- Konu Sahibi DreamLover
- #3.601
benim kociş hasta fizik tedaviye başladı
meyve hazırlıyayım
gidip kızıma bakayım bir size iyi kaynatmalar
meyve hazırlıyayım
gidip kızıma bakayım bir size iyi kaynatmalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoko dur sana nispet yapayım yarın bize tatil
tatil mi:1shok:dakka bir gol birrrkafamçokkarıştıçook güzel canımmhihoyyytebrarla bol bol oynaşırsınız
sizin ilk gününüz nasıl geçti canım, babasıyla uslu durmuş mu fıstıkım:ecrin_bebek:
saol canım...işin garibi ne biliyor musun..ya fitil atacakken ya şurup verecekken ateşi düşüyor..sonra yine çıkıyor...Günaydın mavilim geçmiş olsun ruzeme...iki gün ateş yapıyor cnm diş fitil çok iyi geliyor tavsiye ederim
Biliyorum cnm çağanın doğum gününe 2 gün olduğunu esprik yaptım mavice yi kızdırmak için :)
galiba gerçekten kızdı baksana tık yok ...!
Saol cnm benim annem 66 lı küçük evlendiği için daha doğrusu kaçtığı için ( dedem vermemiş meshep
farklılığı yüzünmden) genç anaanne oldu çok sanşlı aslında...Bende çok şanslıyım bizi hep abla kardeş sanıyorlar..:)
saol canım...işin garibi ne biliyor musun..ya fitil atacakken ya şurup verecekken ateşi düşüyor..sonra yine çıkıyor...
ama kuzumu hiç böyle ishal görmemiştim...
kızmaz kız o...sver bizi.üstelik espri anlayışı süper onun...
gelir şimdi merak etme
maşallah kız ne güzel size....
genç anneanne olmak da güzel valla.doya doya sever torununu....artık bi de kardeşin yaaptı mı torun..değmeyin annenin keyfiekaydirigubbakcemile5