Bebeklerimiz ve Biz

Hayırlı yolculuklar canım. Ay şimdi senin ağzın kulaklarındadır ailenin yanına gidiyorsun nede olsa
Kocanada şimdiden Allah kolaylık versin yokluğunuz çok koyacak ona

İnşallah canım inşallah...
Hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim.

herkese selamm, öncelikle elifimmmm doğum günün kutlu olsun tatlımmm, nice mutlu yıllara

eşinle ve kızınla bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmmmmmmmm

seni çok sefiyom arkidişimmm

mavili maşallah herkes hediyeye boğmuş seni kızım kaynoşun ne aldı merak ettim görümcen??? yine düşünceliymişleri kız güllerinide güle güle koklakaydirigubbakcemile2
edacım sende hediyelerini güle güle kullan çok anlamlı olmuş hediyelerin.
semiha canım bence evinde olması daha iyidir yani sonuçta salonda olacak bir aktivite anneminki kaynanamınki dhaa büyük diyorsun benimki çok dar diyorsan bilemiyorum yanikendi mekanında olması daha iyi doğumgünün.bence evi değil salonları kıyaslamalısınyerimseniben
şehit eşinin mesajını okudum bir anda çok üzüldüm ama çok isyankar daha da üzüldüm bu duruma korktum onun için.Allah yaşatmasın kimseye zor tabi biz bilemiyiz ama.yinede isyan noktası ürkütüyor beni.:a015:

kendi evimde yapmaya karar verdim.davetlileri aradımda gelemeyecekler vardı o yüzden liste azaldı evimde yapmaya karar verdim bende.

sevilcim seni çok iyi anlayabiliyorum canım sırf bende kayınvalideme güvenmediğim için işimden ayrılmak zorunda kaldım canım.şimdi isyanlardayım yani.hayırlısı neyse rabbim onu versin.

canım merhaba,
üzülme bir kapı kapanır diğeri açılır bak yelizi düşün içini iyi tutki iyi olsun herşey.
işyeri nereye taşınıyor canım size ne diyorlar tam anlatmamışsın herhalde sana çık dememişler değilmi:uhm:

kıslar herkese merhaba
semiha öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
mavili seninde doğum günün kutlu olsun a.s.
kıslar sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara....
semiha bencede evinde yap bir çırpıda olup bitsin. hem kendi evinde ne güzel işte.
cokoprens, kartalsevil, mirorwomen, malivi, mavice,semiha, begüm, herekese merhaba, kuzularınızı öpüyorum... nasılsınız iyi misiniz? ben yorgun... anneliğe fazla kaptırdım herhalde önceden yapmadığım şeyler yapar oldum kışlık falan atayımdiye öldüm yaaa...

sevilcim üzülme be tatlım, vardır bunda da bir hayır, inş en kısa zamanda iyi bir iş bulursun üzülme, gönlü güzel arkadaşım

arda da irem gibi, gece zor uyuyor, hemen uyanıyor, gözleri kapalı olduğu halde ağlıyor, noluyor bu çocuklara anlamadım

mavicemmmm senin de prensinin doğum günü kutlu olsun tatlım, allah bahtını yüzü gibi güzel eylesin

Canımcım 2 fabrikayı tek biryere topluyorlar. Ben Seyratepede çalışıyorum gidilecek yer Hadımköy evim İstinye yani baya uzak hadi ondan geçtim servis yok. Soruyoruz tam bir açıklamada yapmıyorlar. Servis koyulacak diyorlar ama nerden onu söylemiyorlar. Sadece süslenmiş bir mail attılar hiçbir çalışanımız madur olmayacak diye ama açıkçası ben buraya hiç güvenmiyorum. Tam tarih bile vermiyorlar. En kısa zamanda diyip işin içinde çıkıyorlar. Tek duam karşılıklı anlaşıp tazminatımı almak.

herkese selamm, öncelikle elifimmmm doğum günün kutlu olsun tatlımmm, nice mutlu yıllara

eşinle ve kızınla bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmmmmmmmm

seni çok sefiyom arkidişimmm

oyyyyyyyyy yerim kız seniiiiiiiiiiiiiiii...
çok teşekkür ederim canım arkidişim...
bende seni çok seviyorum bitaneciğim.........
saol aşkitommmmmmma.s.

Canımcım 2 fabrikayı tek biryere topluyorlar. Ben Seyratepede çalışıyorum gidilecek yer Hadımköy evim İstinye yani baya uzak hadi ondan geçtim servis yok. Soruyoruz tam bir açıklamada yapmıyorlar. Servis koyulacak diyorlar ama nerden onu söylemiyorlar. Sadece süslenmiş bir mail attılar hiçbir çalışanımız madur olmayacak diye ama açıkçası ben buraya hiç güvenmiyorum. Tam tarih bile vermiyorlar. En kısa zamanda diyip işin içinde çıkıyorlar. Tek duam karşılıklı anlaşıp tazminatımı almak.

mavili maşallah herkes hediyeye boğmuş seni kızım kaynoşun ne aldı merak ettim görümcen??? yine düşünceliymişleri kız güllerinide güle güle koklakaydirigubbakcemile2

kız ilk defa kayananam hediye alıyor d.günüm için hep unuturlardı ben bu sfere hatırlattım..valla aslında söylemeyecektim ama mecburen öğrendiler.çünkü yemeğe yokuz dedim..e sebep söylemek gerekirdi yani...
kaynoş oturma odamıza saat almış..yoktu bende alacaktım o farketmiş almış..büyük görümcem fincan takımı almış.küçük görümcemde fildişi vazo ve çiçek almış...
görümcelerim hep alırlar allah var şimdi...
hiç almadıklarını görmedim valla.ama bende hep alırım onlara..hemde sadece d.günlerinde değil yani....kaydirigubbakcemile

Merhabalar kizlar yine siteye giremiyom girsemde konulari acamiyom noldu gene bilmem ee napiyonuz arkidisler gecmis dogum gununuzu kutlarim allah nice seneler nasip etsin inaallah

Dunde benim gorumun dogum gunuydu tabiki gittik gerci onlar beni aramazlar amaaaaa....napalim.ve dun kaynanama accayi gicik oldum daha dogrusu beni cok uzdu benim koltuklarin acilen yikanmaya ihtiyaci var ve onunda herseyi oldugu gibi hali yikamasida var bende benimkine soledim istesek die ama ona istettirdimki vermesse bana demesin ona desin die ...esimde anne sizin hali yikamayi verde koltuklari yikayalim dedi once aa biz onu kullaniyoz dedi bu arada onlar balkonda ben icerde berrayi salliyorum daha sonra esim tamam ya vercez bi yikiyalim dedi ozaman da ben onu kizin ceyizine kaldirdim veremem dedi acayip uyuz oldum ama hic duymamis gibi yaptim ama cok uzuldum iste bu yuzden kaynana anne gibi olmuyo annem olsa sormazdim bile......

herkese selam mavili canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara
semiha evinde yapman en iyisi tatlım
sevil iş için hakkında hayırlısı olsun canım en kısa zamanda çözümlenir inşallah
dünürcüğüm güle güle git canım ailene selam
zeymi haklısın canım ne kadar dil ile anne desek bile anne gibi olmuyorlar tabiii istisnalarda oluyor
müü nasıl oldun bu arlar biraz yavaş gördüm seni çok yoğunsun galibaaa
mavice hazırlıklara daldı galiba
çokocum uykusuzluk çok zor yaaa ebrar uyusa diye gözünün içine bakıyom uyusa hemen vurcam kafayı
drydenisss kışlık yicek mi koyuyorsun
bende az önce domates ve brbunya koydum dolaba

zeymi merhaba
takma kafana anne sözcüğü sadece ağızda söyleniyor bana göre anne yerine asla koymam

bu arada kızını allah bağışlasın adı berra sanırım benim kızımla adaşlar

evet monpetit kışlık koymaya çalışıyourm biraz abarttım ama :) dün bende barbunyaları koydum. bamyaların başını ayıklamayı becerebilirsem onlarıda bugün yapacağım...
ne koyduğumu söyleyeyim bacımm. öhö öhö.. sanki bi ben beceriyormuşum gibi hissettim
taze fasulye börülce, karnıyarıklık patlıcan, rendelenmiş buz kalıplarına dökülmüş domates,dolmalık biber, barbunya.. bamyayı da yapıp koycam bide menemmen yada melemen midesem neyse işte ondanhazırlaıp koymayı düşünüyorum.
zeymi cim takma kafana oluyor böyle şeyler. herkeste olur nekadar iyide olsalar olur yani. ben kulak asmam. duyar ve unuturum. boşverrr.

slm kızlarrrrrrrr
çocuklardan bi fırsat bulamıyorum ki azcuk takılayım
emirin beslenme çantasını , çantasını hazırla, giydir, okula götür, iş yap, zeynebi uyut, yemeğini yap, akşama iftarlık bişeyler hazırla, emiri gidip okuldan al, akşam ediyorum işte böylee

sizlerde ne var ne yok
beybii ler nasıllar

drydeniss dolmalık biberleri ve patlıcanları çiğden mi koydun

semihacım nasılsın cnmm

fıstık kızın ne alemde, gezmeye gidiyomusunuz bakalım bu aralar
biz sadece abisini okula götürüp getirirken çıkıyoruz bu aralar dışarıya ancak

semiha yevrüüüüm
topiği mutfakta birimi var topiğine mi çeviriyonuz kuzum kafamçokkarıştı
yoksa dedim yanlış yara mi girdimCADIARZU
bi baktım ki, kışlıllar, erzaklar şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…