Bebeklerimiz ve Biz

Denomda iyi maşallah halen burnumuz akiyor ama gelen olarak fena değil
kuzumla bol bol seviştik haftasonu havalarda soğukdu dişari çikmadik hiç
iyi oldu..:) annemde bendeydi..evde temizlik vardi ama annemin agiosu sonradan belli olduğu için bayani çok önce çağirmiştim iptal etme dedi annem
deno ile annemi bi odaya koydum bayanda temizlik yapti..ellerine sağlik mis gibi
oldu ev elinin değmediği yer kalmadi avizelerden halilara kadar...

Bayram temizliğinde olan bayanlarada bir önerim var
mutfak halimda ve oturma odamdaki koltuklarimda denizin mama ve süt lekeleri vardi
( biberonun ucu kamiş gibi olunca dökülmemesi imkansiz)
bayan dediki bir şişe kirçöz alin hiç bir şey kalmaz dedi
öylede oldu parladi resmen.

tünaydın kızlar...
geç oldu ama güzel bir hafta diliyorum hepinize...
bizim hafta sonumuz çok yoğundu..iftar misafirleri...
gezmeler...
kızımda çok iyi.çok şükür..çok yaramaz ama..1 dk. yerinde dumuyor...
çok yoruyor çok....kelebeğim benim...

ekinnazcım kızlarına çok geçmiş olsun canım...inşallah önemli bişeyleri çıkmaz...
öğleden sonra haber veriisin canım...

mavicecim canım senin oğluşuna da geçmiş olsun...
bu hava değişiminde çook hasta olunacak galiba....

soytarıcım evini güle güle kirlet canım...
mis gibi ne güzel..ben bayram temizliği yapmıyorum...
çünkü bayram biter bitmez pencerelerimiz pimapen yapılacak...
heryer rezil olacak..zaten bayramda bana kimse gelmez..herkes kaynanama gelir..benim evim hiç batmaz...
ama şöyle güzel bi temzilik benim da canım çekti valla

Selam mavilim ve mücüm..
Hafta sonun güzel geçmiş mavilim ben hep evdeydim
denom sürekli beni yere yatırıp deh dehh yaptık..babanı çağır diyor yoook ille benim sırtıma binicek. :)

mücüm sen nasılsın canım sizinde h.sonunuz iyi geçmiştir umarım...misafirlerinin geldimi pazar günü iftara..?

Canım benimde banada çok gelen olmaz bayram temizliği değil taşındığımdan beri ( 9 aydır) derinlemesine temizlik yaptırmamıştım... denomla benim yaptığım temizlik ne kadar olurki.. :) sende bayramdan sonra yaptırırsın. kadıncağız heryeri ama heryeri temizledi bazanın altı camlar kapılar koltuklar halılar mutfak banyo vs. ve 70 ytl aldı..çokda memnun kaldım , çok temiz yaptı bundan sonra onu alıcam

Canım ege yanımızdaydı ben nuzun kollu bişeyler baktım tek bir parçaaldım tam ödeme yapacakken kız bana kampanya var dedi egenin de monta ve uyku tuluma ihtiyacı vardı aldım emme deneyemeden sonra değişim yapabilirsiniz deyince kasmadım dün deiştirdik ayakkabı aldım tulumu verip çok güzel ooldu hepiside.

canım sen kbb yerine normal doktoramu götürdün delüü:mymeka: bebe kulağını çekiştiriyorsa mutlaka kbb ye göüterülür çabık bana gelişmeleri yaz:Saruboceq:
çok geçmiş olsun kızlarıma

Akşama bakacağım semihacım eminim çok güzel geçmiştir.

doğum günü pastası dışında herşey çok güzeldi.siparişini verdiğim pastane notu onutmuş.son dakika gölü attılar bana.apar topar 3 adet normal pasta verdiler .birine bari dedim resim koyun öylelikle resim oldu.dün gittim tekrar hesap sormaya.hem ücretin yarısını aldım hem bayrama cevizli baklava yapıcaklar bana.seneyede doğum günü pastasını bedava yapacaklarına dair söz verdiler bana.ama ne fayda çok üzüldüm o gece.hala bile aklıma geldikçe sinirleniyorum.Çok üzgünüm çoook

Her doğum gününde aynı senaryomu olur ya..
benim kızımda ona benzer olmuştur.süslemesini değişik yapmışlar eve gelip bir baktımki şok
hemen aradı...fırçayı bastım 10dk içinde gelip alıp istediğim gibi getirdiler..

Üzülme canım biz ne kadar üstüne titrersek titreleyim hep ufak aksilikler oluyor..
Ama senin gönlünüde yapmışlar hani yarı para iadesi baklava ve pasta jesti süper olmuş...
düşünüp üzme kendini hayırlısı böyle imiş

kızlar sormayon üff.
berfem çok kötü grip olmuş..gözü ve burnu durmadan akıyor..sürekli hapşırıyor..keyfi yerinde ama gözleri kıpkırmızı oldu kuzumun..
o kadar da dikkat ediyoruz nasıl hasta oluyor bunlar ya...

mavicem çok geçmiş olsun yavruna sanırım salgın var bu aralar bütün bebekler hasta allah şifa versin cnm

kızlar dreamcimi banlamışlar..7 gün banlı..sonrada köye gidiyorlarmış..
hepinize çok selam söyledi tüm hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti....

mevcancım geçmiş olsun canım..doktora gidin canım hemen....

mev*can geçmiş olsun canım.berra nında dün akıyordu ıhlamur falan içirdim bugün birşeyi yok.

mev.can çok çok geçmiş olsun cnm dr a götürsen hemen tedaviye başla ilerlemeden.
tam salgın zamanı göğsüne havlu ısıtıp yok cnm hırtılı bırakmasın grip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…