nihayetindeDaha önce birkaç saatlik falan uzak kaldı mı bebeğiniz sizden. O zaman huysuzluk yapmış mı? Ben emzirdiğim için 3 saatten fazla hiç uzak kalamadım bebeklerimden, 2 gün çooook uzun, ne olursa olsun kokunuzu arar, bırakacağınız kişiye alışıksa belki bir ihtimal ama sanmıyorum.ama bırakacağınız biri varsa etrafınızda şimdiden 2,3 saat bırakarak alıştırın ki geleceğe yatırım olsun. Bizimkiler kimsede durmuyorlar maalesefBebekle gitmenizi önermem, yerini yadırgayabilir, uyumayabilir, değişiklikten hoşlanmayabilir vs bebekler rutini sever. Ya bırakın gidin ya da bebekle gitmeyin, evinizde program yapın
Her zaman olan birşey değil hemde ihtiyacınız var gidip eğlenin eşinizle başbaşaKızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık
Yakın bir zamanda da evlilik yıldönümümüz olacak.. Biz doğum günü, sevgililer günü falan böyle günlerde sürprizli, hediyeli kutlamalar yapmayız..Sadece evlilik yıldönümümüzü şaşalı olmasa da kendimizce kutlarız..Birbirimizden bağımsız sürprizli şeyler yapmayız genelde birlikte plan yapar, kendimizce güzel vakit geçiririz..Bu zamana kadar bebeğimiz yoktu hep dışarıda bulunduk..
Eşim bu yıl arkadaşımızın bir işletmesi var çok hoş gerçekten sadece bulunması bile insanı ruhen tatmin eden bir yer , arkadaşı ile yıldönümümüz için görüştüğünü, kendisinin bize güzel bir evini ayırabileceğini falan anlattı..
Bebeğimizle birlikte gitmek ne kadar mantıklı bilemedim..Her ne kadar yaz gelmiş gibi görünsede bahsettiğimiz mekan biraz yükseklerde bir yer illa ki soğuk olacak hasta olmasından çok korkuyorum bir de ancak onu uyutup yalnız kalabiliyoruz Kızım mızmız bir bebek değil bizi aşırı yormuyor aslında ama sonuçta bebek.. Şöyle güzel bir akşam yemeği, ardından bir kahve sigara keyfi, biraz muhabbet gecenin ilerleyen saatlerinde aksiyon kulağa çok hoş geliyor fakat kızımla bu kadar rahat geçmesi zor.. Ya acıkıyor ya da uykusu geliyor, uyusa bu sefer ne zaman uyanacak belli değil minnoşum da ilgi istiyor.. Bilirsiniz işte..
Eşim kızımızı 2 günlüğüne kayınvalideme bırakabileceğimizi söyledi.. Ama ben hem kızımı bırakmak istemiyorum hem de çok gitmek istiyorum.. Bu arada kızım mama ile besleniyor emzirmiyorum o yüzden eşim sorun olmayacağını düşünüyor ama nasıl ayrı kalırım kızımdan aklım hep onda olacak bu sefer zevk alabilir miyim 2 gün tatil yapcaz diye onu bırakıp gitmek???
Diğer taraftan evde de kutlayabiliriz ama bedenen ve ruhen hamilelikti lohusalıktı bebek bakımı derken yoruldum.. Aslında uzuuunca bir tatile ihtiyaç var ama malum pandemi.. bende isterim ki yemeğimiz hazır gelsin, bizim için özenle masalar hazırlansın falanorganizasyon işine benim zahmet etmediğim 2 gün geçireyim.. Ama sanırım çok şey istiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız?? Bir de evde farklı neler yapılabilir?? Hem akşam hem geceiçin fikirleriniz neler olur acabası??
Evde gece yatarken belirli bir tshirt giyin, kokunuz iyice sinsin, onu bebeğinizle beraber bırakın.Daha önce 2 3 saatliğine 3 kere kayınvalideme bıraktım.. Bir sorun yaşamadık.. Zaten mama ile besleniyor kuzum.. Acıkınca mamasını içiyor uykusu gelince uyuyor.. Allaha şükür ki problemli bir bebek de değil..Ama ilgi istiyor yanında ses istiyor sürekli uslu da olsa bir bebek nihayetindeAma birden 2 gün de yapabilir mi tabi ki garanti veremiyorum..
Bari birlikte hazırlayın eşyaları da heveslensin kuzumEvde gece yatarken belirli bir tshirt giyin, kokunuz iyice sinsin, onu bebeğinizle beraber bırakın.
Evdeki oyuncağı, uyku arkadaşı, battaniyesi vs hepsini götürün, fotoğraflar da bırakın aynı zamanda.
Ciddi anlamda bulunmaz nimet, 5 senedir böyle bir anı kolladım, olmadı.
Aylardır çocuğuma anneannede kalmanın ne eğlenceli olduğuna dair yüklemeler yapıyorum ki bırakıp bir yere gitmeyeceğim, alışsın diye ki evim 5 dk zaten, ağlarsa gidip alacağım.
Daha eşya hazırlama aşamasına bile geçemedik
Sadece anne kimliğiniz yok, kadın ve eş kimlikleriniz de var.Bari birlikte hazırlayın eşyaları da heveslensin kuzum
Anne olmak çok güzel birşey ama onlardan bağımsız birşey de yapması bir o kadar zor.. Eşimle henüz birşeye karar veremedik.. Bakalım ne yapacağız sizde çok doğru söylüyorsunuz alışması lazım her zaman olmasa da arada değişiklik yapmak gerekiyor galiba.. Hatta kayınvalidem ben size geçer orada bile bakarım diyor kendi yatağında uyuturum sorun olursa senin için diyor.. Sağolsun her türlü destek oluyor.. Ama her zaman da yatağında uyumayacak ki bilemiyorum şuan..
Git blackcim. 2 gun senin icin cok guzel bir dinlenme firsati olabilir ve kizin bu donemleri hatirlamayacak. Hem babanesi il baglari guclenir bu vesile ile senin ihtiyacin oldugunda babanesine guvenle birakabilirsin. Git 1 2 gece, biraz kendi ruhunu dinlendir, donunce bebegin icin daha faydali oldugunu goreceksin cunku hem daha sabirli bir anne olacaksin hem de ozlem sizi daha cok baglayacakKızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık
Yakın bir zamanda da evlilik yıldönümümüz olacak.. Biz doğum günü, sevgililer günü falan böyle günlerde sürprizli, hediyeli kutlamalar yapmayız..Sadece evlilik yıldönümümüzü şaşalı olmasa da kendimizce kutlarız..Birbirimizden bağımsız sürprizli şeyler yapmayız genelde birlikte plan yapar, kendimizce güzel vakit geçiririz..Bu zamana kadar bebeğimiz yoktu hep dışarıda bulunduk..
Eşim bu yıl arkadaşımızın bir işletmesi var çok hoş gerçekten sadece bulunması bile insanı ruhen tatmin eden bir yer , arkadaşı ile yıldönümümüz için görüştüğünü, kendisinin bize güzel bir evini ayırabileceğini falan anlattı..
Bebeğimizle birlikte gitmek ne kadar mantıklı bilemedim..Her ne kadar yaz gelmiş gibi görünsede bahsettiğimiz mekan biraz yükseklerde bir yer illa ki soğuk olacak hasta olmasından çok korkuyorum bir de ancak onu uyutup yalnız kalabiliyoruz Kızım mızmız bir bebek değil bizi aşırı yormuyor aslında ama sonuçta bebek.. Şöyle güzel bir akşam yemeği, ardından bir kahve sigara keyfi, biraz muhabbet gecenin ilerleyen saatlerinde aksiyon kulağa çok hoş geliyor fakat kızımla bu kadar rahat geçmesi zor.. Ya acıkıyor ya da uykusu geliyor, uyusa bu sefer ne zaman uyanacak belli değil minnoşum da ilgi istiyor.. Bilirsiniz işte..
Eşim kızımızı 2 günlüğüne kayınvalideme bırakabileceğimizi söyledi.. Ama ben hem kızımı bırakmak istemiyorum hem de çok gitmek istiyorum.. Bu arada kızım mama ile besleniyor emzirmiyorum o yüzden eşim sorun olmayacağını düşünüyor ama nasıl ayrı kalırım kızımdan aklım hep onda olacak bu sefer zevk alabilir miyim 2 gün tatil yapcaz diye onu bırakıp gitmek???
Diğer taraftan evde de kutlayabiliriz ama bedenen ve ruhen hamilelikti lohusalıktı bebek bakımı derken yoruldum.. Aslında uzuuunca bir tatile ihtiyaç var ama malum pandemi.. bende isterim ki yemeğimiz hazır gelsin, bizim için özenle masalar hazırlansın falanorganizasyon işine benim zahmet etmediğim 2 gün geçireyim.. Ama sanırım çok şey istiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız?? Bir de evde farklı neler yapılabilir?? Hem akşam hem geceiçin fikirleriniz neler olur acabası??
Ben gıdekezdım heralde .Evımı guzellestırır evımde kutlardım .Yada bebegımıde alırdım.Daha sıcak bır yere gıderdım.Kızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık
Aklınız onda kalacağı için tatili kesip erken bile dönmeniz olası. Bir de böyle böyle bebişle birbirinize bir yere gitme konusunda uyum sağlamaya başlamış olursunuz. Kızım 1 aylıkken uçağa binmek gerekti , çok sorun olacak sanmıştım, 11 saat uçtuk, 1 dk.ancak aglamistir. Ki normalde çok hareketli ve ağlayan bir çocuktu.Özleyeceğim kesin zaten eşime de dedim onu bırakıp gidersem huzursuz olurum.. Aklım sürekli onda kalacak sürekli görüntülü konuşacağız bu sefer.. E ne anladık tatilden o zaman
bence bebeğide alın gidin size ihtiyacı olur çok küçük hiç aklınız kalır bu sefer tatildende birşey anlamazsınızKızlar konu başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir bebeğim var prensesim 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?