• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

ıyiyiz çok şükür Elifcim...
Veririm tabiki resminide çekip eklerim.
Kuzuda tahta pazılı var onu yapıyor. Bir tarafdanda oyuncaklarıyla bana çay yapıp meyve yediriyor. Bunlar oldukça bizim sırtımız asla yere gelmez. Yattığımı görünce koşa koşa yastık getiriyor bana... Kurban olsun anası onun yastık getiren ellerine....

Ne kadar merhametliler değilmi, kız evlat işte. Denizde ben hastayken bana etli çorba mercimek çorbası ve bitki çayı yapıp yediriyordu elleriyle :). Yerim ben onları yaa güzellerim benim.

Selamlarrrr

sibel hediyeni güle güle kullan canım iyi günlerde giyin

bende nimocumun hediyesini yolluycam yarın inş. bir aksilik çıkmazsa grip nezle giderek artıyor umarım yarın gelmeme engel olmaz

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

kız annesi olmak gerçekten bambaşka

bende kuaförden geldim.kaşlarımı aldırdım gözümün önü açıldı valla.yarın bime bende erken gidicem.oyuncağın yanısıra kapı süsü ile albüm alıcam.inşallah kalır bakalım.

sagolun kızlar ustumde valla çıkarmadım suslendım.

Kadısım gecmış olsun cnm

Semıhacım senın hedıyenle bırlıkte baska arkadasada yollamıştım onunkı az önce gıtmış senınkıde gelır

semihacım güle güle kullan yeni saçlarını.betülcüm sıkma canını sende her evde olur kavga gürültü.önemli olan sevgiyi saygıyı yitirmemek.

semihacım güle güle kullan yeni saçlarını.betülcüm sıkma canını sende her evde olur kavga gürültü.önemli olan sevgiyi saygıyı yitirmemek.

sağol mevcan...

sagolun kızlar ustumde valla çıkarmadım suslendım.

Kadısım gecmış olsun cnm

Semıhacım senın hedıyenle bırlıkte baska arkadasada yollamıştım onunkı az önce gıtmış senınkıde gelır

tamamdır sibelcimmm

ay kızlar sacıma gunduz gözuyle baktım kıpkırmızı ama olsun yınede sevdım

eklesene fotonu...

Elifim güzel yürekli arkadaşım hediyen az önce geldi. ıçindeki not da hediyen kadar çok sevindirdi beni...
Evimin en görünen yerinde salonumun tam ortasında yerini aldı bile....

Son düzenleme:
Elifim güzel yürekli arkadaşım hediyen az önce geldi. İçindeki not da hediyen kadar çok sevindirdi beni...
Evimin en görünen yerinde salonumun tam ortasında yerini aldı bile....

güle güle kullan canım benim...
emin ol daha iyilerine layıksın...
çam sakızı çoban armağanı..
aklımda neler vardı.ama eşinle gidersen alışverişe hadi hadi diye diye zor seçim yaptım valla
resmini eklemeyi unutma canım benim..
a.s.a.s.

hediyelerini alan herkes güle güle kullansınn kızlar
resim eklemeyi unutmayın sakın meraktan çatlarızzz

bende mantı açıcam birazdan hamuru yoğurdum yarın görümcemler geliyo, kızını gelinini de getiriyoo, hazırlıklar tam gaz devam yarın kursa da gitmeyeceğim
sınavım çok iyi geçti kesin 95 falan alırım:)))
kocalarımıza çocuklarımıza göstericekmiş sınav sonuçlarımızı hocamız

bu arada bende sabah ilk iş erkenden kalkıp bimin yolunu tutucam
süpürge ve çamaşır makinesinden almak istiyorum kuzumaa

Back