- Konu Sahibi DreamLover
- #3.741
mavili doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara ailenle beraber cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.a.s.a.s. :1hug::1hug:
Iyki doğdun elif mutlu yillar, mutlu yillar mutlu yillar sanaaaaaaaaaaaaaaa
Eşinle kizimla sağlikli nice mutlu yillara
Bir ömür boyu herşey gönlünce olur inşallah
Edacım ve mavilim güle güle kullanın canlarım hediyelerinizi..
Ne güzel allah mutluluklarınızı daim etsin..insanın huzurlu uyanması kadar güzel birşey yok şu dünyada...
Esma cım bende şimdi okudum yüreğim cız etti allah sabır versin arkadaşına..eşininde mekanı cennet olsun...![]()
Selam kızlar
Ben çok keyifsizim bu aralar çalıştığım yer uzak biryere taşınıyor. Ne yapacağımı hiç bilemiyorum. senağlama:çok üzgünüm:
Yeni araba almıştık daha 2 yıl taksidi var. Burdan çıksam ha demeye işde bulamam of çok bunaldım çokkkkk
İreminde bu aralar uyku düzeni çok bozuldu. Uyuması tam bir mesele gözünden uyku akıyor gözler kapalı ama ağlamakdan uyumuyor. Uyuyor bu seferde saat 4 gibi bir uyanıyor saat 8'e kadar gözünü kırpmıyor. Dün yattığımda saat 12:30 du saat 4 de sahur için kalktım tam yattım 5 de irem uyandı. Anlayacağınız 3,5 saatlik uyku ile duruyorum. Bir haftadır da böyle bakalım nereye kadar dayanır bu bünye bilmiyorum.
Ay ne çok yazdım başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın kızlar yaaa
Part 1- Sevilcim her şerde vardır bir haayır hiç boşuna kendini üzme..En yakın örnek kendimden bahsedeyim hatırlarsın bende mayıs ayından işten ayrılmıştım tartışıp ve evimizi krediyle aralık ayında almıştım bizimde koskoca 10 yılımız vardı önümüzde.. :) komik dimi...! 1-2 ay sonra buldum iş iyi yada kötü...
Part 2- Allah bir kapıyı kapatınca diğerini açar bunu unutma şimdiden iş bakmaya başla.İnsanların herzaman bir B planı olması lazım ben bunu anladım iş hayatından... hiç bir patrona güvenim borca girmemen gerekiyor onların iki dudak arasında çalışıyoruz... herşey yoluna girer üzülme irem de eskiye döner bir sıkıntısı vardır muhakkak sana eziyet olsun diye uyumamazlık yapmıyordur eminim..
(uzun yazıları göndermiyor benim sistem onun için 2 parça gönderdim..)
semihacım ben olsam -ki benim evimde küçük---
kesinlikle evimde yapardım...
zaten altı üstü kaç saat sürecekki..
ne gerek var 2 kere eziyet çekmeye..benim fikrim bu...
bi seferde yap çıksın aradan...
sevilcim...okuduklarım gerçekmi canım ya...
nasıl yapar babanne bunu....
evet takmayacak canım..çünkü biri kızar bir severse çocuk bunu agılamzki..sevene gider...
görümcemin oğluda böyle..illallah ediyo herkes valla...
anneye vur ne demek hem....
hiç hoş değil...
aslında kendin bakman kadar güzeli yok ama sadece araba borcu için çalışıyorsan yani eşinin maaşı yetecekse bi süre çalışma istersen canım