Bebeklerimiz ve Biz

Selam canlarım....
Gerilere bakarak geleyim dedim ama site hep hata veriyor gıcık oldum.
Kadişcim hayırlı olsun canım... Rabbim sağlıcakla kucağınaza almayı nasip eder inşallah....
Yelizcim oh ne güzel 1 ay anneciğinle olacaksın o yol su gibi akar geçer sana...

selam kızlar
sabah doktora gittik
tahmin ettiğim gibi geniz akıntısı var, dktor orta kulak iltihabına çevirebilirdi iyiki getirmişsin dedi, çünkü yavaş yavaş kulak şişmeye başlamış 2 gece daha ökdüürkten uyuyamassa getir hava verelim dedi
çok sık oluyor dedim 3 yaşına kadar normal dedi henüz 27 aylık dedi eğer 3 yaşından sonrada devam ederse alırız geniz etini ve bademciklerini dedi

kadişcim ne olursa benim için farketmez canım, her gönlden kopan şeyin benim için değeri büyüktür
ben daha almadım zehramın hedayesinii

ardanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara yaşlara sağlıkla afiyetle, mutlulukla inşaallah

zehracım takma kafan ama ilk başta tepkiler gelmesi normaldir
maalesef milettçe bazı şeyleri birbirine karıştırıyoruz

yelizcim bu taraftaymış bir ay , alibeyköy tarafındasın yaniiii
oo bol saadetlerr

kadişcim hala oluyormuş allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin hadi bakalım
bende dün benim çırağın eşinin hamilelik ahberini aldım, ilk seni aradım abla diye sevinçten uçuyordu

sevilim nimocum sağolun iyi dilekleriniz için teşekkürler

nimocum meleğe tekrardan geçmiş olsun iyki gitmişsin doktora inş. geniz etini bademciğini aldırmaya gerek kalmadan geçer canım 3 yaşından sonra umarım beğenirsin canım o senin kendi güzelliğin
yolladığım zaman arar haber veririm sanırım evdesin eve yolluycam çünkü

Yelizcim bu tarafa geçiyormuş. Yılbaşından sonraki hafta bende buluşalım ozaman kızlar...

Ne dersiniz??? Ara çok açıldı biz de kuzularda çok özleştik.

Önümüzde uzun bir zaman var kocişlere ayar çekersiniz...

Geçmiş olsun Meleğime....
ınşallah ilaçları iyi gelirde sağlığına kavuşur kuzum...

Oh ne güzel bebiş haberleri alıyoruz. Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın...

Benimde kankim hamile nasıl sevindim anlatamam kendimin olsa anca bukadar sevinirdim.

Yelizcim seninde yengen hamileydi onunda doğumuna az kaldı dimi????

vallahi sevilcim bende katılmak isterim ama çalışmadığım haftaya denk gelirmi bilmiyorum tarih olarak uyarsa seve seve katılmaya çalışırım

tamam nimocum haber veririm ona göre ayarlarsın sende kendini

aaa yelizcim üzüldüm bebişini kaybetmesine neden sebebini söledilermi doktorlar başka çocukları varmıydı peki yoksa tez amanda tekrar hamile kalır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…