Bebeklerimiz ve Biz

gelir diye tahmin ediyorum yelizim.
bugün öğlende işyerinde bir çekiliş yapmıştık onun hediyesini daha almadım yarın verecekmişiz gidip ona alıcam bakalım.
zehramın emiri hastaymış şimdi okudum çok geçmiş olsun.eşarbını güle güle kullansın nimetimin de kesesine bereket.
sevilimde kokoş kuzusuna makyaj seti almış güle güle kullansın prenses.

Günaydınlar

zehracım sağol canım atlamışım emire geçmiş olsun acil şifalar

makinelere bende zor yetiştim 09:05 bimdeydim o saatte gitmeme rağmen ben bile kapı süsünden alıcaktım kalmamıştı hiçbir bimdede bulamadım

betül yeliz sizler nasılsınız kuzular nasıllar

Emire bende geçmiş olsun diyorum, midesinimi üşüttü acaba?

Saol kadiscim, deniz iyi alerjisi dışında gözle görülür bir şey yok ama gece kaşıntıyla kalkıp ağladı. en kısa zamanda dr a götürüp kanına baktırmam lazım...

Siz nasılsınz?

geçmiş olsun yelizcim hayırdır yine yumurtayımı kaçırdı yoksa yavrum kıyamam götür tabi mutlaka

bizde iyiyiz napalım iş güç yıl sonu yoğunluk işte yezdada süpürgesiyle oynayıp duruyor hortumu çıkıyor takamyınca yaaaa diyip sinirleniyor yaa anneee diye bağırmaya başlıyor cadımm :)
süpürgeyi bir anda görmeyince anne süpür nerde diyor öle hoşuma gidiyorki :)

iyi betülüm şükür bir sorun yokk tam gaz işe devam işte

cuma tatilde cumarteside olsa keşke ne iyi olur vallahi

eğer cumartesi çalışmazsak babaannede geçircez yılbaşı akşamını bekliyorlar bakalım

yeliz geçmiş olsun canım alerji için kullandığınız bir ilaç varmı
kadisim biz bu c.tesi tatiliz de sonraki c.tesi çalışcaz galiba

günaydın kızlar....
cee diyip kaçıyorum..biraz işlerim var...
cumartesi biz çalışıyoruz ama ben kurstayım zaten çalışdsak da çalışmasak da kurstayım....
emir e geçmiş olsun..
mideyi üşütmüş galiba..
çabucak geçer umarım...

denoma da geçmiş olsun acaba neden oldu yinee

gunaydın nasılsınız hasta kuzularımız varmış gecmış olsun dun mısafırlerım gec gıttı efe çok komıktı ya habıre hadı get hadı get dıyıp durdu ayrıca her bışı dıyışımızde efendım efendım anne bırde çok soru sorunca kızıyoruz yeter artık dıye oda kızmayalım dıye pekı annecım şu ne pekı baba bu ne şlmdl.
Dun aysenur efe gel senı döndureyım deedı kucagına aldı bızımkı ayse çok yapma basım donuyor kurban olurum ya ne cabuk buyudu kuzularımız

Ayrıca eltımın oglu oluyor kuzey bebek olcak ama efe kuzey ısmını ıstemıyor çınar olcak dıyor napıcaz bılmıyorum

Saol Betülcüm, tedavi için değildi kullandığımız ilaç kaşınmasın diye kullanıyorduk,oda evde şuanda anneme getirmeyi unutmuşum.

slm bayanlar ben yenıyım daha dün steye uye oldum bana yardımcı olurmusunuz bursa bayanların arasına nasıl gırebılırım iş arıyordum o yuzden=))yardımcı olusanız çok memnun olurum..

evvveeeeett benimde hediyem geldi:)))
yelizim kesene bereket canım benim.çok şık bir cüzdan almış canım arkadaşım gerçekten çok beğendim.çok teşekkür ederim tatlım çok güzel bir cüzdan.
ayrıca notun ve kırmızı don içinde çok teşekkürler:))öpüyorum seni çok
bu fikri ortaya atan elifime de çok teşekkürler heyecan kattı hayatımıza valla:))

günaydın kızlar
yelizcim teşekkür ederim.denomada ne dokundu acaba ?geçmiş olsun
emir rahatsızmış.ben atlamışım onu.geçmiş olsun.

bizde gece hiç uyumadık.1:30 da yattık.4:30 da ayaktaydı.uyumucam diye ağladı.yanıma aldım.3-4 tane bebeğide yanına istedi.onlarla birlikte uyudu 6:00 ya kadar.şimdide uyuttum bende azcık yatayım diye.yarım saat uyudu uyandı.ama ben sersem gibiyim.yat kalk tuhaf oldum.

gititim burdaki çekiliş için arkadaşa lcwadan kazak aldım umarım hoşuna gider.dönüştede ymeği dışarıda yiyeyim dedim çıkmışken ama abarttım sanırım rahatsız etti
semiha zeynebin huyudur yatmıycam demesi .dün gece ben dayanamadım artık babası ile onlar oynarken uyudum sonra tabi babasıyla asla uyumaz geldi anne beni salla diye bu ayakta sallmayı nasıl bırakıcaz bilemiyorum

evet canım napcam bilemiyorum hiç laf geçiremiyorum gel kızım beraber yatalım diorum yok bi başlıyor anne salla die ben sallayana kadar vazgeçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…