• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar

elifcim hediyelerini güle güle kullan canım benim.
ruzişimde çok şık çıkmış fotolarda.

biizmde haftasonumuz yoğun geçti
c.tesi annemlere gittik.pazar ise liseden arkadaşlarla kahvaltı düzenledik her ay bir kişide kahvaltıdayız ailecek.arkadaşıma gittik.berra hanım gezmekten çok memnundu.

bu arada çarşamba günü kısmetse istanbul yolcusuyuz...

teşekkürler canımcım..
hafta sonunuz ne de gzel geçmiş...
ohh istanbula gitmişken belki kızları da görürsün

Ewet Elif Sevile yolladığın hediyeye çok benziyor , bu kadar olur :)))))

Şüphesiz Betülcüm, ama benim içime sinmeyen bişeyi nasıl sana yollarım, geç olsun güç olmasın diyerekden araştırmaya devam ediyorum :))))

sevil söylemişti bana..
gül güle kullan canımcım

Selam canlarım...
Herkese mutlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.

Elifcim hediyeleriniz çok güzl ikinizde iyi günlerde kullanın inşallah....
Doğum günü ve pasta süper görünüyor en kötü gününüz böyle olur inşallah...

Yelizcim beğenmene çok sevindim. Kuzunda sende iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

Semihacım ne güzel bir haftasonu olmuş İstanbul ziyaretide üstünün şekerlemesi olacak. Şimdiden iyi yolculuklar bol eğlenceli günler...

Oh ne güzel Betüşüm anne baba yanında olunca insanın mutluluğu tam oluyor. Kimbilir Zeynomda bu durumdan nekadar noşnuttur...

amin canım....çok saol....

iyi akşamlar kızlar.elifcim resimler çok güzel canım.semihacım hediyelerinizde saçlarında süper canım..
saol cnm

elifcem hediyelerin çok şık canım.güle güle kullan..

saol cnm...
sizde yaptınız mı çekilişinizi

slm kızlar erken geldim kurstan geçmişi okuyamadım henüz ama semihanın hediyelerine ve yeni saç modeline baktım
yüzüne çok yakışmış semihacımm harika olmuşşş
hediyelerini de güle güle kullan çok güzeller
bu arada senin fıstıkla benim fıstığın puffy leri pişti:))

Sewilcim hediyen şimdi geldi,:))) bayıldım diyebilirim canım çok ama çok güzel, harika. Denizide unutmamışsın,çok teşekkür ederim oda harika arkadaşım, emeğine sağlık, kesene bereket yeri dolsun inşallah daha iyileri sana gelsinn canım benim :))))

Makine yanımda olmadığı için kısaca anlatayım siyah dikdörtken tabağın kenarları taşlarla süslenmiş içinde 2 tane kare 1 yuvarlak mumluk var yine onlarda savaroski taşlarla süslenmiş, tabağında içindede taşları var beyaz, denizin svetşörtüde çok şeker bir pembe... :))))

güle güle kullan yelizcim anlattığına göre harika bi hediyeeesengözlerimebaksanab
kesene bereket sevilimma.s

sevilim valla öyle tatlım onların varlığı okdar mutlu ediyorki beni.kuzum babaanneye çok düşkün ama annem pek belli etmese de üzülüyor görüyorum ne yapılır bilmiyorum da.kuzum da haklı sonuçta benden çok babaanneyi görüyor babaanneyi görünce inanılmaz seviniyor coşuyor resmen:)anneme pek yanaşmıyor öyle olunca ne bilim işte bende üzülüyorum onlar üzülünce

aynıları bizimkide ölee
babanneyle durduğu için anneme daha geç alışıyo maalesef annemde üzülüyo
neyseki emir çok seviyo anneannesinisengözlerimebaksanab

merhaba tekrardan

bende biraz önce nimocumun hediyesini verdim kargoya sanırım yarın elinde olur iyi günlerde kullan canımcım ben resmini çekemedim makine arızlaydı diye sen çeker eklersin

betülüm seninde hediyen geliyor güle güle kullan yelizinde kesesine bereket

semihacım zehracım benim kuzununda yanı panduftan var 3lü pişti yani :)
hepsi güzel günlerde giyinsin

birazdan paydos herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi ve kuzuları

fındık kurdumu çok özledim 2 gün boyunca oynaştık seviştik bugün iş başı olunca özledim :)

ooo elifcim çok oldu çekilişe biz zaten 4 kişiyiz .biz hediyeleri aldık verdik bile.yılbaşında herkes bi yerlere dağılacağı için.zaten bu arkadaşlarla evlerimiz yakın dı.berfeme çok hoş bi elbise ,boyama kitabı ve kalemleri almış arkadaşım,banada caldion parfüm:))benimde çektiğim arkadaşımın oğluşu vardı uzaktan kumandalı bi araba aldım anneyede çanta.

ıyı aksamlar kızlar çok yogundum gıremedım yemege mısafırım var hazırlık ıçındeydım gelmek uzereler gecmışı okuyamadım sonra okuyup yorumlarımı yaparım..

Oh ne güzel hediyesi yollanmayan kalmadı. Sıra resimerde herkes eklesin lütfen ben çok merak ederim vallahi.... Benim hediyenin Yelizi'me aldığımla aynı olduğu görünce işin süprizi bozulmasın diye bekledim resim eklemeyi yarın çeker bende koyarım.

Bizde yağmura ve soğuğa inat kuzuya sabah söz vermiş bulunduğumuz için çıktık AVM dolaştık. Kuzuya makaj (makyaj) takımı aldık. Bebişim ağzı kulaklarında dolaştı her taraf noel baba ve anne doluydu. Onlara el sallayıp durdu. Onlarda kuzuma balonlar şekerler verdi. Karnımızı doyurduk bebişim yorulunca tuttuk evin yolunu. Okadar yorulmuşki taksiye biner binmez uyudu. ışte bizden böyle....

Semihacım saçların çok güzel olmuş çok yakışmış hediyelerini ve saçlarını iyi günlerde kullanırsın inşallah. Sarı papatyaya diyecek söz yok çok tatlı çokkk canını yakmadan kırtla o yanaklardan yerime lütfen....

kızlar benim hediyemde az önce geldi
düşünceli arkadaşım dünürüm nimetim çok düşünceli davranmış ve bana tekbirden ipek eşarp almış, çok teşekkür ediyorum kendisinee
ilk fırsatta resmini ekliyeceğim
hem sibele gönderdiğim hediyeyi hem nimetimin bana aldığı hediyeyi

sevilim güle güle kullansın kuzuşun makaj malzemelerini
desene tam bi kokoş olcak cadı:))
ne güzel gezmişsiniz naa kız maşallah size

bizde dün gezdik ailecek ama hava sıcaktı esmiyodu bile bugün sabah bi kalktı burun akıntısı hafif de ateş var, ilerlemez inşalah

gece de emir uyutmadı bi türlü
karın ağrısından , 2 defa da istifra etti gece
sabaha kadar uyumadık oğluşla salonda tv izledik

Saol canım benim....
Sıkılmadan saatlerce hem kendine hem bana makyaj yapabiliyor. Kokoş ki ne kokoş kimede çekti bilmemki:)

Sende iyi günlerde kullan hediyeni bana gelirken takarsın artık:))
Emirimede çok geçmiş olsun birşey mi dokundu paşama acaba bol bol nane limon içsin...

semihacım hediyelerinizi güle güle kullanın sibelin de kesesine bereket
saçlarında çok yakışmış canım
teşekkürler betülcüm.

Semİhacım saÇların Çok gÜzel yakıŞmıŞ gÜle gÜle kullan hedİyelerde Öle

teşekkürler kadis...

iyi akşamlar kızlar.elifcim resimler çok güzel canım.semihacım hediyelerinizde saçlarında süper canım..

teşekkürler mevcan...

slm kızlar erken geldim kurstan geçmişi okuyamadım henüz ama semihanın hediyelerine ve yeni saç modeline baktım
yüzüne çok yakışmış semihacımm harika olmuşşş
hediyelerini de güle güle kullan çok güzeller
bu arada senin fıstıkla benim fıstığın puffy leri pişti:))

teşekkürler zehracım.saçımı kestirirken çok şüphem vardı.acaba diye ama.şu an çok rahat kullanabiliyorum.
panduflarda ğişti olması normal canım ya.burdada 3 tane görüştüğüm komşum var.3 ümüzün çocuklarındada aynı panduflardan var...

Oh ne güzel hediyesi yollanmayan kalmadı. Sıra resimerde herkes eklesin lütfen ben çok merak ederim vallahi.... Benim hediyenin Yelizi'me aldığımla aynı olduğu görünce işin süprizi bozulmasın diye bekledim resim eklemeyi yarın çeker bende koyarım.

Bizde yağmura ve soğuğa inat kuzuya sabah söz vermiş bulunduğumuz için çıktık AVM dolaştık. Kuzuya makaj (makyaj) takımı aldık. Bebişim ağzı kulaklarında dolaştı her taraf noel baba ve anne doluydu. Onlara el sallayıp durdu. Onlarda kuzuma balonlar şekerler verdi. Karnımızı doyurduk bebişim yorulunca tuttuk evin yolunu. Okadar yorulmuşki taksiye biner binmez uyudu. İşte bizden böyle....

Semihacım saçların çok güzel olmuş çok yakışmış hediyelerini ve saçlarını iyi günlerde kullanırsın inşallah. Sarı papatyaya diyecek söz yok çok tatlı çokkk canını yakmadan kırtla o yanaklardan yerime lütfen....
sağol sevil...
iremde makyaj setini güle güle kullansın.çok meraklı bu cimcimeler süslenmeye değil mi...

zehracım eşarbını güzel günlerde kullan canım nimocumunda kesesine bereket

sevilim sizde gezinmişsiniz kuzuyla ohh makyaj seti aldınız demek bizimde süpürgeyle çamaşır makinesi elinden düşmüyor cadının zaten makyaj setide alsam hiç bırakmaz çok süslüler hepimizin kuzuları aynı
şimdi beni çekiştiriyor sük süt diye:)

iremin oyuncakları hayırlı olsun canım

saolun kızlarbakalım sevilim nimonun aldığı başörtüye göre bi giysi uydurursam onu kullanırım artık:))semihacım ne güzel olurdu aslında görüşebilsek ama biz anadolu yakasındayız cnm siz avrupa yakasında kalıyosunuz:((kadişim ben yetişemedim ne süpürgeye ne çamaşır makinesinacuma günü misafirim gelicekti hazırlık telaşına düştüm 11 de gittiğimde de hiç bişey kalmamıştı:((eşimi aradım o da baktı o taraftaki bimlere ama hemen bitiimiş her yerde gelir gelmezyezda da güle güle kullansın oyuncaklarını

Günaydın güzel bir gün diliyorum,

Semihacım saçların güzel olmuş tatlım güle güle kullan hediyelerinide. ıremde Makyaj setini iyi günlerde kullansın yandın artık sen Sevil :)

Günaydın betülcüm, Dün son dk yetiştirdim kargoya umarım bugün teslim ederler. Ben takip edicem. ;)

Back