- Konu Sahibi DreamLover
- #32.281
tüm bebişler iyidir umarım ebrarın öksürüğü dışında herşey yolunda çenesi bir düştüki anlatamam kim ne yapsa hemen oda benide benide diye dolanıp duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zehram aldırma sen komşuna bi densizlik yapmış işte.kapanmanın yeri zamanı yok içinden gelir yada gelmez o kişiye kalmıştır.bu arada sen tamamiyle kapandınmı yoksa yine kursa gidip gelirkenmii kapalısın.yazdıysan kaçırmış olabilirim.[/QUOTE
haklısın cnm aldırmayacağım muhakkak
çok yeni olduğu için beklemediğim bi davranıştı
Zehracım arada böyle tepkiler alabilirsin. Bu tepkiler insanların dar görüşlülüğü ve kapalılara karşı ön yargılarından kaynaklanıyor. Ama önemli olan senin bunu ne için ve neden yaptığın gerisi boş... Seni açıkken sevenler böylede sevecektir sevmeyenlerde seni dış görünüşünle sevmişlerdirki kaybetmek çok önemli olmayacaktır.
katılıyorum sevilcim
beni ben olduğum için seven benim dostumdur zaten
amin cnmm haklısınselam kızlar iyi akşamlar
zehra boşver canım zamanla alışırsın bu durumlara ben hiç takmıyorum artık böyle insanları rabbim hakkında hayırlısını versin senin adına çok sevindim artık en şık kapalımız sen olursun yazıkkkkk bizeeeeeeeeeeede acı amaaaaaa
şıklığı seviyorum fatoşum açık ya da kapalı ben süslüyüm malum
kapalı olunca biraz daha zor tabi her giysi için ayrı bi başörtüsü gerek vs....yerimseniben
öksürük ara sıra zeynepte de oluyo ama çok ısrarcı değil arada tutuyo geçiyootüm bebişler iyidir umarım ebrarın öksürüğü dışında herşey yolunda çenesi bir düştüki anlatamam kim ne yapsa hemen oda benide benide diye dolanıp duruyor
ebrarın öksürüğüde ciddi değildir umuyorum
hazır olduunda alıştırırsın cnm yakızlar bu arada herkes çiş eğitimine başlamış galiba biz hala istemiyoruz bende üstüne itmiyorum bahara kaldı
zaten artık kış geldi bahar olduğunda başlarsınız sağlık olsun
monpetıt bız süperız cnm efecık uyudu sızde ıyıymışsınız
Zehracım supersın gercekten bayıldım bu halıne
zehra çok yakışmış canım eskiye oranla şanslıyız kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorduk ama bize yönelik geniş bir yelpaze var artık
eşarp konusunuda halledersin sen