Bebeklerimiz ve Biz

Ok mücüm ne zaman istersen.. :)
iyiyiz esmacim sen nasilsin
allah aşkinizi herdaim sürdürsün
cicilerinide güle güle iyi günlerde giyinsin cnm

esmacım hoşgeldin sağol:teselli:
ne abuk sabuk müzüklerde oynuyorlar dimi teyzesi ege için sırf yğkledi teline bas gazayı deli gibi oynuyor ondasırnaşık şey
semiha ne güzel yaşını karşıladı yürümesi süper yani
sevilim tulumun resmi var bir bak bakalımbeğenecenmi??

canımm bebeğüm saol.şimdi içim daha rahat ezgiyede çok dikkat ediyorum
banyodan sonra mutlaka saçlarını kuruturum ama neden oldu anlamadım

selam canım iremede çok geçmiş olsun canım üzme kendini düzelir havalar soğudu bebekler hasta olmaya başladı

gunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyom:1no2:
iyiki doğdun tatarcım ailenle mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeee
saol canım benimmm
denomda başladı demek burnunu çekmeye kış geldi bebişlerimiz salya sümük olmaya başaladı

hoşgeldin canım balsen ardaya nazda çok seviyor pc başına geliyor aç aç oynamak istiyorr bayramlıklarını güle güle giysin ardamız

günaydın kızlara.s.
yine yeni yeniden aranızdayım:teytey:
beni unutmanıza fırsat bile vermedensengözlerimebaksanab

barçman ablacım sağolsun kazenle görüşüp durumu izah etmiş:1rolleyes:
yani sonuç olarak burdayım işteekaydirigubbakcemile3
buraya kadar güzelyasakkelime

ama gecemiz çok uykusuz geçti, dün zeynepte hafif burun akıntısı vardı, akşama arttı, gece de tukandı kaldı yavrum:a015:

hoşgeldin zehracım tam ne oldu anlamamıştım ama.
zeynebe geçmiş olsun.

Çok güzelmiş canım cuma günü almayı düşünüyorum. Sorması ayıptık kaça aldın.
Birde içine ne giydiriyorsun. Sadece ince bir pijama giydirmek yetiyormu?

:1hug:
hoşgeldinnnnn
demek zeynomuzda hasta of ya ne oluyor bu bebelere anlamıyorum ki
emir nasıl alıştımı iyice okuluna

canımm bebeğüm saol.şimdi içim daha rahat ezgiyede çok dikkat ediyorum
banyodan sonra mutlaka saçlarını kuruturum ama neden oldu anlamadım

canım ya çok sveindim iyi olmalarına ama ezgiye bence daha dikkat et kurutma makinası ile sadece diplerini hafif kurut eşlimin dediğinde haklı olabilir azda olsa kurutma makinalarıda rüzgar gibi esip sinüzite yol açabilirler değilmi???

[
canım hoşgeldin valla şok oldum ben kendi adıma editlemekle nasıl böyle hemen banlanıyormuş anlamadım birde ban puanları nirde hala onuda çözemedim
neyse önemli olan aramızda olman barçman abla sağolsun:lepi:
demek zeynepte gribal enf. olan bebeklerimizden çok geçmiş olsun canım.
ben geceleri çok tıkandığında valla okyanus suyu kullnaıyorum gece kaç olursa olsun öyle rahatsız uyuyacağına uykusu bölünüp kolayca nefes alarak uyumasını yeğleyiyorum açıkcasıfisfisfis

QUOTE=kartalsevil;3939359]Çok güzelmiş canım cuma günü almayı düşünüyorum. Sorması ayıptık kaça aldın.
Birde içine ne giydiriyorsun. Sadece ince bir pijama giydirmek yetiyormu?[/QUOTE]

canım o 48 ytl idi bu birde turuncusu var farklı bir malzeme oda 40 ytl yani 50 ytl yi geçmiyor uyku tulumları.oda marka olduğu için biraz pahalı.
ben egeye 4 aylıkken aldığım vardı normal bıcırium mağazalarından almıştım23 ytl idi onu kullanıyor mesela hala.

Son düzenleme:

hoşgeldin bebeğümmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz:sm_cool:
valla özledimm senüüüüüü danammmmmmmmmkaydirigubbakcemile
evet barçman ablanın açtığı topiğe baktım sağolsun

geçmiş olsun zeynebime
kış geldi çocuklara başladı burun çekmeye

herkese tünaydın deyip bodoslama dalıyorummmm

kısss zehraaa danasııı hoşgeldin şekerparemmmmm..... evet hak yerini bulmuş sonundaaa
akşam tatarın attığı linkten bakmıştım senin banlanmanla ilgili konuya barçman abla yaaa süper birisi....

tekrar hoşgeldin canım

bu arada biraz rötarlı oldu ama zeynonun doğum günü nasıl geçti fotoları ekledinmi eklicenmi... meraknan bekliyoruz canım.... Şeniz

pekçok hasta bebemiz var sanırım hepsine şifa diliyorum..:Saruboceq:.

çağatayı dün yollamamıştım okula malum hastaydı ama bugün ii çok şükür yavrum başladı tekrardan...

hava değişimi çok sert oldu ve bu da özellikle bünyesi zayıf olanları ve çocukları vurdu ... herkese tekrardan çok geçmiş olsun

semihacım gözünaydın yürüyormuş berra maşallah diyelim....

Hoşgeldin kuşum seni unutmak ne mümkün geçmişe bakarsan konuşmalarimizi
okursun
sevindim yanliş anlaşilmanin ortadan kalktiğina
kaldiki sen kendi ziyaretci sayfada yaptin editlemeyi topikde değilki..
Neyse ne döndün işte..zeynomada geçmiş olsun cnm..bişey kullaniyormusun..?

bu kaçıncı yazışım yaa
unutmuşum herhalde dünden beri yazı göndermeyi, gitmiyo bi türlü kaçtır baaştan yazıyorumm

sevilcim emir okula alıştı alışmasına ama her akşam bizi der konusunda çok yoruyo
1. sınıf hakketen çok zormuş, diyolardıda önemsemiyodum
kolum yoruluyo yazamıyorum diyo sürekli

yelizcim sabah dr a götürdük, antibiyotiğe gerek yok dedi, boğaz ve kulakları iyiymiş
şurup verdi 2 tane biri pedifen, diğerinin adını unuttum, bide okyanus suyu
köye gidene kadar düzelir inşallah

bu rada boyu 77 cm, kilosuda 9.800 geldi
çok üzüldüm yaa, hiç kilo almamış kaç aydır

doğum günün kutlu olsun nilgüncüm çocuklarınla ve eşinle mutlu yuvanda geçireceğin nice uzuuunnn seneler diliyorum... iyiki doğdunŞeniz

zehracım zeynep gayet sağlıklı ve topdik görünüyor aslında.... sağlıkları yerinde olsunda...

benimkide ayrı bir mevzu çağanın suratıda br kaşık her gören neyapmışsın bu çocuğa diyor sinirlerim zıplıyor işkence yapıyorum evde diyorum.. napim çocuğun suratı küçük.. yok sa kiloda ii sayılır aslında...

aman sağlıklı olsunlarda kilo milo hepsi boşşşş

Iyi olmuş cnm antibiyotik vermediği..
Düzelir canim allahin izniyle..
Kiloyuda dert etme sağliklari yerinde olsun yeter..gerisi gelir...
öpüyorum fistik kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…