Bebeklerimiz ve Biz

saol cnm benim...
dersler akşamalrı da var ama 18,00-21,00 arası çok geç oluoyr...
ofis de kapanıyor eşim bekleyemez...
cumartesi pazar var ben sadece cumartesilere gidebilirm...sabahtan akşama kadar..
gerisini kendim çalışacağım artk

halledersin canım sen.
motor dersini aksatmamaya çalış.trafik ve ilk yardımı kendin yaparsın zaten

Son düzenleme:
selam kızlar.erken kalktık kuzuyla bugün.temizliğimi,yemeğimi bitirdim.şimdide kuzuyla oynular oynuyoruz..her şeyden çabuk sıkılıyor cadı..

elifcim allah kolaylık versin canım derslerinde.yazın bizde o yollardan geçicez.motor dersine zor diyor valla herkes.kursta mutlak motorun öğretildiği günleri kaçırma..peki sen araba kullanabiliyormusun.yoksa kurs ta mı öğrencem.eşim ara ara beni çıkartıyor.çok heveslendim sorma.

selam kızlarr
gittim işsizlik sigortasına başvurumu yaptım kuzuyu dedesi aldı gitti
bendne fırsattan istifade şu an biraz kafa dinliyorum
birazdan giderim babaanneye

dün bizde ikea turu yaptık, çok bunalmıştım evde bişey almadık ama maksat kuzu yorulsunda uyusun
anamm 4 saat dolaştırdık eve geldik banyosunu yaptırdık sütünü içirdik cadı cin gbi saat 10 olmuş yok benle 11 e kadar oturdu cadı
saat başı şarj mı oluyo nee
normal bi çocuk eve dönerken uyuya kalırdı
sokakta hiç altına kaçırma durumumuz yok , güzel güzel anne çişim geldi diyo gidiyoruz yapıyoruz eve gelince belledi gidiyo koltuk üzerine yapıyo annecim üzülüyorum diyorum ağla diyo bana yaa
bakalım naaptı babaannede şar şar bütün evii yıkamıştır kesin

öksürük devam maalesef , randevu alayımda götüreyim doktora olmaycak bölee
geniz akıntııs var galiba

selam kızlarrrrr
nasılsınızz bakimm bu aralar giremiyorum pek kayınvalidem geldi
+kayınpederimm

nimocum geçmiş olsun canımm ezgininde küçükken sürekli geniz akıntısı vardı
sonra sinüzite çevirdi inşallah değildir ihmal etme canım

Selam kizlar
Zehracim vefali arkadasim sagolsun mesaj birakmis ben de bi gelip bakim dedim sayfaya ama eskisi gibi olmuyor o kadar ilerlemis ki hersey takip edemiyorum. Kisa bi goz attim. Gozume ilk Zehra nin kapanmasi geldi. Hayirli olsun canim Allah bize de nasip etsin
Elif dizanteri okudum kim oldu anlamadim ama gecmis olsun Ehliyet sinavinda basarilar. Motor kolay kiz ben motordan 96 almistim ki o zmanlar daha parcaci degildim. Trafige agirik ver bence
Herkese selamlar
Biz iyiyiz kizim tam 2 oldu evde minik bir dogumgunu yaptik. Iyi cok sukur. Ama uyumuyor iste oglen uykusunu birakti haftada ya 1 ya 2 gun ikna edebiliyorum uyumaya o da zorla geceleri de ennn erken 11 de uyuyor. genellikle 12 bazen 12 30. o da aglaya aglaya en son kiz abagira uyutuyorum/ne yapacagimi sasirdim. banyo yemek ilik sut hicbise kar etmiyor. Baskada bi sorunumuz yok sukur. benimki de cok dillendi. herseyi konusuyor muhabbet edebiliyoruz sarki bile soyluyor hatta arap kizi camdan bakiyorr diye
Bu arada ben Helini 21 aylikken memeden kestim. cunku asla bir lokma yemek yemiyordu. o yuzden iki yasina kadar emziremedim malesef/ cisini de 19 aylik tam ogrendi / en korktugum iki sey cis egitimiyle memeden kesmekti cok kolay oldular. Dislerimiz de 21 aylikken bitti . simdi bi ergenlik kaldi . Insallah onu da kolay atlatiriz
Bir iki foto ekliycem albume son hallerimizi gorebilirsiniz ordan
Hepinizi opuyorum

slm kızlar
geçmişi okuyamadım henüz
hasta kuzulara geçmiş olsun diyorum

serap uğramuış ne güzel
serapçım ne zaman vakit buluyorsan gel arada
bende uğrayamıyorum eskisi gibi maalesef çok özlüyorum topiği
demek helinde uyku problebi var
benim gelinde öle
uyumuyo cadılar
bizde de uyku düzeni yokmaalesef bazı günler uyuyo bazen tam akşam üzeri uyuyo bu seferde gece uyumuyoo

bugün kimse uğramamış daha doğrusu 1 mesaj yazan çıkmış
bende erken geldim kurstan
kızlarla azcık sohbet ederim diyodummsengözlerimebaksanab

serap ne güzel helin erkenden öğrenmiş çişini sölemesini maşalah
ben 2 ayda zor alıştırdım valla 2 yaşındaydı tam olarak söylediğinde

meme olayı halloldu ama emzik emiyo halen
memeyi bıraktırırken emziğe başlattık o da ayrı bi hata ama yaza kadar emicek galiba şu aralr bırakmaz

kızlar bu arada cumertsi günü burdan bi komşu çok kırdı beni
dışarıda gördü beni
sen kapandınmı diye sordu
bende evet dedim kapandım
neden kapandınki dedi
bende allahın emri olduğu için kapandım deyince
şimdiye kadar emri değilmiydi ki dedi??
herşeyin bi zamanı varmış benim kapanmama da şimdi nasip oldu dedim ama suratındaki ifadeyi unutamam herhalde
beni çok seven bana bayılan kadın gitti beni küçümseyen hor gören bi kadın geldi yerine

hoşgeldin canım.bende çok aktif deilim ama aramızda görmek isteriz seni..sibel bahsetmişti senden ebeyim demişsin tecrubelerinden de yararlanmak isteriz.

zehram aldırma sen komşuna bi densizlik yapmış işte.kapanmanın yeri zamanı yok içinden gelir yada gelmez o kişiye kalmıştır.bu arada sen tamamiyle kapandınmı yoksa yine kursa gidip gelirkenmii kapalısın.yazdıysan kaçırmış olabilirim.

herkese selam.....nasıl özlemişim buraya yazmayı...bir türlü fırsat bulup giremiyorum malesef.....

hafta sonu ardanın doğum gününü kutladık....yaklaşılık 20 kişiydik....çok güzel geçti....ardam artık iki yaşında teyzeleri.....

umarım herkes çok iyidir....hava burda çok soğuk...kar yok ama müthiş soğuk var.....

Selam canlarım...
Cumartesi annaneye kaçtık, pazarda önce dayısı,yengesi annane ve dedesiyle birlikte doğumuna 25 gün kalan Batu'muza oda takımı almaya gittik. Sonrada kuzumun yoğun ısrarlarına dayanamayarak teyzesine gittik.
ırem bayıldı bu haftasonuna acayipde açıldı. Birinin kucağından indi ötekine gitti. Dinlenmek için kardeşimin evine çıkmıştık. Yenge ben çay istiyorum bide kek demezmi...
Teyzesindede benim karnım açıkdı yenge çay verdi sizdede çorba içeceğim demezmi...
Resmen kırdı geçirdi bizi biri birşey söyleyince "bidakka canımm" demesi var ki içimin yağları eriyor.

Bugünde kocişle sigortaya gittik onun sigortasından yararlanmak için başvuru yaptık. Ordanda Taksim'e çıktık Yelizimin hediyesini aldık. Ama postane kapandığı için bugün gönderim yapamadım. Yarına inşallah... ışte bizden böyle.

Genel olarak sizlerinde haftasonu güzel geçmiş.

Hülyacım Ardamın yeni yaşı kutlu olsun... Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılarla dolu seneler yaşar inşallah...

Zehracım arada böyle tepkiler alabilirsin. Bu tepkiler insanların dar görüşlülüğü ve kapalılara karşı ön yargılarından kaynaklanıyor. Ama önemli olan senin bunu ne için ve neden yaptığın gerisi boş... Seni açıkken sevenler böylede sevecektir sevmeyenlerde seni dış görünüşünle sevmişlerdirki kaybetmek çok önemli olmayacaktır.

Selam canım hoşgeldin...
Maşallah güzeller güzeli Helen'e resimlerin hepsi birbirinden güzel çok tatlı çıkmış.
Bu arada akılı kuzuyada kocaman bir maşallah her işini kolayca halletmiş. Umarım ilerleyen zamanlarda da her işini böyle kolaylıkla halleder....

mevcancım mrb cnım nasılsın valla ben okadar çok yararlandımkı bılgılerınden uzman oldum yakında yanında işe baslarım zaten
Ayrıca muhabbetı ve dostlugu ınanılmaz guzel tanıyınca anlıcaksınız zaten

selam kızlar iyi akşamlar
zehra boşver canım zamanla alışırsın bu durumlara ben hiç takmıyorum artık böyle insanları rabbim hakkında hayırlısını versin senin adına çok sevindim artık en şık kapalımız sen olursun yazıkkkkk bizeeeeeeeeeeede acı amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…