- Konu Sahibi DreamLover
- #3.481
çokom sanada allah kolaylık versin..yarın büyük gün..hadi hayırlısı.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın hiç bitmiyormonpetitcim kadının işi biter mi hiç, nankor bu ev temizliği, hergün yap yine istiyor
haftada kaç saat dersin var canım, ebrarın bakıcısı kim, ebrarla arası nasıl, bakalım yarın napıcaklar
mevcancım berfe çok hareketli anlaşılan, insnı bu dönemde çok yoruyorlar, bir yürüseler, ne oturuyorlar, ne yürüyebiliyorlar, bir dakika durmuyolar, allah yardımcımız olsun tatlım
haklısın hiç bitmiyor
şimdilik belli değil halk eğitime görevlendirme vermişler yarın gidicem kurs açarım büyük ihtimalle oda günde 4 ders oluyor geçen yıl öyleydi yani haftada 20 saat
bakıcısıyla arası iyiydi unuttuysa alışsın diye kadını hafta sonu için çağırmıştım aramadıda kızdım bende aramıyorum bu hafta eşimin dersi yok o bakıcak yoksa şimdiye kadar arardım bakıcıyı ne bilim yaaa insanlarla uğraşmak zor
ebrar uyansın çıkıcaz bizde
zehram valla okul alışverişi zor dimi..komşularım bugün çıktı da herkes baygınlık geçirerek geri döndü...hayırlısı ile o günleri bizde görseydik..ben baygınlık geçirmeyede razıydım..:)))