- Konu Sahibi DreamLover
- #4.661
zehram kolay gelsin bacum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmiş olsun canımmmmmmmmmmmm:1hug::1hug:slm kızlar
kötü bir gün geçirdim
Annem kist ameliyatı olacak demiştim ya onun öncesinde kalp taraması yaptılar
kalp eko su ve efor u temiz çıkmadı dr u angio olacak dedi.Görümcemin çalıştığı hastanedeki uzman
kardiyologlarada gösterelim dedik sabah direk hast. gittik o dr da iyi görmedi sonuçları ve angio dedi.
sabah agio ya alındı.normalde 5 dk sürüyormuş ama annem yarım saat kaldı korku ile bekledik
umarız sonuçlar iyi çıkar diye dua ettik... angio dan sonra hiç birşey söylemediler diğer cerrahlarında
izlemesi gerek dediler cd yi ve 10 tüp kan çektiler kalp den...lab.sonuçlar çıktı cerrahlar izledi.
sonuç kalbinde delik varmış.Dr umuz delik çok korkulacak kadar büyük değil bunla yaşayabilirsin
ameliyat şuanda gerekmiyor dedi..Bir oooh çektik...Allahım kimseyi hastanelere düşürmesin..
Şükürler olsun annem yanımda..Allahım herkesin annesini evlarlarına bağışlasın..
Beni merak eden mücüme sevgilerimi yolluyorum.
Çok stresli bir gündü herkese iyi akşamlar..
canım yaa kıyamam ben sana evet canım dediğin gibi asla tek tek gelmezler hepsi birden gelecek illa yoksa olmaz....çok çok geçmiş olsun öpüyorum güzel haftasonları diliyorummm:teselli:
bu arada soytarıda yok galiba bugün ortalıklarda:uhm:
mavice kızım sende bir yanıp bir sönüyon burda mısın
selam canım mert adına sevindim bakıcı çok önemli çünküYeliz canım, annene çok geçmiş olsun. Bundan sonrasında hep sağlıklı olsun.
Kızlar bi bakiim dedim. Nasılsınız? Biz iyiyiz, iş güç...Bakıcımızdan memnunuz, Mert baya alıştı.