Bebeklerimiz ve Biz

yelızcım super ya para bırıktırmesı sıze bışı anlatayımda azcık gulun 4 ay önce efeye kumbara almıştım bozuk paraları buraya at tamam mı dedım tamam dedı fakat kumbaranın bır özellıgı var acıllmıyor kesıpte alcaksın paraları.neyse benım esımde aydat paralarını topluyor ogun alt komsum 30 tl getırmıştı tlf yanına koydum aksam esıme verırım dıye bı baktım para yok efe bey kumbaraya atmış alamadık sonra her gelenden para ısteyıp atıyordu hergun babasından aldı attı 2 hafta sonra bır actıkkı 270 tl para bırıkmış fakat bızım elımızde ne varsa efe hep attı super olmuştu esıme bıdaha alalım kumbara dıyorum yok yok hayır dıyor

yelızcım bugun arkadasım geldı senın verdıgın 0mlet tarıfını denedık süper oldu

Simdi sizlerden yılbasına özel tarifler beklıyorum.Guzel ve şık bır gece olmalı

Ayrıca cam agacı alıp suslucekmısınız bugun arkadas yarın carsıya cıkıp alalım susleyelım nasıl olur dedı bende super olur dedım bakıcaz yarın

sibel kurstayım ya ondan vakit bulanıyorum takip edemeiyorum bu aralar
ben geldiğimde de kimse kalmamış oluyo zaten
bi kopukluk oldu

bana adresini göndericektin, özelden tel de yazarsan gerekir belki
pazartesi ya da salı göndereyim hediyeni sibelcim

bu zamana kadar hiç çam ağacı süslemedik
bundan sonrada asla süslemem
geçen senelerde evde ya da arkadaş evlerinde
bazende dışarıda eğlencelere gittiğimiz çok olurdu
ama bu sene ve sonrasında ömrüm yeterse eve yılbaşı için çerez bile almam
sıradan bi gün olarak geçiririz artık
bizim yılbaşımız peygamberimizin hicret ettiği yıldı ve o da bu hafta geçti

merhaba kızlar
bugün kimse uğramamış
bende alışverişe gittim bugün
sibelin hediyesini aldım
ilk fırsatta göndericem
göndermeden resim çekmemi istemişti unutmazsam çeker öyle gönderirim
umarım beğenirsin arkadaşım
hediyeleşmek ne kadar güzel bi olay

zeynepe oyuncaklar aldım
sıkılmasın diye
oyun hamuruna ne dese beğenirsiniz ölüyorum gülmekten
habire tekrarlatıyorum
oyun hamuru istediğinde anne hadi çamur oynayalım diyoo fıstık kızım yaaaaa
bide kikirdiiyo hoşuma gittiğini bildiği için

sabahta erken kalkıcam yemege arkadaslarımız gelıcekhazırlık yapıcaz arkadasım sabah nöbetten çıkıp bana gelcek ordan carsıya çıkıp hedıyelerımızı kargoya vercez markete ugrucaz ayrıca eslerımıze yarına özel bırer hedıye ve suprız yapalım dedık.
Ayrıca esım aksam gg den yılbası agacı aldı hafta içi gelcek efecık bayılacak eger alcaksanız çok buyuk ındırım var kızlar

günaydınlar
cuma evde temizlik olduğu için erken çıktım ama çıktığıma çıkacağıma bin pişman oldum yolda kaldım yağmuurn altında sırılsıklam oldum birde kendinibilmez bir taksici ile feci tartıştım.
c.tesi sabahı işe geldim.öğlen arkadaşıla görüştüm.akşam başka arkadaşlar geldi.çocukları vardı zeynepten 1 yaş küçük bizim kız çocuğa yapmadığını bırakmadı.
çok yorulmuşum pazar sabahı dersaneye gidemedim.bütün gün ev toplamakla geçti.dağ gibi ütü var neresinden başlayacağım bilmiyorum.
en güzeli ise dün akşam annecim ile babacım geldi.çok mutluyum.çok özlemişim onları.
valla zamanlamada zeynep açısından süper oldu haava çok soğuk en azından 1 hafta sabahları sıcak yatağında mışıl mışıl uyur kuzum benim

Son düzenleme:
gunaydın cnm oh duper gecmış valla bende uykusuzluktan öluyorum gece 3.30 da yattım 7.30da kalktım efe uyuyorken az daha uyusammıkı dıyorum offff uyku offff

Herkese günaydın buz gibi bir günle başladık haftaya istanbul çok soğuk ayaz kar yakın görünüyor yağıcak snaırım aslından biryandanda iyi hastalık azalır

cumartesi malumunuz işteydim gelmemem gerekmesine rağmen malesef geldim yıl sonu hesaplarını istedikleri için mali müşavirle beraber çalıştık ama tabikide zamanın çabuk geçmesi ve yeni bir şirket olmamızın neticesinde oturmamış bir gayri resmi muhasebenin içinden çıkmak okadarda kolay değildi 1 yıllık hesabı 1 günde vermek mümkün değildi

akşam 16:50 gibi çıktım neomarine gittik kuzunun bezi ve diğer ihtiyaçlar için alışveriş yaptıkl ve eve döndük yeni açılan pandorya avm gitmek istedim ama malesef iğne atsan yere düşmez tarzında kalabalıktı başka sefere kaldı artık .

dünde bütün gün evde temizlikle geçti akşamada filiz ablacım ve eşi geldi yemek yedik sonrada tatlıyla mısırla çay sefası yaptık

kuzuyla bütün günü evde geçirdim bu aralar maşallah dilleri epeyi açılmış ne sölersen aynısını tekrar ediyor birde bimden eğitici seti aldım cuma günü çok sevdi sürekli oynuyor bu haftada çamaşır makinesi ve elektrik süpürgesi var almak istiyorum kalırsa bakalım

Günaydınlar herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.

Keyifler yerindedir inşallah.

Bildiğiniz üzre biz cuma akşamı karşıya geçti, güzel bir gece geçirdik sewdiklerimle, cumartesi günü akşam üzeri kuzular uyandıkdan sonra kuzenlerle istanbulforum a gitti, güzel bir avm yapmışlar. ıkeayı gezdik birkaç eksik tamamladık, c.tesi gecesi evimize geldik pazar da burnumuzu bile kapıdan çıkarmadık. Kuzumda bende çok iyiyiz.

eftuncum ınanırmısın okadar boş vaktım oluyorkı ne uyuyabılıyorum nede esım tarafından uyutuluyorum mesela aksam 6 da efe uyudu benımde çok uykum geldı fakat esım uyutmadı.
Yelızım ve kadısım hoşgeldınız sızler nasılsınız
Neyse kızlar ben kaçtım arkadaş aradı gelıyor öpüyorum hepınızı.
Arkadasımda 2 aydır sıteye uye umarım onunlada tanışma fırsatınız olur yavas yavas ögrenıyor kendısı ebe benımle yasıt bol bolda soru sorabılırız ben öyle yapıyorumda sayesınde uzman oldum

Neyse kızlar ben kaç

günaydın herkese...
dışarısı soğuk ama yine de güzel bir hafta diliyorum...
herkesin haftasonu ne güzel geçmiş maşallah...

biz cumartesi kuzucumla evdeydik..
eşim arkadaşlarıyla paintballa gitti..bizde kuzucumla başbaşaydık..
pazar günü de avm gezdik..
ruzeye elektrik süpürgesi aldık...
gezdik geldik...
dizanteriden sonra dışarda yemek yemiyoruz evde hazırladım yedik...
güzeldi bizimde hafta sonumuz...
benim için yoğun bir hafta artık...
kursumda başlıyor...

kadisim güle güle kullansın kuzun oyuncağını.bizimkide suluboya yapıyor bu sıralar yeni aldım çok hoşuna gitti.
yelizim haftasonunuz keyifli geçmiş ne güzel.
elifim ruzişimde gülegüle kullansın oyuncağını.akşamları mı gideceksin kursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…