Bebeklerimiz ve Biz

iyi akşamlar kızlar.denomuz emirimiz hasta olmuş sanırım.geçmiş olsun canlarım.
berfe yanına yatınca hemen uyur ben uzun süredir sallamıyorum.gündüz yanına yatıp uyutuyorum.gece uykusunda yatağında tek yatıp döne döne uyur.

sabah berfede yine bi hareket bi koşturmaca.odaların kapısı kapanıyor.elinde sandalye kıkır kıkır ordan oraya koşturuyor.benim odaya girmiş kapı açma diye bağırıyor.hadi gel geceliklerini çıkartalım dedim yaa hayıy diye bağırıyor.odaya girdim hanfendi hediye gelen elbiseyi almış çoraplar çıkmış giyinmeye çalışıyor.hayır annecim eşofman giyecez dedim.hayır ben episi giycem(elbise) diye bi yaygara..yarım saat dil döktüm yok allah yok episimde episim.giiydirdim aldı eline benim cepi babayı arıyor aloo mevüt tabii baba yok babaya ismiyle seslenir.mevüt ben episi giydim diyor.

iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
emir gayet iyi de dün sabahtan beri zeynep nezle oldu, çok ateşi yok ama burnu akıyo birazda öksürüyo arada balganmı var var

sabah çok telaşlıydım uğrayamadım topiğe
aşure yaptım dağıttım bi tencere de kursa götürdüm orada yenildi, allah kabul etsin inşallah

ekinimm iyiyim gülüm sen nasılsın, demek gidiyo misafirlerin allah kavuştursun cnmcım

kadişim inşallah toplanırız sevilde ben şahsıma çok özledim sizleride kuzuları da
zeyneple 2 gün evvel akşam video ları izledik ölee mutlu oldu ki arkadaşlarıyla kendini görünce çığlık attı anne bakk oynuyoss dedi

özlemiş arkadaşlarını o da:))

iyi geceler

akşam annemlerde yemek yiyoruk yezdada dedesinin yanındaydı koltukta zıplarken diğer koltuğa ters şekilde kolu dönerekten düştü ağlamaya başladı kuzum ter atıyor ama nasıll hareket ettiriyoz kolu bırakmıyor ağladı sesini kesemedik hemen atladık hastaneye gittik yakınımızdaki hastaneye nöbetçi ortopedi doktoru yoktu kartal araştırmaya gittik röntgen çektirdik bilekte çatlak var dedi doktor
iykide götürmüşüz zaten duramazdım ben alçıya alındı kuzumun sol kolu doktor çatlak var deyince hastane başıma yıkıldı sanki bizi dışarı çıkardılar alçıyı yaparken kuzum iyice ğaladı hastaneyi yıktı anne anne diye içim parçalandı odaya dalacaktım kuzumu ağlatmayın diyeee kardeşim bırakmadı yazarken bile ağlıyorum sesi kulağımdan gitmedi hiç 15 gün alçıda kalıcak kolu dirsekten 5 cm yukarıya kadar alçıda şuan

şimdi uyuttum ağrı kesici verdim yanından ayrılınca ağlıyor kuzum yanındamıyım diye yokluyor yüzümü okşuyor

rabbim hepimizin kuzularını korusun allah beterinden saklasın ne diyim birkaç gün izin aldım gitmiycem işe zaten yılbaşı arefesi

Günaydın

Kadiscim çok ama çok geçmiş olsun, herzaman dediğimiz gibi Allah beterinde korusun bütün yavruları.
Neyseki çatlamış kolu umarım sorunsuz geçer şu 15 gününüzde iyileşir kolu. Allah geçmiş etsin cnm.

günaydın bu arada üzüldüm çok kadisin yazısını okuyunca hay Allah ya.Allah görünmez kazadan beladan korusun arıycam ama erken diye çekindim

günaydın kızlar...
nasıl canım sıkıldı nasıl üzüldüm ya...
çok geçmiş olsun canım benim...
kıyamam ya...
rabbim beterinden korusun..
ay ağlayacğım şimdi valla yazını okuyunca daha bi kötü oldum...

Son düzenleme:
güğnaydın kızlar

ayy kadsim canım benim.
.çok geçmiş olsun.nasul üzüldüm canım ya.
kıyamam ben yavruma.
inşallah sorun çıkartmaz yezdamız 15 gün çabucak geçerde rahat eder yavrum...

günaydınlar
kadişcim canım yaa çok üzüldüm
Allah beterinden korusun çok çok
geçmiş olsun çok hareketliler
tehlikeli dönemdeler 15 gün çabucak
ağrısız sızısız geçer inşallah canım

Günaydın canlarım...

Kadişim çok geçmiş olsun...
Rabbim tüm kuzucukları korusun görünmez kazalardan....
Ana yüreği tek damla göz yaşına dayanamıyor birde feryatları kimbilir ne parçalamıştır içini.... Benim bile okurken gözlerim dolduki seni düşünemiyorum bile...
ınşallah bu 15 günü ağrısız atlatır Yezdam.....

Son düzenleme:
kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.sabah yolculuk var yeni yılda ablam ve yiğenlerimle olucam.eşimi yanlız bırakmak beni üzsede ablamı görmek mutluluk veriyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…