• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
elif ben atlamışım.başarılar diliyorum sana.
betülcüm kaçamaklar güzel oluyor canım.eğlenmene sevindim.
yelizcim sanada günaydın..

saol betüşüm..bakalım ben nasıl kullanacağım...araba da benim üstüme ki benim adama vermem artık :)

ruze bu gibi durumlarda biz gelene kadar babanneyi dehşet çıldırtıyor..
eve gititiğimde görümcm kendini odasına kilitlemiş oluyor düşünün....

Selam canlarım hepinize hayırlı cumalar....
Yelizcim tarifler süper görünüyor ellerine sağlık ilk fırsat da denenecekler listesine ekliyorum.

Oh sefan olsun Betüşüm arada şart böyle şeyler... Biz ne kadar huzurlu ve rahat olursak kuzulara okadar verimli oluyoruz.

ooo yelızcım tarıfler super sabah kahvaltısına arkadaslarımız oluyor genelde oyuzden deneyım.,,

Ooo bıberonlar bırakılmış ne guzel benım oglumda sutu bıberonla ıçğyor gunde 1 kere oyuzden sorun yasamıyorum

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..yelizicim aşkolsun diyet yapan şu garip hatuna o güzel mamalar gösterilirmi ya..
bu arada 2.gecemizide kazasız atlattık.sanırım gecede çişimiz düzene girecek.

kızlar her cuma olduğu gibi bim marketten geldim.berfeme oyuncak araba aldım şarkı söyleyerek dönenlerden.haftaya oyuncak çamaşır makinası ve elk. süpürgesi geliyor.fiyatı 10 tl.berfeye almayı düşünüyorum.arabasını elinden düşürmüyor hiç.az önce kanepeden düşürdü yere almış özürdileyip öpüyor.

Selam kızlar nasılsınız, kayifler yerindedir inşallah. Prenses hanım öğlen uykusunda bende bilgisayarın başına geçtim.

Mev-can cım bim den eşimde oyuncak alıyor ama artık odası oyuncak doldu bugün bir sürü oyuncağını ayırdım kaldırdım. Sanki hepsiyle oynuyormuş gibi dağıtıyor, bir süre sonra kaldırdıklarımdan çıkarıcağım daha çok ilgisini çeker belki

Mevcan güle güle kullansın canım oyuncağını bende pufu alacaktım ama kalmamıştır sanırım, unuttum :(.

Haftaya bakayım elektrik süpürgelerine bende.

Selam nilüü, nabersiniz. En güzelini yapmışsın canım, Deniz şimdi bir hevesle kumbarasına nerde bozuk para bulursa atıyor, kumbaran dolsun barby evi alalım sana dedim de :)

yelizcim ne güzel para biriktirme alışkanlığı kazanıyor şimdiden...

mevcan elektrik süpürgesi yeni aldım sayılır berra ya.ama çamaşır makinası istiyordum ne zamandır unutmzsam onu alabilirim.sağol bilgilendirdiğin için...

berfede oyuncaklarından çok çabuk sıkılıyor.oynamadıkları bende kaldırıyorum sonra çıkarınca acaip seviniyor.yeni aldım felan sanıyor.

Selamlarrr çıkışa yetiştim ancaaaa:(((((((

elifcim ehliyete hazırlık var galiba hadi bakalım başarılar canımcım

ms eda uğramış hoşgeldin nerlerdeydin kısss nezamandır yoktun asya nasılll

yelizcim tarifler çok güzel görünüyor kahvaltıya değişik ve idaal paylaşım için sağol

betüşüm beni merak etmiş sağol şekercim yoğunuz malesef

bime bende uğruycam akşam giderken puf benimde hoşuma gitti birde eğitci set var alsammı bilmiyorum

çok yoğunum bu ara yıl sonu malesef bu hafta izinli olmama rağmen geliyorum yarın işe (daha doğrusu getirtiriyorlar patronlarkötükedihüso:oklava:

elifcim hayırlısıyla sen al ehliyetini cnm, bende yazın alıcam inşallah
şu kursum bitsin de ilk işim ehliyet olucak
çok istiyorum bende hep rüyamda kullanıcak değilim herhaldekaydirigubbakcemile3
rüyamda çok kullanıyorum ne kadar kolay ne zevkli diyorum bi uyanıyorum gene rüya :umursamaz:

mevcan bende gittim sabah 9 olmadan bimdeydim
leke çıkarıcı aldım ariel, yap bozlardan aldım zeynebe, bide bebek aldım
akşama kadar evde sıkılıyo çocuk
yarında alıcam evcilik oynasın babannesiyle mutfak takımlarından falan alayım diyorum
haftaya da kaçırmak istemiyorum süpürgeyi ve çamaşır makıines
ini:ecrin_bebek:

Back