• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Semihacim teşekkürler cnm..

Mücüm bencede cnm bizde halen ince pikelerlen yatiyoruz..yorgan değildi
mevsimlik polarlarim var onlari çikarayim akşama...iyice serin oluyor sabah ayazi ve gece

Son düzenleme:
merhabalar

nasılsınız dicem pek kimse iyi değil galiba mücümm soytarıcım çok çok geçmiş olsun canlarım oruç tabiki ibadet ama rabbim öyle büyükki kullarına her kolaylığı sağlıyor oruç sağlıklı insanların işi eğer sağlığını zorluyorsa tutmayın acil şifalar diliyorum

monpetitim canım adam tam edepsizmiş bazı insanlar niçin böyle nasıl insani değerlerini kaybedebiliyorlar böyle hemde mübarek gün... çok takmamaya çalış tatlım.. öpüyorum seni ve kuzunu

semihacım sanada merhaba canım

bana gelince az önce dişçiden geldim sabah çağatayı okula götürdüm tekrar eve çıkmadım birdaha okul çıkışı dişçiye gittik eşimde geldi benim arızalı 20 liği hallettik sol yanağım sanki kocaman şu an

ayrıcanama doktorla çocukların diş çıkarma mevzuunu konuştuk çocukları en zorlayan diş 5 numaralar yani azıların en arkadakilermiş hem alanı geniş hemde biraz ters gelirler dedi... işte bukadar hepinize güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum ve öpüyorumm

ekinnazım çok geçmiş olsun tatlım meleğine evet mantar olayı dikkat gerektirir.. sanada çok geçmiş olsun tatlım umarım tahlil sonuçların temiz çıkar öpüyorum canımm:teselli:

söz vermiştinnn bana
yanıbaşımda yaşlanmaya

söz vermiştik bu dünyaya
ne olursak olsaydık

kaç yılgeçti bak hala son bakışın miras bana
saklı duruyor ne fayada
bıraksaydın solsaydımmmmm
.............................

paylışılmıyor hüzün
paylaşamam yolu yok bunun
anlatamam sözü yok bunun
çekilecek başa geldikçe dertler

bi zaman bi yerde buluşuruz yolu yok bunun
kavuşuruz yolu yok bunun

görülecek günü geldikçe:delphin: bu şarkı hiç eskimiyor ya her dinlediğimde vuruyor beni

soytarı ve müü sizede geçmiş olsun
müü üzülme sen orucuna sağlığın için ara vereceksin.doktorunu dinle canım.seneye tutarsın allahın izniyle

canım çok sağol.yapacak birşey yok 3 senedir benim oruçlar gidiyor benneyaptımki

aŞK OLSUN MÜCÜM O KADARDA YAŞLI DEĞİLİM HATIRLIYORUM TABİKİ UNUTMADIM AYRICA..
AMA İLTİHABIN ÇİĞERLERE BU KADAR KISA SÜREDE İNMESİNE ŞAŞIRDIM..
ÖKSÜRÜKDE UYUTMAZ DEDİĞİN GİBİ..
ARKADAŞIM SENİN SAĞLIĞINDA ÖNCE HİÇ BİRŞEY GELMEZ
HİÇ BİR ŞEY İÇİN ÜZÜLME BİLİYORUM ÇOK HASSAS SIN İÇİNE ATARSIN HEP
BAK SONUÇLARINI GÖRDÜN..BUNDAN SONRA HİÇ BİR ŞEY İÇİN ÜZÜLMEK YOK . OKEY..!

Canım sanırım artık iyilşemek istemiyor vucut .ben o kadar antibyotiği yutmayı bırak ilk 3 antibiyortikte doğrulurdumama nerde 2 kutu bitti bende hala iyilşem yok ciğerlerimdeki sesi dinleyebiliyorum herkeste duyacak kadar çıkıyor yanifisfisfis
evet sağlığım çok daha önemli inat ettim bu hafta bari tutayım diye artık yapacak birşey yok olmadı veririm sadakasını sağlık olsun.
evet ya atıyorum :çok üzgünüm: haftasonu annemlrdeydim güzelce kafamı dinledimsengözlerimebaksanab

tunaydın arkadaslar
mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum,
yemeğimi yapayım kuzum uyurken
buralardayım
..
bu araada aramızda hastalar giderek cogalıyor , hastalarımıza cok cok gecmiş olsun,acil şifalar

mavice canım sağol.dişini çektirdinmi peki sen??
jege hoşgeldin canım ne pişireceksin cumaya iftar verecem bende annemlere bu hasta halimlefisfisfis ama yapmak istiyorum neler yapsam ya az yemek istiyorum ama herkes doysun ve güzel olsunkaydirigubbakcemile3

slm kızlar
mücüm çok geçmiş olsun cnm, acil şifalar diliyorum bi tanem
annenleri iyileşince alsan iftara olmaz mı cnm yaa, bu hasta halinle nasıl yemek yapıcan, sofra hazırlıycan
yelizcim sanada geçmiş olsun tatlım

tam okuyamadım geçmişi, çok yavaş açılıyo sayfalar, nazımızada geçmiş olsun diyorum

slm kızlar
annenleri iyileşince alsan iftara olmaz mı cnm yaa, bu hasta halinle nasıl yemek yapıcan, sofra hazırlıycan

tam okuyamadım geçmişi, çok yavaş açılıyo sayfalar, nazımızada geçmiş olsun diyorum

canım evet çok yavaşladı site..
sağol öncelikle annemleri ancak bu haftasonuna alabilirim en geçdiğer hafta izmire gidiyoruz bayram tatili için cuma cumartesi pazar en uygunu oluyor herkesin yetişmesi açısındanyerimseniben
anacım yardım eder zaten:asigim: bırakmaz bana her işi.
bıraktınmı emiri okula

slm kızlar

sağol öncelikle annemleri ancak bu haftasonuna alabilirim en geçdiğer hafta izmire gidiyoruz bayram tatili için cuma cumartesi pazar en uygunu oluyor herkesin yetişmesi açısındanyerimseniben
bıraktınmı emiri okula

slm kızlar

bıraktınmı emiri okula

Merhaba arkadaslar, buraya yazip bir nebze rahatlamak istedim, benim 20 aylik bir kizim var 7 yasindada diger kizim, ama inaninki büyük kizim kücügnün yaninda melekmis....hihoyyyt

Ufaklik asiri yaramaz resmen cildirtacak beni bazen, ben böyle aksi huysuz ve sinirli bir cocuk görmedim helede kiz cocuk hic görmedim...kaydirigubbakcemile

Ya bugün sabahin altisinda uyandi saat 2 olmus daha öglen uykusu yapacak, nasil dayaniyor anlamiyorum eh tabiki uykusuz oldugu icinde sürekli miz mizlayip duruyor, yatagina koyuyorum feryat, kucagima aliyorum sallayim diye durmuyor...:emir_bebek:

Ayy resmen cildirti beni bugün ya, allahim ya sabir ya sabir diye diye artik nutkum tutuldu-tatlicadiarzu-

mücüm bıraktım cnmm
zeynebi uyuttum
maşşallah halen uyuyo, uyansın yemeğini yedirip gezdirmeye götürcem zeynomu

allah analarımızı başımızdan eksik etmesin valla
ana gibi yar olmaz gerçekten

mücüm bıraktım cnmm
zeynebi uyuttum
maşşallah halen uyuyo, uyansın yemeğini yedirip gezdirmeye götürcem zeynomu

allah analarımızı başımızdan eksik etmesin valla
ana gibi yar olmaz gerçekten

bıraktınmı emiri okula

Merhaba arkadaslar, buraya yazip bir nebze rahatlamak istedim, benim 20 aylik bir kizim var 7 yasindada diger kizim, ama inaninki büyük kizim kücügnün yaninda melekmis....hihoyyyt

Ufaklik asiri yaramaz resmen cildirtacak beni bazen, ben böyle aksi huysuz ve sinirli bir cocuk görmedim helede kiz cocuk hic görmedim...kaydirigubbakcemile

Ya bugün sabahin altisinda uyandi saat 2 olmus daha öglen uykusu yapacak, nasil dayaniyor anlamiyorum eh tabiki uykusuz oldugu icinde sürekli miz mizlayip duruyor, yatagina koyuyorum feryat, kucagima aliyorum sallayim diye durmuyor...:emir_bebek:

Ayy resmen cildirti beni bugün ya, allahim ya sabir ya sabir diye diye artik nutkum tutuldu-tatlicadiarzu-

gülsüm sultan merhaba,
kızını yoracak aktiviteler yapsanız belki biraz daha yorulup daha sakin bir bebek haline gelebilir.ama tabi her bebeğin karakteri var dolayısı ile onları çok değiştiremiyoruz sadece iyi şeylere yönlendirebilirizyerimseniben
sende bence daha pozitif olmaya çalış senin gerildiğini gördükçe kızında gerliebilir.inan bazen değil artık çoğu zaman bizi bebeklerimiz yönetir hale geliyoruz bu yüzden bazı isteklerini yapaeken yapabilitemiz olan şeylere bile hayır demek lazım yok sa hakketen huysuz istediğini ağlayarak alan ukala bilediyebiliriz bebeklere sahip olabilriz:emir_bebek::ecrin_bebek:

müü cüm ne yapıyorsun şekerim nasıl hissediyorsun kendin..
bir sen bir ben kalmışız koca topikde
ben halen fenayım..eve gidip bir an önce devrilmek istiyorum...

müü cüm ne yapıyorsun şekerim nasıl hissediyorsun kendin..
bir sen bir ben kalmışız koca topikde
ben halen fenayım..eve gidip bir an önce devrilmek istiyorum...

canım açım susuzum eşim telde orucu boz doktor ne dedi diyor su iç diye tutturdu tabi içmiyorum.
valla kimse yok galiba canım rehavet var hadi hayırlısı canım.bende eve gidip devrilecem valla yeme işi yok Allahtan bugün.oğluşumla oynar yatarım dana 12 de kalktı kesin uyumaz yine ama neyse.
canım şeyi soracam sana demin arkadaş listeme göz atarkene diakket ettim watergsteele diye bir arakadaş varya kesin nicki yanlış yazdımsırnaşık şey adı seraptı hani yazışıyorduk o niye gelmiyor bu topiğe biliyormusun bir ara hep buraya takılırdıda sorayım dedim kadınsalmeraklar işteee:jeyyar:

canım eşinde haksız sayılmaz dr sana ne diyor sen halen diretiyorsun
sağlığın hiçbirşeyden önce gelmez bunu unutma...artık ne kadar söylesemde boş zaten
sen öylen dr a göründün o zaman bozmadıysan şimdi kalmış 2 saat hiç bozmazsın...
Kim yapıyor yemekleri annenmi siz yoksam :) benim kuzumda gece uyumadı sabahda
kalkmadı... artık gece uykusunu yavaş yavaş öne alsan sende rahat edersin cnm..
Evet cnm serap dı..Mısır a gidicekti yanlış hatırlamıyorsam annesinde kalıyorsu istanbulda
sanırım döndü evine...

Back
X