Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın iyi haftalar

Kadis cim teşekkür ediyor,centilmenliğini kutluyorum :)

Günaydın betül :)
Günaydın elif :) güle güle giyinsin fıstığın karbotlarını, kullanımı ve konforu çok iyi.
Günaydın nimi:) demek yarın son hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun herşey ama herşey gönlünce olsun.
Günaydın denis :)
Günaydın kadis :) çok geçmiş olsun fıstığına allah beterlerinden korusun.

Son düzenleme:

rice ederim canımcım hakedene hakkıyla tebrik etmek gerekir bence

sanada günaydın teşekkürler canım sağol
sen nasılsın deno nasılll

valla şekerler pek dinleneceğimi zannetmiyorum açıkçası
4 senelik evliyim tabi bu süre zarfında çalışıyorum diye ,eş tarafından kimse eve glemdi, büyük ihtimalle kayınvalide toplar toplar getirir hepsini , haftanın 2-3 gününü kapatır diye düşünüyorum, başlamıştır şimdiden planlar yapmaya, kesin yani

bakalım napıcam , allah hayırlısını versin, dicek söz yok çünkü

Saol canım ,deniz'in yeni bir videosu var bjk marşını söylüyor eklerim yakın zamanda :).
bir yaramazlık yok cnm, bu haftasonu çamaşır yıka topla dışında hiç bir işe elimi sürmedim, Birazda rahatsızdım bol bol dinledim.

Ama çok büyük bir anlayışsızlık bu Nimi, hem maddi hem manevi bu misafirlere uygun olacağını düşünmüyorum, açık ve nazik bir dille istemediğini söyle.

valla yelzicim söylerim söylemesinede beni takacakalrını pek zannetmiyorum, sormazlar çünkü yarın sana geliyorlar der bırakır , ama anne falan dersin, aman nolcak 2 börek-3 kurabiye bi salata-bide bişeyelr daha yaprsın olur biter ,evi topla ama emi kzıım o perdeleride yıka, bak masların üzerine örtü örtmeyide unutma tamam mı kızım derrr sonra salına salına alır gelir, gösterişi pek sever, makyaj yap saçını şöle topla şunu giy( allı pullu artık ne varsa) altınlarını tak( hoş kalmadı altın maltın ya)
ısrarcılıkları zaten beni deli eden, asla hayır cevabını kabul etmezler o şekil yani, sonunda içini tüketirleer allahlarından bulsunlar der yaparsın sinri ola ola
vır vır vırrr ay nasıl katlanıcam bilmiyorum valla, iş benim için bi kaçıştı resmen
of yaaa bi sürü insanı gelecek, istanbuldakiler yetmez kütahyadıkaleride çağırı bu yaaa
delircem

bunların çevreleride bi tuhaf zatn, geçen hafat kayınavlideme cumartesi misafir geldi, arkadaşlarım gelecek gelemem dedim, bu cumartesi aynı misafirler bu sefer görümcemlere gitcekmiş, oha daha geçen hafat gitmişiniz haftasına ne? gene kayınavlidem nimet yarın ablanlardayız abk dedi kusura bakma anneme gidicemd edim, bu sefer niye gidiyosunuz annen hasta mı gene dedi, evet hasta dedim, sanki sadece hasta olunca gidebilirmişim gibi, e orda kalcakmısnız peki diyo, e kalcam tabi 40 yılda bir giidyorum zaten dedim, e kal tabi kızım neyse dedi. kalsam sanane kalmasam sanane, ben annem gitmiyim, gelmiyim hep o moddalar.

ama yok öle yağma bi hafat annemi alcam getircem bi ahfat kendim gitcem kalcam annemde

Ekle yelizcim bekliyoruz çok tatlı söylüyor zaten cimcemem vallahi bi<dede aynısaı vardı temizlik falan gün bitti zaten cumartesi dünde gezme alışveriş hafta sonunu kapattık
boşver iyi yapmışsın hastraysan hiç süresin gelmiyor zaten elini işe hani kadın gelicekti almadınmı

nimocum allah sana sabır versin yaa bukadar yüzsüzük oluırmu yaaa insan müsait olursa zaten seve seve misafirini ağırlar birinin evine zorla misafir götürülürmü yahu çeşitler vallahi senin bu kaynangil heee
yani illa hasta oluncamı gidiyor insanın annesinin evine yaaa nedem gitmemek herkesin eli günü varr herksin annesi babası kendine şirindir yaaa allah allah sen akıl fikir ver bu insanlara:1no2:

slm vermeden çıkmayım dedim
calarım nasılsınız
akşam geldiğimde detaylı görüşürüz sizde burda olursanız tabiii
yelizcim denizin videosunu sabırsızlıkla bekliyorum cnm kendi adıma
nimetcim seninde son iş günün sanırım hayırlısı olsun gülüm
tazminatını vericeklermi eksiksiz olarak cnmcım

selamlar kızlar..
herkese mutlu bir hafta diliyorum..
bende bir cee diyip kaçacam..ev karman çorman.. malum temizlik yüzünden..
Elifcim ruzecik güle güle kullansın cicilerini..
nimicim seninde hakkında hayırlısı olsun cnm.. Nil de güle güle kullansın oyuncaklarını..
Yelizcim denoya kocaman öpücükler..
kadiş geçmiş olsun yezdaya ucuz atlatmışınız.. Allah beterinden korusun ..

Yarın gelicek kadis birazda onun rahatlığı vardı :)
video uzun biraz kesip biçtikden sonra kurutma makinesini mikrofon olarak kullan yavru kartalımın videosunu eklerim :)

Bizde albinayı öpdük zeynepcim kolay gelsin.

iyi akşamlar kızlar.temizlik,pazar,yemek derken akşam oldu.yarında alışverişe çıkıcaz.doğumgünümüzde çok güzel geçti.arkadaşlar olunca gırgır boldu..erkekler mutfakta biz salonda,çocuklar berfenin odada takıldı.çok hoş hediyeler geldi kuzuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…