- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.921
canımm bebeğüm saol.şimdi içim daha rahat ezgiyede çok dikkat ediyorumcanım günadyınŞeniz
zaten en iyisini yaptın baka bir yere götürmekle canım kızları.
bebeklerde kulak çekiştirmede ilk şüphelenecek durum orta kulak iltahabıdır.ve kb ye baktırmak lazım bilgisayarlı şekilde ama.neyseki iltahap azmış.en kısa zamanda iyileşir nazımız merak etme sen.
ezgiyede çok dikkat etbenim gibi oda senede bir defa oluyor en az saçları ıslak sakın yatırma geceleri dışarı çıkmasın mutlaka havluyla iyice nemini alıp sarman lazım.çok fenadır sinüzit-tatlicadiarzu-
bizde seni sefiyozzzzzzzzzzzz danaŞeniz
selam canım iremede çok geçmiş olsun canım üzme kendini düzelir havalar soğudu bebekler hasta olmaya başladıSelam kızlar
Hasta bebişlerin hepsine geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.
İremin gribi biraz daha iyi geceleri birtek öksürük var ama burnumuz son sürat akıyor. Cuma tekrar götüreceğim.
iyiki doğdun tatarcım ailenle mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeegunaydın kızalr bugun benim dogum sositosositoa.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2lülülülülülü
32 bitt beeeeeeeeeeehhhhhhhhh of of yaşlaınıyom:1no2:
saol canım benimmmekinim tekrar geçmiş olsun cnm 3. bir dr a göstermen ne iyi oldu dimi için rahat en azından..
sevilcim hoşgeldin canım denizinde burun akıntısı halen devam ediyor.umarım en kısa zamanda geçer.
TATARIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN CNM..NİCE YILLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE..
MUCUK
kızlar günaydınlar nasılısnz bakalımbiz iyiyiz sükürler olsun dün oğluma bayramlıklarını aldık süper olduuu simdide bas gazayı dinliyo oynuyo yanımda bayılıyorum ben yavruma ya asığım ona
günaydın kızlara.s.
yine yeni yeniden aranızdayım:teytey:
beni unutmanıza fırsat bile vermedensengözlerimebaksanab
barçman ablacım sağolsun kazenle görüşüp durumu izah etmiş:1rolleyes:
yani sonuç olarak burdayım işteekaydirigubbakcemile3
buraya kadar güzelyasakkelime
ama gecemiz çok uykusuz geçti, dün zeynepte hafif burun akıntısı vardı, akşama arttı, gece de tukandı kaldı yavrum:a015:
esmacım hoşgeldin sağol:teselli:
ne abuk sabuk müzüklerde oynuyorlar dimi teyzesi ege için sırf yğkledi teline bas gazayı deli gibi oynuyor ondasırnaşık şey
semiha ne güzel yaşını karşıladı yürümesi süper yani
sevilim tulumun resmi var bir bak bakalımbeğenecenmi??
günaydın kızlara.s.
ama gecemiz çok uykusuz geçti, dün zeynepte hafif burun akıntısı vardı, akşama arttı, gece de tukandı kaldı yavrum:a015:
canımm bebeğüm saol.şimdi içim daha rahat ezgiyede çok dikkat ediyorum
banyodan sonra mutlaka saçlarını kuruturum ama neden oldu anlamadım
günaydın kızlara.s.
günaydın kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?