• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

herkese selam, üç gündür yoğun diş ağrısı yaşıyorum, 20lik dişler beni mahvediyor, 4 ü de gömülü, çıkamıyorlar, müthiş asğrı yapıyorlar, çenem açılmıyor, yemek zor yiyorum valla

sabah camları sildim, ortalığı topladım, pilim bitti galiba, az ara vereyim dedim
geçmiş olsun yafru....................

Ooh süper valla tenzile hadi o zaman arkadaşlarinla girgir şamata vakit geçer..
Evde tekken ne yapiyorsun o saatlere kadar..
Ayrica derin erken uyanmiyormu nasil dayaniyorsun uykusuzluğa...

kızlar ya aksama ne yapsam diye kara kra düsüynüyorum of ya offff birde acıktım iftarı iple cekiyorum valla

Ooh süper valla tenzile hadi o zaman arkadaşlarinla girgir şamata vakit geçer..
Evde tekken ne yapiyorsun o saatlere kadar..
Ayrica derin erken uyanmiyormu nasil dayaniyorsun uykusuzluğa...
walla şekercim bünyem alışmış demekki
salondaki yastıklarımı işlemeye başladım boncukla,
gecen alışwerişmerkezinde decocenter da görmüştüm , desen cok hoşuma gitti,aynı tip yastıklar bende de wardi,aldım boru boncuk işliyorum, acaip zewkli ,
dalmışım ona baktım saat epey gec olmuş hadi dedim sahuru hazırlayım,derken yatmam sabah ezanı oldu
şimdide gayet iyiyim,derin uyuyo , o uyurken uyuyim diyorum ama uykum yok :)

çok iyi valla kendine bir uğraş bulman boncuk işlemek çok zevklidir bende bir
ara merak sarmiştim..
Ama ben herne olursa olsun 1-2-3 dayanirim
4.güne bayilri kalirim herhalde..
Bu arada yastiklar bittiğinde bi resmini koy bakalim nasil olmuş...

kızlar yaaa canım sıkıldı benim 2 gün önce yemek yaparken ebrar telefonumu ağzına almış tlf kilitlendi kuruyunca geçer sanmıştım ama açılmıyor
eşimin tlf sim kartı taktım birkaç kişiyi arayayım diye ondada sime kaydetmemişim 10-15 numara ancak var kimseye ulaşamıyorum
eşimin tlf simi takınca beni aramaları beklemkten başka yapılcak bişey yok hafta sonu tlf alıcam ama nasıl yapıyormuşuz tlf olmadan önce
ev telefonuda yok
nasıl olsa herkeste avea var diye
jege nasıl yapıyorsun boncuk işlemeyi desenin üzerinemi

canım benim iyiym afyonda havalar sıcak ama aksamları soğuk oluyo bayağı bi sen nasılsın tatlım derin nasıl öpüldünüz ikinizde

çok iyi valla kendine bir uğraş bulman boncuk işlemek çok zevklidir bende bir
ara merak sarmiştim..
Ama ben herne olursa olsun 1-2-3 dayanirim
4.güne bayilri kalirim herhalde..
Bu arada yastiklar bittiğinde bi resmini koy bakalim nasil olmuş...
koyarım tabi
cnm 2 tanecik yastık zaten ,2 tanesini k,walidem işlemişti.
biri bitmek uzere

ya eşime çok sinirliyim..yanımda olsa boğazlarım herhalde..bu adama 3 gündür diyorumki su azaldı kredi de yok git kızılaydan bi su al..tamam alırım diyip duruyor....noldu şimdi küt diye suyum bitti..kartı da almamış yanına yarın akşama kadar su yok evde..napcam ben şimdi..evdeki su neye yeter..kimin kapısından su isteyeyim..bide berfe uf uf...

Merhaba kızlar, yine formunuzdasınız geçmişi okuyamadım çok uzun

Hülya'cım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür yaa. Küçükken çok çekmiştim Allah yardımcın olsun

Soytarı deno'ya da yazık yaw, ben bile okurken hem üzüldüm ve çok kızdım barış'a.
Esma tekrar hoşgeldin cnm.
Jege hanım maşallah enerji full, darısı başıma
Müüü geliyorrrr

bende bugün iyiyim, sabah kalktım kızım uyurken iş yaptım biraz, yerler soğuk olmaya başladı, malum prenses hanımda hep yerlerde. Yerleri silip halıları sildim ohh mis gibi evin havası değişti, sıcacık oluverdi. Bayramda sermeyi düşünüyordum ama kızım üşür diye beklemedim serdim.

edacım slm canım..kocama kekler simitler yapıyorum..mutlu olsun diye...sürpriz..buyur canım gel beraber yiyelim

Mev-can'cım çok teşekkü ederim, afiyetle yemişsinizdir inşallah

Merhaba kızlar, yine formunuzdasınız geçmişi okuyamadım çok uzun

Hülya'cım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötüdür yaa. Küçükken çok çekmiştim Allah yardımcın olsun

Soytarı deno'ya da yazık yaw, ben bile okurken hem üzüldüm ve çok kızdım barış'a.
Esma tekrar hoşgeldin cnm.
Jege hanım maşallah enerji full, darısı başıma
Müüü geliyorrrr

bende bugün iyiyim, sabah kalktım kızım uyurken iş yaptım biraz, yerler soğuk olmaya başladı, malum prenses hanımda hep yerlerde. Yerleri silip halıları sildim ohh mis gibi evin havası değişti, sıcacık oluverdi. Bayramda sermeyi düşünüyordum ama kızım üşür diye beklemedim serdim.

edacım slm canım..kocama kekler simitler yapıyorum..mutlu olsun diye...sürpriz..buyur canım gel beraber yiyelim

Mev-can'cım çok teşekkü ederim, afiyetle yemişsinizdir inşallah

Mev.can ne kredisi ne suyu ben anlamadım..?

Ms.Eda merhaba cnm bende çok üzülüyorum kızımın durumuna ama elimden bişey gelmiyor gelmiyor gelmiyor....yapacak hiç birşeyim yok okul zamanı gelsede şu çocukdan kurtulsam diye bakıyorum
görümcemde dünya tatlısı denizi de kendi kızı gibi seviyor onu kırıcak üzücek bişey yapmak istemiyorum
iki arada bir derede kaldım anlıcan cnm..
cnm halı yokmuyduda serdin şimdi..?

Back