- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.781
semihacım nasılsın cnmm
fıstık kızın ne alemde, gezmeye gidiyomusunuz bakalım bu aralar
biz sadece abisini okula götürüp getirirken çıkıyoruz bu aralar dışarıya ancak
semiha yevrüüüüm
topiği mutfakta birimi var topiğine mi çeviriyonuz kuzum kafamçokkarıştı
yoksa dedim yanlış yara mi girdimCADIARZU
bi baktım ki, kışlıllar, erzaklar şakkıdı
Canımcım 2 fabrikayı tek biryere topluyorlar. Ben Seyratepede çalışıyorum gidilecek yer Hadımköy evim İstinye yani baya uzak hadi ondan geçtim servis yok. Soruyoruz tam bir açıklamada yapmıyorlar. Servis koyulacak diyorlar ama nerden onu söylemiyorlar. Sadece süslenmiş bir mail attılar hiçbir çalışanımız madur olmayacak diye ama açıkçası ben buraya hiç güvenmiyorum. Tam tarih bile vermiyorlar. En kısa zamanda diyip işin içinde çıkıyorlar. Tek duam karşılıklı anlaşıp tazminatımı almak.
kıslar herkese merhaba
semiha öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
mavili seninde doğum günün kutlu olsun a.s.
kıslar sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara....
semiha bencede evinde yap bir çırpıda olup bitsin. hem kendi evinde ne güzel işte.
cokoprens, kartalsevil, mirorwomen, malivi, mavice,semiha, begüm, herekese merhaba, kuzularınızı öpüyorum... nasılsınız iyi misiniz? ben yorgun... anneliğe fazla kaptırdım herhalde önceden yapmadığım şeyler yapar oldum kışlık falan atayımdiye öldüm yaaa...
mavilim cnm seninde doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum cnma.s.
ruzişinle eşinle bi ömür mutluluklar diliyorum sana
diyorum ki bu kızla ne iyi anlaşıyorum
hayatım sen başak ben akrep uyumun en hat safhasıymış bu iki burç
eşimde başak 16 ıda onun doğum günü
bakalım ne yapcam
karar veremedim bi türlü, bide ramazan olunca
kız sorma bugün ilk günümüzdü okulda gittik okulun bahçesinde öğlene kadar bekledik oradn çıktım bazı işlerim vardı hallettim zati sıcak canım çıktı be... asıl yoğunluk yarın bakalım çağanın doğum günü hem iftarlı olacak artık gece yattığım yeri beğenirim gerçi leylam yardıma gelecek ama off offf neyse güzel yorgunluklar bunlar benim adam geldi sofra hazırlicam sonra görüşürüz canım seni ve nazı çoooookkkk öpüyorum bebeğümmmmŞeniz
Mavice oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun, sadece onunla değil onun çocuklarıyla da geçsin ömrün inşallah. Sağlık, sıhat, mutlulukla anne babasıyla büyüsün.
anladımm danam bayağı yoğunmuşsun greçektenn
yarın çağanımızın doğum günü var demekk artık mesajlarımızı yarın yazarız bebeğümm
bende seni ve oğluşlarını şapırtt diye öpüyorumm danammmmmhihoyyyt
kızlar şimdiden hepinize hayırlı iftarlar
ben birtürlü giremedim siteye giriyorum tık düşiüyor
error veriyor sizlerde sorun yok galibaa
dream danam nabıyınn bebeğümm
görüşemiyoruz özledimm gızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?