• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

esmacım çok kötü canım ya..ben daha önce okumultum.ilk şehit haberi geldiğinde öğrenmiştim..rabbimm sabırlar versin...

edacım ne mutlu ne güzel ben dün hediylerimi aldım...eşim açnta ve ayakkabı aldı...
kendim seçtim hemde...
kaynanam...görümcelerim..hediyeye boğdular beni bu doğumgününde..şükür mutluyum...............

nadiyecim çok teşekkür ederim canımmmm

a.s.a.s.a.s. :1hug::1hug:
Iyki doğdun elif mutlu yillar, mutlu yillar mutlu yillar sanaaaaaaaaaaaaaaa
Eşinle kizimla sağlikli nice mutlu yillara
Bir ömür boyu herşey gönlünce olur inşallah

Edacım ve mavilim güle güle kullanın canlarım hediyelerinizi..
Ne güzel allah mutluluklarınızı daim etsin..insanın huzurlu uyanması kadar güzel birşey yok şu dünyada...

Esma cım bende şimdi okudum yüreğim cız etti allah sabır versin arkadaşına..eşininde mekanı cennet olsun... :(

Selam kızlar
Keyifler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım.
Edacım dün doğum günündü sanırım sağlıklı nice mutlu yılara
Ben çok keyifsizim bu aralar çalıştığım yer uzak biryere taşınıyor. Ne yapacağımı hiç bilemiyorum. senağlama:çok üzgünüm:
Yeni araba almıştık daha 2 yıl taksidi var. Burdan çıksam ha demeye işde bulamam of çok bunaldım çokkkkk
İreminde bu aralar uyku düzeni çok bozuldu. Uyuması tam bir mesele gözünden uyku akıyor gözler kapalı ama ağlamakdan uyumuyor. Uyuyor bu seferde saat 4 gibi bir uyanıyor saat 8'e kadar gözünü kırpmıyor. Dün yattığımda saat 12:30 du saat 4 de sahur için kalktım tam yattım 5 de irem uyandı. Anlayacağınız 3,5 saatlik uyku ile duruyorum. Bir haftadır da böyle bakalım nereye kadar dayanır bu bünye bilmiyorum.
Ay ne çok yazdım başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın kızlar yaaa

Part 1- Sevilcim her şerde vardır bir haayır hiç boşuna kendini üzme..En yakın örnek kendimden bahsedeyim hatırlarsın bende mayıs ayından işten ayrılmıştım tartışıp ve evimizi krediyle aralık ayında almıştım bizimde koskoca 10 yılımız vardı önümüzde.. :) komik dimi...! 1-2 ay sonra buldum iş iyi yada kötü...

Part 2- Allah bir kapıyı kapatınca diğerini açar bunu unutma şimdiden iş bakmaya başla.İnsanların herzaman bir B planı olması lazım ben bunu anladım iş hayatından... hiç bir patrona güvenim borca girmemen gerekiyor onların iki dudak arasında çalışıyoruz... herşey yoluna girer üzülme irem de eskiye döner bir sıkıntısı vardır muhakkak sana eziyet olsun diye uyumamazlık yapmıyordur eminim..
(uzun yazıları göndermiyor benim sistem onun için 2 parça gönderdim..)

a.s.a.s.a.s. :1hug::1hug:
Iyki doğdun elif mutlu yillar, mutlu yillar mutlu yillar sanaaaaaaaaaaaaaaa
Eşinle kizimla sağlikli nice mutlu yillara
Bir ömür boyu herşey gönlünce olur inşallah

saol canım benim çok teşekkür ederim....
inşallah güzel dilekleriniz hep kabul olur...

Edacım ve mavilim güle güle kullanın canlarım hediyelerinizi..
Ne güzel allah mutluluklarınızı daim etsin..insanın huzurlu uyanması kadar güzel birşey yok şu dünyada...

Esma cım bende şimdi okudum yüreğim cız etti allah sabır versin arkadaşına..eşininde mekanı cennet olsun... :(

saol canım hemen bugün giydim bile valla...

Selam kızlar
Ben çok keyifsizim bu aralar çalıştığım yer uzak biryere taşınıyor. Ne yapacağımı hiç bilemiyorum. senağlama:çok üzgünüm:
Yeni araba almıştık daha 2 yıl taksidi var. Burdan çıksam ha demeye işde bulamam of çok bunaldım çokkkkk
İreminde bu aralar uyku düzeni çok bozuldu. Uyuması tam bir mesele gözünden uyku akıyor gözler kapalı ama ağlamakdan uyumuyor. Uyuyor bu seferde saat 4 gibi bir uyanıyor saat 8'e kadar gözünü kırpmıyor. Dün yattığımda saat 12:30 du saat 4 de sahur için kalktım tam yattım 5 de irem uyandı. Anlayacağınız 3,5 saatlik uyku ile duruyorum. Bir haftadır da böyle bakalım nereye kadar dayanır bu bünye bilmiyorum.
Ay ne çok yazdım başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın kızlar yaaa

bende tam neden depresonda olduğunu soracaktım canım...
tüh canım ya üzüldüm valla....
şimdiden baksan işlere taşınmadan baksan yeni bir işe...
allah yardımcınız olsun canım...
herşeyde bir hayır vardır....
inşallah gönlüne göre olur canım herşey....

aşkolsun kızlar bişey danıştım size kimse fikrini söylememiş hade bakalım ben ne yapayım bi fikir verin bana

Semiha cım cnm nerde rahat edeceksen orada yap doğum gününü ilk doğum günü evde yapmak istiyorum dersen de yap bir şekilde otururlar

Part 1- Sevilcim her şerde vardır bir haayır hiç boşuna kendini üzme..En yakın örnek kendimden bahsedeyim hatırlarsın bende mayıs ayından işten ayrılmıştım tartışıp ve evimizi krediyle aralık ayında almıştım bizimde koskoca 10 yılımız vardı önümüzde.. :) komik dimi...! 1-2 ay sonra buldum iş iyi yada kötü...

Part 2- Allah bir kapıyı kapatınca diğerini açar bunu unutma şimdiden iş bakmaya başla.İnsanların herzaman bir B planı olması lazım ben bunu anladım iş hayatından... hiç bir patrona güvenim borca girmemen gerekiyor onların iki dudak arasında çalışıyoruz... herşey yoluna girer üzülme irem de eskiye döner bir sıkıntısı vardır muhakkak sana eziyet olsun diye uyumamazlık yapmıyordur eminim..
(uzun yazıları göndermiyor benim sistem onun için 2 parça gönderdim..)

Saol canım benim ya
Aslında artık bende çalışmak istemiyorum herhalde İreme kendim bakmak istiyorum. Aklı ermeye başladıkça beni pek takmamaya başladı. Belki küçük daha anlamaz diyeceksiniz ama ben birşeye hayır kızım olmaz diyince babanne aksini söylüyor ben kucağımdan bırakıyorum kendi kendine oynasın diye hop o alıyor. Sonrada ireme vur anneye kızım diyor. Oda pat pat yapıştırıyor. Abartıyormuyum sence ya aklı ermezmi ben mi büyütüyorum. Anne böyle yapma saymıyacak beni sonra sende pişman olacaksın ama iş işten geçecek diyorum ama dinleyen kimmmmm:oklava:
Okadar çıkmazdayımki boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.kafamçokkarıştı:uhm:

semihacım ben olsam -ki benim evimde küçük---
kesinlikle evimde yapardım...
zaten altı üstü kaç saat sürecekki..
ne gerek var 2 kere eziyet çekmeye..benim fikrim bu...
bi seferde yap çıksın aradan...

sevilcim...okuduklarım gerçekmi canım ya...
nasıl yapar babanne bunu....
evet takmayacak canım..çünkü biri kızar bir severse çocuk bunu agılamzki..sevene gider...
görümcemin oğluda böyle..illallah ediyo herkes valla...
anneye vur ne demek hem....
hiç hoş değil...
aslında kendin bakman kadar güzeli yok ama sadece araba borcu için çalışıyorsan yani eşinin maaşı yetecekse bi süre çalışma istersen canım

Canım o zaman eşinle oturup enine boyuna konuşacaksın...baktın olmuyor sadece borcun bitene kadar
çalışıcan...İrem şimdi küçük verilen komutları uyguluyor bu çok güzel bişey algısı çok kuvvetli
oyun olarak görüyor şimdilik ama ilerde k.waliden böyle yapmaya devam ederse kötü şeyler aşılarsa
"annen seni bırakıp gitti ben büyüttüm seni ben yedir dim vs.." gibi şeylerle aklı erdiğinde söylerse
bu kötü olur...iremde aklı erdiğinde bilmeliki onun için gidiyorsun çalışmaya onun eğitimi onun geleceği için
çok yanlış yapıyor k.waliden...dediğim gibi durumuna bak ve ona göre karar ver...çocuklar 3 yaşından sonra olayları hafıza tutmaya başlıyor.

napıyosunuz kızlar?hepinize öncelikle iyi günler diliyorum.
öncelikle edacığımın geçmiş doğum gününü kutluyorum. Bugünde mavilimin doğumgünü kutlu olsun. Güzel yavrularınız ve eşlerinizle bir ömür boyu mutlu ve güzel seneler geçirmenizi diliyorum.
yarın yurtdışına ailemin yanına gidiyorum 3 hafta yokum. internetede girmeye vaktim olurmu bilmiyorum ama sizleri çok özleyeceğim. kocişim burda tek başına kalacak ona yemekler hazırladım bi kaç gün idare etsin diye. çamaşırları falan yıkadım çok yoruldum anlayacağınız. Kayra neyseki daha iyi huysuzluğu ve ateşi geçti. bugün hava çok sıcak yağmur olmasına rağmen. bide Mavicem canım unutmadan ben şimdiden yakışıklı Çağanın ilk yaşgününü kutlayayım. benim için öp o güleryüzlü oğlunu, olurmu?

semihacım ben olsam -ki benim evimde küçük---
kesinlikle evimde yapardım...
zaten altı üstü kaç saat sürecekki..
ne gerek var 2 kere eziyet çekmeye..benim fikrim bu...
bi seferde yap çıksın aradan...

sevilcim...okuduklarım gerçekmi canım ya...
nasıl yapar babanne bunu....
evet takmayacak canım..çünkü biri kızar bir severse çocuk bunu agılamzki..sevene gider...
görümcemin oğluda böyle..illallah ediyo herkes valla...
anneye vur ne demek hem....
hiç hoş değil...
aslında kendin bakman kadar güzeli yok ama sadece araba borcu için çalışıyorsan yani eşinin maaşı yetecekse bi süre çalışma istersen canım

Gerçek ya ben bile inanamıyorum canım
Zaten çıkarsam arabayı hemen satarım eşiminki yetmez aslında baya sıkışırız en azından kışın ama söz konusu kızım olunca bazı şeyleri göze almak zorundayım diyorum. Oraya gidersem benim eve gelmem 8:30' u falan bulur eee çocuk saat 10 bilemedi 11 de uyuyor resmen unutacak beni. Sonuçta 5 yıldır burda çalışıyorum iyi kötü bir tazminat alırım herhalde yetmediği yerde ordan yerim diyorum. inşallah tazminatımı verirler dua edin kızlar ne olurrrr.

olduki ayrıldın sevilcim , tazminatınla araba borcunun bir kısmını kapatırsın..
yada zaten faiz yiyorum diyorsan aldığın tazminatı bankaya faize atar taksitlerin vakti değildiğinde ordan ödersin
belki o zamana kadarda güzel bir iş bulursun..herşey öyle bir rayına oturuyorki en çıkmaz olaylardan bile
tereyağı kıl gibi sıyrılıyorsun sonra kendin bile inanamıyorsun

Back