Bebeklerimiz ve Biz

Elif ev için dediğin gibi hayırlısı olsun.. Allah gönlüne göre versin cnm..
Kadiş sevindim cnm eşinin işine.. Allah daim ve beeketli etsin..
Sibel bu baskılara bende bir anlam veremedim.. Ama ilerde çalışmayı düşünüyorsan bencede tam zamanı yapmanın.....

selam kızlar yoğunum biraz.geçmişe pek bakamadım.
yanlız elifin ev iş olmamış hayırlısı olsun yaza inş.daha iyi evlere taşınır arkadaşım.
kadisiminde kocası iş bulmuş çok sevindim.darısı tüm işsiz kardeşlerimizin başına.
kızlar bende dışardaydım biraz, misafirlerim için tencere takımı aldım çok ihtiyacım vardı.karacanın 4 boy tenceresi biri pilavlık diğerleri yuvarlak tipte bayada büyük.taksitli fiyatı 250 lira.araştırdım baya uygunuma geldi aldım valla.

ya benim eşim tarafından da tüm bayanlar teyzeler halalar,görümcelerde tabii başta kaynanam durmadan sıkıştırıyorlar berfe büyüdü doğursana bi daha ilerde zor olur.bıktım artık durmadan aynı şeyleri duymaktan.insanlar niye böyle ya büyütecek olan benim doğuran benim ya.

mevcan hoş geldin cnm çok saol...
güle güle kullan tencerelerin...

zeybennepcim aşureniz ve duanız kabul olsun..
kuzucuğuna da geçmiş olsun cnm..

ya benim kayanamlarda görümcemlerde kendi ailem de kesinlikle 2. için erken.
sakın yapmayın diyorlar..
hatta ruze kız değil erkek olsaydı hiç yapmayın derlerdi bana..
herkesin düşüncesi farklı

Kadis aynı ilacı bende kullanmıştım canım, umarım annesine sıkı sıkı tutunur bebeği, stres yapmasın ama sürekli yatsın canım.

Kardeşine bebişleri uğurlu gelir de en kısa zamanda oda uzun soluklu bereketli bol kazançlı bir iş bulur cnm.

Son düzenleme:
ıyi akşamlar şekerler...
Ben geldim sizler kaçıyorsunuz hadi kuzular sizleri bekler...
Fatura yatırmaya çıktım eldeki avuçtakini saydım geldim. Resmen bir kişi ftr. çalışıyor. Kartlarla toplamda 1.000 lirayı bıraktım. Yine krtdan yemeye başladım. Tam bir kısır döngü of ya offfff:(

Kadişcim çok sevindim eşini iş bulmasına Rabbim daim eder bol bereketli kazançlar verir inşalah...
Dualarım Dilekle o küçük mucize anneciğine sıkı sıkı tutunur inşallah...

Zeynepcim geçmiş olun Albinama inşallah fazla ilerlemeden atlatır prenses...

Ay Sibelcim bu ne ısrar ya:(
Nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman doğurusun 2. ne zaman bu insanların beklentileri hiç bitmez....

slm kızlar ben geldim erkesler gitmiş
sevilim paraları verdin geldin demek:((
karta ver bitir sonra gene karttan ye hep öle yapıyoruz kazanılmamış parayı 1 ay öncesinden harcayıp 1 ay geri gidiyoruz:((

kadişim eşinin işi için hayırlısını diliyorum görüşmeye gitmiş

elifim evin olmamış hayırlısı cnm bee dediğin gibi

zeynepcim aşura ve duanız allah kabul etsin, dedinin ruhu şadd olsun

sibel bebek için tam zamanı aslında wilddrose katılıyorum
ikisini bi büyüt ilerde rahat edersin:):):)
efede sıkılmaz hem oynarlar berebercene

3540.jpg

kızlar nimetimin bana gönderdiği hediyesi bu başörtüydü
çok güzel değil mi
bi de uygun renklerdee kıyafetle tamamlarsam süperbayanssulusmile

Zehracım başörtüü çokk güzel gerçekten..
Tam tarzıma göre:)) bayılırım.. dallı budaklı, renkli örtülere...
Güle güle kullan cnmm.. nimocumunda kesesine bereket...

Mevcan gülegüle kullan cnm tencerelerini..

Sevill Allah kazancınızı daim ve bereketli etsin cnm.. maleseff herkeste durum aynı..
hele şu faturalara giden paraya içim gidiyor benim..
birde bizim sayaçları otomatiğemi bağladılar nee... elektrik her ay 70 80 geliyor..
bugün annemlere gittim. yengeme 25 tl gelmiş.. utandım valla bizim faturayı söylemeye..
israf etiğmi düşünecek diye:))

iyi aksamlar bızdede aysenur var oturuyoruz bıdakı ay yanı 14 şubat nıkah yıldönümümüz bugun elbıse almaya gıttık esım zorla turkcele soktu megersem askım bana notebook bakmış ellerınde bır tane numune varmış 1 hafta içinde getırceklermış çok mutlu oldum cnm askım ıyıkı varsın.modemıde ıçınde cnm göreve gıttıgınde onuda göturur en azında ınternete gırer onuda görurum çok ıyı olur

eylül dün akşam bana "anne ban merdiven al ama acele et"
ne yapıcaksın kızım merdiveni dedim
babamla sana yemek yapcam diyo
sonrada bulaşık yıkıycam diyo
yavrum, akşamları gidiyorum yemekti bulaşıktı mutfakta uğraşıyorum
filan üzüldü galiba bana kendi sandalyesini getiriyo tezgaha ulaşmaya çalışo filan
ama onunla ulaşamıycanı anladı galiba merdiven istiyo kuzum benimm
kız evladı işte....

Back