- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.761
napıyosunuz kızlar?hepinize öncelikle iyi günler diliyorum.
öncelikle edacığımın geçmiş doğum gününü kutluyorum. Bugünde mavilimin doğumgünü kutlu olsun. Güzel yavrularınız ve eşlerinizle bir ömür boyu mutlu ve güzel seneler geçirmenizi diliyorum.
yarın yurtdışına ailemin yanına gidiyorum 3 hafta yokum. internetede girmeye vaktim olurmu bilmiyorum ama sizleri çok özleyeceğim. kocişim burda tek başına kalacak ona yemekler hazırladım bi kaç gün idare etsin diye. çamaşırları falan yıkadım çok yoruldum anlayacağınız. Kayra neyseki daha iyi huysuzluğu ve ateşi geçti. bugün hava çok sıcak yağmur olmasına rağmen. bide Mavicem canım unutmadan ben şimdiden yakışıklı Çağanın ilk yaşgününü kutlayayım. benim için öp o güleryüzlü oğlunu, olurmu?
olduki ayrıldın sevilcim , tazminatınla araba borcunun bir kısmını kapatırsın..
yada zaten faiz yiyorum diyorsan aldığın tazminatı bankaya faize atar taksitlerin vakti değildiğinde ordan ödersin
belki o zamana kadarda güzel bir iş bulursun..herşey öyle bir rayına oturuyorki en çıkmaz olaylardan bile
tereyağı kıl gibi sıyrılıyorsun sonra kendin bile inanamıyorsun
Selam kızlar
Keyifler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım.
Edacım dün doğum günündü sanırım sağlıklı nice mutlu yılara
Ben çok keyifsizim bu aralar çalıştığım yer uzak biryere taşınıyor. Ne yapacağımı hiç bilemiyorum. senağlama:çok üzgünüm:
Yeni araba almıştık daha 2 yıl taksidi var. Burdan çıksam ha demeye işde bulamam of çok bunaldım çokkkkk
İreminde bu aralar uyku düzeni çok bozuldu. Uyuması tam bir mesele gözünden uyku akıyor gözler kapalı ama ağlamakdan uyumuyor. Uyuyor bu seferde saat 4 gibi bir uyanıyor saat 8'e kadar gözünü kırpmıyor. Dün yattığımda saat 12:30 du saat 4 de sahur için kalktım tam yattım 5 de irem uyandı. Anlayacağınız 3,5 saatlik uyku ile duruyorum. Bir haftadır da böyle bakalım nereye kadar dayanır bu bünye bilmiyorum.
Ay ne çok yazdım başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın kızlar yaaa
canım merhaba,
üzülme bir kapı kapanır diğeri açılır bak yelizi düşün içini iyi tutki iyi olsun herşey.
işyeri nereye taşınıyor canım size ne diyorlar tam anlatmamışsın herhalde sana çık dememişler değilmi:uhm:
herkese selamm, öncelikle elifimmmm doğum günün kutlu olsun tatlımmm, nice mutlu yıllara
eşinle ve kızınla bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmmmmmmmm
seni çok sefiyom arkidişimmm
canım merhaba,
üzülme bir kapı kapanır diğeri açılır bak yelizi düşün içini iyi tutki iyi olsun herşey.
işyeri nereye taşınıyor canım size ne diyorlar tam anlatmamışsın herhalde sana çık dememişler değilmi:uhm:
mavili maşallah herkes hediyeye boğmuş seni kızım kaynoşun ne aldı merak ettim görümcen??? yine düşünceliymişleri kız güllerinide güle güle koklakaydirigubbakcemile2
drydeniss dolmalık biberleri ve patlıcanları çiğden mi koydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?