Bebeklerimiz ve Biz

ya ben ilk iki kitabı yiğenden aldım ki okuyayım vakit bulamadım bi yandan ders çalışıyorum ya evde. şu sınav geçsin ilk işim o seriyi okumak çok merak ediyorum

iyi akşamlar kızlar.yarın berfenin 2.yaş günü.hızlı bi hazırlık içindeyim.akşamada yemeğe misafirim var ya..aksi gibi.bu sene fazla kalabalık çağırmadım 10 15 kişi felanız..
menüm şöyle..
elmalı kurabiye,
simit,
poğaça,
sigara böreği,
patates salatası,
havuç meze..
nasıl sizce gerçi elmalı kurabiye ile simiti bugünden yaptım.yarına kendime vakit kalsın diye..

merhabalar canım,
berfenin ikinci yaşı şimdiden kutlu olsun.Allahım
sağlıklu uzun ömürler versin.
menünde gayet güzel afiyetler olsun.

Selamlar

elifim oneymiş öle yaaa soyuyorlar adamı yüksek bayağı fiyatı

nimocum uğramış nerdesin bacımm yaa merak ettik seniii sinemaya iyi bir seçim olmuş sana kendini dinlemişsin stresini atmışsındır hiç değilse nil içinde üzülme bak hemen hemen herkes aynı şeyleri yazıyo zaten

mevcan berfenin doğum günü kutlu olsun şekercim

ay ekincim benimde aklımdaydı geçmiş olsun diyecektim canım..
pirinç lapası pataes falan yedirebilirsen canım ben yedremediğim için..
çabucak atlatır inşallah reflorda çok iyi geliyor cnm

slm kızlar
bugün benimde doğum günümdü :umursamaz:

nasıl ya ama face de bile yazmıyordu ya....
nolur küsmeeee darılmaaaaaaaaaa

kutlu olsun bitanem...
nice güzel yaşları güzel ailenle sağlıkla yaşarsın inşallah canım benim...
iyi ki doğdun cnm benim..
iyi ki tanıdım seni... canım arkadaşımmma.s.a.s.

slm gecmışe bakamadım yogunum valla çok mısafır gez toz derken havada çok guzel

ya sıze bışı sorcam efe uyumadan önce şişini yapıp öyle yatıyor fakat gece hıç çişe kalkmıyor zorla kaldırıyorum hayır yok dıyıp uyumaya devam edıyor bu normalmı 9 da bı krere yapıyor bıde sabah kalkınca 10 da yapıyor

ayrıca ızmırlı arkadaslarımız vardı nerdeler buluşsak ya ne guzel olur

amanın zehroşum doğum günü nice yıllara bitanem kuzularınla ve eşinle uzun yıllar gör hep mutlu ol
iyki doğdun iyki varsın

aaa evet ya nasıl unuttum zehrayla, berfenin doğum günü peş peşe idi..iyiki doğdun zehracım nice nice yıllara eşinle çocuklarınla..

kadisim teşekkür edrim canım..
sibel berfede bazen sabaha kadar hiç çiş yapmaz bazende 5 kez kalkar..sanırım gün içinde tükettikleri ile alakalı...

canan cım menüye bi çeşit daha meze ekle bence...
rus salatası falan gibi
az olmuş gibi geldi bana..
allah kolaylık versin cnm..
kutlamamızı yarın yaparız artık bizde.

sibelcim ,elifcim teşekkür ederim.aslında bende bi meze daha düşündüm ama arkadaşım rus salatası yapıcakmış yarın gelirken.yeter gibime geldi ama du bi bakalım ..

Selam fıstıklar....
Kayınvalidemlerde kuran vardı. Dünden beri bir ayağım ordaydı. Acaayip yoruldum. Birde irem huysuzlukda tavan yaptı. Çok şükür atlattık. Saat 5 de eve zor attık kendimizi
O uykuya ben mutfağa daldım. Bu saat oldu hala uyuyor gidiyorum uyandırmaya anne bırak diyor dönüyor totosunu... Gece ne uyuyacak bilmiyorum

Mevcancım Berfe'nin yeni yaşı kutlu olsun... Sağlıkla sihatle nice yaşlara inşallah...

Ekincim senin kuzunada geçmiş olsun. Devam ederse götür bence bir dr. enfeksiyon falan olabilir...

Betülcüm sanada geçmiş olsun. Bizimde odamız ayrı olduğu için bu tarz kazalar çok sık oluyor. En kötüsüde ani kalkışlarda ki baş dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…