Bebeklerimiz ve Biz

tüm bebişler iyidir umarım ebrarın öksürüğü dışında herşey yolunda çenesi bir düştüki anlatamam kim ne yapsa hemen oda benide benide diye dolanıp duruyor

hülyacım damadımın yeni yaşını kutluyorum cnmm
sağlıklı mutlu hayırlı ömürler diliyorumm
iyiki doğdun yakışıklı prensimizzzzopuyorumnanaktan

zehra çok yakışmış canım eskiye oranla şanslıyız kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorduk ama bize yönelik geniş bir yelpaze var artık
eşarp konusunuda halledersin sen

bu arada semıhanın hedıyesını yolladım bugun fakat bışı unuttum soyle guzel yılbası kartı alıp not yazıcaktım heyecanla kendımı ptt de buldum çok uzuldum hedıyesı elıne gecınce burdan yazarım artık ınsallah kusurabakmaz

iyi akşamlar kızlar.
zehram fotolar süper çok beğendim canım.
çokom hoşgeldin canım bayadır yoktun.
monpetit sanada selam canım ,arkadaşlar kendi arasında kura çekip yeni yıl hediyesi yolladılar.maalesef ben katılamadım.bu arada face deki resimler çok hoş.

Günaydınlarrr güzel bir gün diliyorum herkese işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum kızlarrr

dün akşam eve gidişte nimocumun hediyesini aldım aslında aklımda birşey yoktu o anda beğendim ve aldım umarım beğenir yarın yolluycam

akşam beni çok mutlu eden bir haber aldımmm eve gittiğimde kızlarrrrrr

hala oluyorum halaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
evet dilek hamile :CüvCüv:6 gündür günü geçiyormuş cumartesi günü bizim köyümüzün dernek gecesi düzenlenir her sene oraya gitmişlerdi kardeşimle dün döndüler eve gelirken test almış ve bizde yapmış akşam eve gittiğimde bir kağıda sarmış şekilde verdi hediyeni al dediii bana açtım test çift çizgi bir sarıldık birbirimize ikimizde sevinçten ağladık biraz kloundaki beze yüzünden tereddütlü ama rabbim hayırlısını versin bakalım belkide emzirdikten sonra sonra gider hakkımızda hayırlısı 10 gün sonra dokotra götürceğiz şuanda 5 haftalık sanırım 6 haftasını bitirsin öle gidelim tamamen kese oluşsun belki kalp atışlarnıda yakalarız :)

ay kadisim çok mutlu oldum okuyunca Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inan çok sevindim göğsündeki bezede geçer inşallah emzirince ne güzel ya ne mutlu size maşallah

kadisin haberini okuyunca direk daldım:)
günaydınlar
çokom gelmiş özledik seni yaa
zehram düşünme hiç böyle insanları sevilin dediği gibi gerçek dostlarına bak sen dar görüşlü ve böyle tuhaf insanlar heryerde var ve hayatımızın her anında karşımıza çıkacaklar onlar için üzülmemek yada sinirlenmemek gerekir.
sibelin arkadaşı gelmiş hoşgelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…