Bebeklerimiz ve Biz

herkese merhaba hafta sonunuz güzel geçmesi dileği ile

bugün evdeydim sabah erken uyandı kuzum markete gittik gelip kahvaltı yaptık kuzuyla maşallah kaç sabahdır biçbirşey yemiyormuş biraz süt iöççiyormuş okadar bu sabah yumurta kırdım yağa ekmekle beraber çok güzel yedi domates zeytinde aldı birazda çikolata şükürler olsun yaptı kahvaltısını öğlende uyuttuum 1,5 saat yattı ben bu arada evin işini yaptım bitirdim akşama yemek yapıcam

fırında patatesli köfte yanınada makarna düşünüyorum , kaç gündür aklımda ıspanaklı gül böreği var sabah uspanak ve yufka aldım akşama doğruda onu yapıcam

elifcim balık almışsınız ruziş sevinmiştir.yezdada çok seviyor balıkları dileğin balıklarına balimi diye söylüyor bazende habersiz gidip elini fanusun içine sokup karıştırıyor cadı bende istiyorum ama bakamam ölür diye almıyorum

yelizcim sanada selam deno nasıll anneciğin daha iyiymiş allah daha iyi etsin iyi gezmeler

zehracım dün anlattın bana telde gerçekten adam nasıl farkedivermiş helal olsun valla bu arada eşininde unutmamış çaktırmadan güzel bir süpriz yapmasıda güzel olmuş alah mutluluğunuz daim etsin

drydenis selam canım hoşgelldin uzun zamandır yoktun kuzuna ve eşine geçmiş olsun

mevcan berfenin doğum günü kutlu olsun nice yıllara

iyiyim cnm çok şükür
kuzularımda gayet iyiler
ben baya şiddetli bi girp atlattım şu an gayet iyiyim ama düzeldim çok şükür
bayrama yanlız girecek olmanın hüzünü var biraz eşim memlekete gidicek:bbo:
annemlerde memlekette kayınvalidemlerde
anlıycağın hüzünlü bi bayram olucak
bende çocuklarla çıkıcam artık soğuk oolmazsa
teyzeme falan giderim :icecream:

amcanın dikkati takdire şayan doğrusu:))bu iltifat gerçekten sıkıntılarına değer olmuş zehracım.
bizde kuzumla yalnızız evde maç izlemeye gitti eşim.acuna bakıyorum bende

işte bu iltifat çektiğin bütün sıkıntılara değmiştir zehra :)

Allah mutluluğunuz daim etsin tatlım
saol cnm benimm, cümlemizin aminn
amcanın dikkati takdire şayan doğrusu:))bu iltifat gerçekten sıkıntılarına değer olmuş zehracım.
bizde kuzumla yalnızız evde maç izlemeye gitti eşim.acuna bakıyorum bende

bu arada ne sıkıntısı unuttum ben onları hepsi geçti gitti sanki hiç bişey yaşamamışımyerimsenibensositososito:icecream:
çok şükür gün geçtikçe daha bi oturuyo sanki, boş yere o kadar ağlayıp üzmüşüm kendimi, şişliklerde hızla iniyo küçülmeye başladı baya bi memnunum yani artık:1rolleyes:

iyi geceler beşiktaşlıları tebrik ediyoruz bir fenerbahçeli olaraktan :))))

özellikle seni yeliz koyu bir karakartal fanatiği olaralaktan :)))))))) tabi bizim hakkımızda yenemz iyi oynamışız ama gole çevirememişsiz :)

bugün çok sis var yaa sanki dışarda yangın var gibi yarında böleymiş galiba

bugün eşim akşam 18:00 kadar çalıştı kuzunun botunu alamadık yarın bakıcam artık

Son düzenleme:
slm canlarım
hepinize güzel bi haftasonu diliyorumm
biz kahvaltımızı yaptık şimdi çıkıp çocuklara bayramlık alışveriş yapıcaz
elifcim ve kadişim sizde alışverişte olcaksınız bugün herkese keyifli alışverişler kızlarr
kuzuları donatalım şöle güzel biiiiopuyorumnanaktan

herkese günaydın...
bayram haftamız son artık. güzel geçsin inşallah...
hafta sonumuz çok doluydu..
cumartesi alışveriş...
pazar sabahı göl kenarında süper kahvaltı...
sonrasında yine alışveriş ve hep beraber uyuduk...
iyi geldi bana...
kızlar ruzeye deıcmann dan kar botu aldık..
19 liraydı ve süper güzel...
internet sitesinden katoluğuna bakabilirsiniz..
resim çekerim isterseniz..
çok yoğunum.
çarşamba izin kullanmam gerek..
2 günüm var işleri bitirmek için

günaydınlar herkese
benimde yarın son günüm işteyim şimdi
cumartesi annemlre gititk, torunlarıyla oynayıp eğlendiler, bende yemekti falan ilgilendim işte pazarda öğle döndük, melek huysuzlukta tavan yaptı, herşeyde çığlık çığlığa, heryeri sulamasıda devam ediyor, sanki hiç tuvalet eğitmi almamış gibi davranıyor, gece boyuda canıma okudu, anne bana şurup ver ben hasta oldum diyo, burunları tıkandı,ökdüürk başladı gene, bende şuruplarınıverdim, bal limon verdim ama gece bölük pörçüktü, yavrum çığlık atıyor kabus görüyor herhalde anne anne su ver diyor ben su alamya gidene kadar bi bakıyom uyumuş, 5 dakak sonra gene bi çığlık annecim yanındayım diyorum sarılıyor öpüyor, of zilli of zillii,çok fena oldu bu aralar bakalım napıcaz evde bol bol bağrışırız artık analı kızlı

teyzesi ne alayım bayramda iye sordu laptop siparişi verdik. anneannesi yada anayesi gıdıklayınca gülen bebek almış, ama bizmki ağlıyo zannediyo kucağına alıp pışpışlıyoo ağlama ağlama diyoo,çok komik

zehramın doğum günüymüş , canım nice mutlu senelere, eşinle size maşaaallaah diyorumm, her zaman diyorum sneinkiyle benimkini yanayana getirip bi sürtmek lazım

berfemin de 2 yaşı kutlu olsun, alalh güzel bri ömür nasip etsin, bütün mutluluklar onun olsun

ruzeme balık alınmış, betülümün bacağı ağrıyormuş, deryamın yavrusu eşi hasta olmuş geçmiş olsun

yelizcim annen bir an önce iyileşir inşallah, çok geçmiş olsun

ne güzel geçmiş haftasonunuz elif.valla ben c.tesi evdeydim pazar da dersaneye gittim.
zeynebin kaç gecedir uykusu düzensiz.bilmiyorum neden böyle.

nimetim güle güle kullansın meleğim oyuncaklarını.
valla ben bazen geceleri sabırsız davranıyorum sonra kendime kızıyorum istiyorumki gecede 5 kere kalkıyorsa 1 kere de babası gitsin inanın bazen yatağa girip çıkmaktan yoruluyorum geceleri.benim cadı da babayı gördüğü andan tüm apartmanı inletiyor öyle olunca bende kızıyorum sonra kızdığım için kendime kızıyorum(

betülcümm, maalesef yok öle bişey heleki benimki kadar odunvari ise, kayınvalidemler falan zannediyorki, ben hep eime iş yaptırıyorum, çocukla oynatıyorum, işte ne bileyim çalışıyorum diye kocama herşeyi yaptrıryorum zannediyrolar, ama yok öle bişey,, ne bişeyin ucundan tutar, nede ilgilenir, yani bütün gün ve gece bana ait, hatta dün beyefendi bütün gün oyun oynadı pc de, biracık uyudu hiç ilgilenmek yok, ki ben çıldırmış vaziyeteyim bizimkide çığlık çığlığa ne ağatıyosun çocuğu diye bana bağırıyo, ne denirki ne denir, demiyorum artık bişey zaten demiyorum, sadece evde olunca daha ne kadar kötü olacak onu bekliyorum

valla nimetim ne bilim ne denir senin eşine.Allah kolaylık versin canım sana.evde olmak bir süre iyi gelir bence sana ben öyle olmuştum bankadan çıkıp bir süre evde kalmak iyi gelmişti.maddi olarak zorlanmıştık ama yine iyi gelmişti bana.zaten bir süre sonrada başlarsın çalışmaya
benimkide ev işi konusunda sıfır bişeyin ucundan tutayımda bu kadın biyandan iş bi yandan ders bi yandan ev işi yardımım dokunsun demiyor ama zeynebi güzel oyalıyor o konuda hakkını vermem lazım

sessiz sakin bi bayram olacak senin için sanırım.. ama yinede bayram gibi olmaz :sinifsinif: şöyle kalabalık olcaksın, ona buna gitceksin falan.. olsun hayırlısı

drydenis selam canım hoşgelldin uzun zamandır yoktun kuzuna ve eşine geçmiş olsun
sağol kadis.. evet uzundur yoktum.. ev tadilatına sardım bu aralar...
iyi dileklerin için teşekkür ederim a.s.

drydeniss kuzuna ve eşine çok çok geçmiş olsun
saol canım. sende deniz in de iyiir inşallah a.s.

herkese iyi bi haftasonu diliyorum
nimo kuzuna geçmiş olsun canım.gündüz sıkıldığından gece huysuzmuştur.. sen nasılsın iy imisin.. görüşemedik ne zamandır

Günaydınlarr herkese iyi haftalar diliyorum sonra 3 gün bayram haftamız yoğun geçecek belli

bizde dün öğleden sonra dışardaydık çıkmadan önce kuzu bilg masasına tırmanırken ufak bir kaza atlattı dudağını masya çarptı ağzına kan doldu yavrumun hemen buz koyduk işmesin diye çok ağladı zor susturdum dakikalarca içini çekti kucağımda yavrum sonra dışarı çıktık bot almaya gittik ama alacağımız mağzada yoktu bot biraz alışveriş yaptık gezindik döndük eve

zehracım sağol canım sizde alışverişe çıktınız galiba kuzulara

nimocum meleğin oyuncakları hayırlı olsun canım güle güle oynasın

betülcüm sanada günaydın zeynonun uyku düzeni aynımı hala düzelir inş. en kısa sürede

Elifim sizinde hafta sonu süper geçmiş ruzişin botları hayırlı olsun iyi günlerde giyinsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…