• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kızlar telefon hattımızdan ötürü bi sorun yaşadık..net yeni geldi..umarım herkes iyidir..herkese iyi haftasonları diliyorum.....

mavilim ruzenin dişi çıkmış sanırım..gözün aydın canım...
zehram inşallah zeyno hanımın yürüdüğü günleride en kısa zamanda görürüsün..bende berfe ilk sıralamaya başlatınca sevinçten çığlık atmıştım..şimdi ise ellerini bırakıp bize artistlik yapıyor..yanlız halen yürümüyor....

bu gece herkesin işi var galiba
iyi geceler
sabahçı arkadaşlarada günaydınhihoyyyt
ebrarın birkaç resmini yükledim bakmak isterseniz vaktiniz olursakaydirigubbakcemile2

Bu arada kocislede baristik kendiliginden. Bu kiz varya herseyi unutturuyo ya onun vesilesiyle ole konustuk bide baktikki barismisiz sonra gulduk birbirimize bakip

günaydın danam nasılsın canım ii pazarlar herkes pazar miskinliğinde galiba bende az sonra yemek yapmaya bşlayacağım akşama misafirim var saat dört gibi burada açılan büyük bir a.v.m. var orayı dolaşmaya gideceğiz sonra da iftara dönüp hazır olan mamaları hüpleteceğiz.... senden naber sen neler yapıyorsun arda nasıl canım:1hug:

günaydın danam nasılsın canım ii pazarlar herkes pazar miskinliğinde galiba bende az sonra yemek yapmaya bşlayacağım akşama misafirim var saat dört gibi burada açılan büyük bir a.v.m. var orayı dolaşmaya gideceğiz sonra da iftara dönüp hazır olan mamaları hüpleteceğiz.... senden naber sen neler yapıyorsun arda nasıl canım:1hug:

AYYY NE GUZELL YEMELER YAPARSIN SIMDI HIMMcokacimcoook

herkese iyi pazarlar, ardamı uyuttum, uyansın pazara gideceğiz, sonra ütüm var, çocukları yıkayayıp yarına hazırlanacağım, malum ilk gün, özel ve güzel olmalı, öğrencileri çok özledim, bakalım üç ayda büyümüşler mi...

kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim benim bebeğiminde 8 ayı bitti bu aya yakın bebişi olan varmı

hoşgeldin tatlım burada çocuklarımız hakkında bilgi paylaşımlarımız oluyor senide aramızda görmek isteriz tabi tekrar hoş geldin benim oğlumhemen hemen 1 yaşında ama 9 aylık ve daha küçük bebeklerimizde var topiğimizde güzel paylaşımlar:1hug:

herkese tünaydın..iyi pazarlar..maalasefe kocişim bugünde çalışıyor..yine ben yanlız
neyse barim berfe sultan uyansında iki gezmeye gidek...

selam herkese
mavice yaptınmı yemekleri
biz gece sahura kalkamamışız ebrar da 5.30 kalktı öyle farkettik aç oruç tutuyorum pek zor değil gibi ama kuzuya süt yeter mi bilmiyorum
mev*can berfe nasıl

çoko kolay gelsin canım hala bitiremedin işlerini galiba
bizimde bakıcı yok ortalıkda güya haftasonu gelicekti ebrar unuttuysa alışsın diye amaaa

saol monpetitim yaramazlık yapıp duruyor berfe hanım..sanki kıçında kurt var gibi 1 saniye oturmak bilmiyor..kanepeden inmeyi öğrendiki sorma yere iniyor inince zorlanıp kalkamıyor başlıyor kaldır diye ağlamaya kaldırıyorum tekrar iniyo tekrar ağlıyor..anlıycan berfe yüzünden yakından 40 kilo olucam..ebrar napıyor nasıl......

Back