- Konu Sahibi DreamLover
-
- #32.261
kızlar bu arada cumertsi günü burdan bi komşu çok kırdı beni
dışarıda gördü beni
sen kapandınmı diye sordu
bende evet dedim kapandım
neden kapandınki dedi
bende allahın emri olduğu için kapandım deyince
şimdiye kadar emri değilmiydi ki dedi??
herşeyin bi zamanı varmış benim kapanmama da şimdi nasip oldu dedim ama suratındaki ifadeyi unutamam herhalde
beni çok seven bana bayılan kadın gitti beni küçümseyen hor gören bi kadın geldi yerine
Selam kizlar
Zehracim vefali arkadasim sagolsun mesaj birakmis ben de bi gelip bakim dedim sayfaya ama eskisi gibi olmuyor o kadar ilerlemis ki hersey takip edemiyorum. Kisa bi goz attim. Gozume ilk Zehra nin kapanmasi geldi. Hayirli olsun canim Allah bize de nasip etsin
Elif dizanteri okudum kim oldu anlamadim ama gecmis olsun Ehliyet sinavinda basarilar. Motor kolay kiz ben motordan 96 almistim ki o zmanlar daha parcaci degildim. Trafige agirik ver bence
Herkese selamlar
Biz iyiyiz kizim tam 2 oldu evde minik bir dogumgunu yaptik. Iyi cok sukur. Ama uyumuyor iste oglen uykusunu birakti haftada ya 1 ya 2 gun ikna edebiliyorum uyumaya o da zorla geceleri de ennn erken 11 de uyuyor. genellikle 12 bazen 12 30. o da aglaya aglaya en son kiz abagira uyutuyorum/ne yapacagimi sasirdim. banyo yemek ilik sut hicbise kar etmiyor. Baskada bi sorunumuz yok sukur. benimki de cok dillendi. herseyi konusuyor muhabbet edebiliyoruz sarki bile soyluyor hatta arap kizi camdan bakiyorr diye
Bu arada ben Helini 21 aylikken memeden kestim. cunku asla bir lokma yemek yemiyordu. o yuzden iki yasina kadar emziremedim malesef/ cisini de 19 aylik tam ogrendi / en korktugum iki sey cis egitimiyle memeden kesmekti cok kolay oldular. Dislerimiz de 21 aylikken bitti . simdi bi ergenlik kaldi . Insallah onu da kolay atlatiriz
Bir iki foto ekliycem albume son hallerimizi gorebilirsiniz ordan
Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?