• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

semihacım nasılsın cnmm

fıstık kızın ne alemde, gezmeye gidiyomusunuz bakalım bu aralar
biz sadece abisini okula götürüp getirirken çıkıyoruz bu aralar dışarıya ancak

semiha yevrüüüümkaydirigubbakcemile4
topiği mutfakta birimi var topiğine mi çeviriyonuz kuzum kafamçokkarıştı
yoksa dedim yanlış yara mi girdimCADIARZU
bi baktım ki, kışlıllar, erzaklar şakkıdı

aman zehracım kaptırıyom kimi zmaan kendimi dalıyom ne yapayımkafamçokkarıştı
berra nın bugün azmanlığı üsütünde yatırıyorum ağlıyo kaldırıyorum ağlıyo hiç birşeyden memnun olmuyo bide yaramazlık yapmasını öğreniyo ve bu konuda tam gaz ilerliyor.
çok fazla dışarı çıkmadık bu hafta oda bu yüzden huysuz galiba

yaptıklarını okurken yoruldum çok yoğun gidiyorsun anlaşılan ne güzel işte benim işime yarardı kilo verirdim hızlıdan.:lepi:

kızlar bi kaç gün takılamadım diye ne çok şey kaçırmışım böyle:sm_confused:

mavicem dana gözlü yakışıklı oğluşumuz çağanın doğum günü kutlu olsun cnm, inşallah anasına babasına vatanına hayırlı bi evlat olur Şeniz

mavilim cnm seninde doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum cnma.s.
ruzişinle eşinle bi ömür mutluluklar diliyorum sana
diyorum ki bu kızla ne iyi anlaşıyorum
hayatım sen başak ben akrep uyumun en hat safhasıymış bu iki burç
eşimde başak 16 ıda onun doğum günü
bakalım ne yapcam
karar veremedim bi türlü, bide ramazan oluncaakafamçokkarıştı

Canımcım 2 fabrikayı tek biryere topluyorlar. Ben Seyratepede çalışıyorum gidilecek yer Hadımköy evim İstinye yani baya uzak hadi ondan geçtim servis yok. Soruyoruz tam bir açıklamada yapmıyorlar. Servis koyulacak diyorlar ama nerden onu söylemiyorlar. Sadece süslenmiş bir mail attılar hiçbir çalışanımız madur olmayacak diye ama açıkçası ben buraya hiç güvenmiyorum. Tam tarih bile vermiyorlar. En kısa zamanda diyip işin içinde çıkıyorlar. Tek duam karşılıklı anlaşıp tazminatımı almak.

canım anladım nimette seninle aynı durumdanmı o zaman??
Canım bence ya tazminat verecekler yada sizi mağdur etmeyecek şekilde servis verecekler .inşallah hayırlısı olur hakkında şimdidien iiş bakmaya bak canım sende.arabanız rehindir satarım demişsin ya satamassın eğer borcu varsa bankaya ruhsatta direkt rehindir satılamaz yazar.borcunu kapatıp öyle satabilirsiniz yani canım.sen akıllı kadınsın alilen ve kendin iin en hayırlısı olsun inşallaha.s.

kıslar herkese merhaba
semiha öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun a.s.
mavili seninde doğum günün kutlu olsun a.s.
kıslar sevdiklerinizle beraber nice mutlu yıllara....
semiha bencede evinde yap bir çırpıda olup bitsin. hem kendi evinde ne güzel işte.
cokoprens, kartalsevil, mirorwomen, malivi, mavice,semiha, begüm, herekese merhaba, kuzularınızı öpüyorum... nasılsınız iyi misiniz? ben yorgun... anneliğe fazla kaptırdım herhalde önceden yapmadığım şeyler yapar oldum kışlık falan atayımdiye öldüm yaaa...

canım merhaba yiyim tesekkür ederim .ne yaptın kışlıklarımı atıyorsun anlamadım ben:uhm:

sevilcim iş durumlarına bende çok üzüldüm cnm
inşallah servis falan olur ya da ne bileyim tazminatı alıp, çok daha iyi bi iş bulursun cnm

mavilim cnm seninde doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum cnma.s.
ruzişinle eşinle bi ömür mutluluklar diliyorum sana
diyorum ki bu kızla ne iyi anlaşıyorum
hayatım sen başak ben akrep uyumun en hat safhasıymış bu iki burç
eşimde başak 16 ıda onun doğum günü
bakalım ne yapcam
karar veremedim bi türlü, bide ramazan olunca

çok teşekkür ederim canım...iyi güzel dileklerin içni...
rabbim hepimize nasip etsin inşallah mutluluklar...

hmm demek ondan iyi anlaşıyoruz canım..gerçekten de ben akreplerle çok anlaşırım...
dışarda yemek yeseniz canım nasıl olur...
değişlik olur hem

yapabilirsen ellerinlede bi hihoyyytpasta yap..hazır kekten şantili şöyle..bi de ufak hediye..e gerisini de sen bilrisn canikim işte

ben çok tuhaf rüyalar gördüm gece dişimi dolgusu düşmüş ağzımın için onunla uğraştım felan
tabirleri okuyunca için sıkıldı.. hayırdır inşallah..

iyi akşamlar arkadaşlar
ve hayırlı iftarlar dilyorum
........sizlere bişey sormak istiyorum arkadaşlar benim kızım şimdiden tırnaklarını yemeye başladi
önlem olarak acı oje aldım ama onuda faydasi yok sanırım sizce ne yapmalyım ?

soytarım hayra yor cnm, öyle rüyaları bende çok görürüm
allah hayırlara yazsın inşallah

nadiye bebğin ne kadarlık ki cnm, tırnak yemeye başladı acaba

dogumgunu10025rg6.jpg

mavilim elifim biliyorum biraz geç kaldım ama çok yorucu bir gündü ney se mazeretlerimi sonra sıralaraım
iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsunnnnn

kızlar şimdiden hepinize hayırlı iftarlar

ben birtürlü giremedim siteye giriyorum tık düşiüyor
error veriyor sizlerde sorun yok galibaa

dream danam nabıyınn bebeğümm
görüşemiyoruz özledimm gızzz

gızz mavicee ne yaptınki yorucu bir gündü anlat bakem geçmişe bakamadımdaa

esma demek iftarınızı dışarda açıcaksınız afiyet
olsunn canımmm

kız sorma bugün ilk günümüzdü okulda gittik okulun bahçesinde öğlene kadar bekledik oradn çıktım bazı işlerim vardı hallettim zati sıcak canım çıktı be... asıl yoğunluk yarın bakalım çağanın doğum günü hem iftarlı olacak artık gece yattığım yeri beğenirim gerçi leylam yardıma gelecek ama off offf neyse güzel yorgunluklar bunlar benim adam geldi sofra hazırlicam sonra görüşürüz canım seni ve nazı çoooookkkk öpüyorum bebeğümmmmŞeniz

Mavice oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun, sadece onunla değil onun çocuklarıyla da geçsin ömrün inşallah. Sağlık, sıhat, mutlulukla anne babasıyla büyüsün.

kız sorma bugün ilk günümüzdü okulda gittik okulun bahçesinde öğlene kadar bekledik oradn çıktım bazı işlerim vardı hallettim zati sıcak canım çıktı be... asıl yoğunluk yarın bakalım çağanın doğum günü hem iftarlı olacak artık gece yattığım yeri beğenirim gerçi leylam yardıma gelecek ama off offf neyse güzel yorgunluklar bunlar benim adam geldi sofra hazırlicam sonra görüşürüz canım seni ve nazı çoooookkkk öpüyorum bebeğümmmmŞeniz

anladımm danam bayağı yoğunmuşsun greçektenn
yarın çağanımızın doğum günü var demekk artık mesajlarımızı yarın yazarız bebeğümm
bende seni ve oğluşlarını şapırtt diye öpüyorumm danammmmmhihoyyyt

Mavice oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun, sadece onunla değil onun çocuklarıyla da geçsin ömrün inşallah. Sağlık, sıhat, mutlulukla anne babasıyla büyüsün.

edacım çok saol bebem çok saol rabbim sana ve tüm annelere böyle mutlu günler yaşatsın ve dileğini bende tüm anneler için diliyorum... öpüyorum tatlım:1hug:

anladımm danam bayağı yoğunmuşsun greçektenn
yarın çağanımızın doğum günü var demekk artık mesajlarımızı yarın yazarız bebeğümm
bende seni ve oğluşlarını şapırtt diye öpüyorumm danammmmmhihoyyyt

saolasın teyzesi yarın görüşmek dileğiyle ii geceler tatlışkom....Şeniz

kızlar şimdiden hepinize hayırlı iftarlar

ben birtürlü giremedim siteye giriyorum tık düşiüyor
error veriyor sizlerde sorun yok galibaa

dream danam nabıyınn bebeğümm
görüşemiyoruz özledimm gızzz

cnm bi tanem bende seni çok özledim danamŞeniz
telden ne haber yaffffşakkıdı
2 gün dedin 2 hafta oldu tık yokkkk:mymeka:

bu arada k k da aynı sorunu bende yaşıyorum-tatlicadiarzu-
sürekli error, yoruluyorum artık, kapatıp sonra gene açıyorum:bbo: