bebekleriniz nerede yatıyo?

cagancuk

küçük aşkımla çok mutlym
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
1.342
2
40
kızlar bebeklerinizin odalarını ayırdınızmı?biz hala aynı odada yatıyoruz.çağan bey odasına alışsın diye biz küçücük çekyata sığıyoruz artık bırakmak istiyorum ben ama eşim daha erken diyo.okula gidene kadar aynı odada yatıcaz galibadelikafadulden

biz on günlük olduk ama kızım yanımda yatıyor yatakodasında ev tipi ana kucağında çok rahat uyuyor odasına kırkı çıkınca falan koymayı düşünüyorum.

4 aylık olduğundan beri odasında yatıyor..
bence acele et canım ayırmak için sonra daha zor olur..

benim kizimda 16 gunluk oldu ve biz ana-kiz koyun koyuna yatiyoruz. fena alisti simdiden surekli memeye ve kokuma. bakalim nasil ayircaz.

benimkide 35 gunluk oldu şimdilik yatak odasında kucuk beşikte yatıyo ama onda bile uyumuyo yanıma alıyorum o zaman daha fazla ve huzurlu uyuyo ama 40 ı cıktıktan sonra odasında yatırmayı dusunuyorum olmadı biz gider onun odasındaki cekyatta yatarız ama yeterki o yerine alışsın yoksa sonrası cok zor olur

tam 6. ayını doldurduğu gün odasına geçirdim, yanımda hiç yatırmadım, minikken sadece sabahları yanıma alırdım onun dışında hep kendi yatağında uyudu

Sevgili yeni anneler mümkün olduğu kadar bebeğinizi yanınızda yatırmayın derim ben, aynı hatayı yapmış biri olarak tavsiyem, aynı odada yatsanız bile o kendi beşiğinde yatsın, bebeğimin alışması bir yana bir süre sonra kendim çok kötü alıştım göğsümün üstünde uyumasına,
neredeyse 4 aya kadar oturma odasında ve koyun koyuna yattık, hiç unutmuyorum 2 aylıktı artık bu gece park yatağında yatacak ve yanıma almayacağım dedim, o uyudu ama ben uyuyamadım, hemen yanıbaşımda elimi uzatsam dokunucam ama o kadar kötü hissettimki anlatamam, resmen üşüdüm sanki, yatakta bir türlü ısınamadım, onu terk etmişim yalnız bırakmışım gibi hissettim, ağlaya ağlaya sabah ettim.
sonra 4. ayında park yatağında yattı 6 aylıkkende kendi odasında yatmaya başladı, yanımda yatarkende gecede 10 kez falan uyanırdı odasında da aynı sayıda uyanıyor, çok yorgun olduğumda bazen sabaha karşı yanımıza alıyorum ama şimdi de yanımızda yatmak istemiyor, sağa dönüyor babaya çarpıyor, sola dönüyor bana çarpıyor bi kızıyor, bi çığlık atıyor ki sormayın, hemen odasına götürüyorum mışıl mışıl uyuyor.

canım biz yatağında yatırıyoruz zaten.hiç yanımıza almadık.biz onun odasında çekyatta yatıyoruz.birazda iyi oluyo aslında çünkü bütün gece doğru düzgün uyumuyo kalkıp duruyo sallıyorum sürekli

yağmur da beşiğinde yatıyor fakat aynı odadayız ama ben kızımın odasını ayırdığımda da problem yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü yağmuru yatağına bırakıp odadan çıkıyorum öyle kendi kendine mışıl mışıl uyuyorr bende artık odasını ayırmak istiyorum ama babası izin vermiyor:KK43:

yağmur da beşiğinde yatıyor fakat aynı odadayız ama ben kızımın odasını ayırdığımda da problem yaşayacağımı düşünmüyorum çünkü yağmuru yatağına bırakıp odadan çıkıyorum öyle kendi kendine mışıl mışıl uyuyorr bende artık odasını ayırmak istiyorum ama babası izin vermiyor:KK43:

aynı sorun bizdede var anım.gece falan bişey olur diye korkuyo babası.bi gece deneyelim diyorum olmaz diyo.çekyatta yatmaktan belimiz tutuldu ama napalım küçük bey için katlanıyoruz

kızlar ben de dogdugundan berı asla yanımda yatırmadım aynı odadayız ama kı bunun bır sakıncası yok dıye dusunuyorum.cunku gunduzlerı ıkı kez tek basına uyur hatta benı gorurse odada o zaman uyumaz kalkmak ıster.ben de mumkun oldugunca gorunmem ona.onemlı olan yatakların ayrı olması oda ısıne de zamanı gelınce zaten ayırmak zorunlulugu dogacak.o yuzden henüz bu melek hallerının tadını cıkaralım dımı ....

ben oglumda cok kati bir sekilde asla yatagima almadim. aman alismasin, aman soyle olsun boyle olsun diye. bir baktim 9 yasina gelmis benim minik oglum. ne zaman buyudugunu anlamadim bile.

simdi kizimda ayni kurallari uygulayamiycam. benimle yatarsa yatsin, o kadar cabuk buyuyorlarki, sonra ben istesemde yatmiycak benle.

kırkını çıkartana kadar gündüzleri kendi odasında akşamları ise ara ara bizim odamızda kendi beşiğinde uyudu ama genellikle kendi odasındaydı
40 ından sonrada geceli gündüzlü kendi odasında uyudu.
arada sabahları koynumuza aldık ama sadece oynaşmak için :))

kırkını çıkartana kadar gündüzleri kendi odasında akşamları ise ara ara bizim odamızda kendi beşiğinde uyudu ama genellikle kendi odasındaydı
40 ından sonrada geceli gündüzlü kendi odasında uyudu.
arada sabahları koynumuza aldık ama sadece oynaşmak için :))

biz oglumu her sabah alirdik oynasmak icin. koca cocuk oldu hala her sabah ilk bizim yanimiza gelir.opuyorumnanaktan

benim oğlum bizim odamızdaki salıncağında yatıyo sabaha kadar sallanmak istiyo çünkü, nasıl doğduysa öyle gidiyo 14 aylık olucak..çok yoruluyorum çook..

ben 9 aylıkken ayırdım odasını o zamana kadar bizim odamızda kendi yatağında yattı ee tabi bizimde yanyana koyun koyuna yattığımız günler oldu ama bunu sürekli hale getirmedim hiç bir zaman ara ara alıyordum o yüzden de çok alışkanlık olmadı kendi odasına geçtiinde de zorlanmadık hiç zaten odalarımız dip dibe kapılar açık sanki aynı odada yatıyor gibiyiz sadecev sabahları kalktığında kafasını yana çevirir yüzüme bakar gülerdi hemen onu özlemiyor değilim ama şimdi de çağırıyor görünce zıp zıp zıplıyor yatağında sıpam gel gel yapıyor eliyle etrafımdaki insanları odaları ayırmakta çok zorlandıklarını gördüğüm için ben de çok anlamadan en azından 1 yaşından önce ayrılması taraftarıyım

biz de hiç yanımıza ve odamıza almadık, odasında kendi beşiğinde uyuyor hep, umarım hep boyle devam eder..

eylulde bızım odamızda besıgınde yatıyor yaza dogru memeden kesıp odasını ayırmayı dusunuyorum cunkı emzırmek aynı odada kolay oluyor

benim kızımda bizim odada kendi yatağında yatıyor ama gece uyanınca yatağında uyumuyor. yatağına yatırdığımda ağlıyor. ama bizim yanımıza yatırdığımda hemen uyuyor. bende uyuyunca kendi yatağına geçiririm diye düşünüyorum fakat uyuyup kalıyorum. aslında bu kötü bişey, buna alıştırmak çok yanlış diye düşünüyorum ama bi yandan da kıyamıyorum.

X