Bebeklerimiz ve Biz

Befre hediyelerini iyi günlerde kullansın canancım

birazdan paydos bugün kuaför işimi halledeyim yoksa daha sonraki günleride kalabalık olur çok beklerim kaş bıyık zaman olursa birde manikür yaptırıcam bakalım.

sizleri ve kuzuları öpüyorum herkese iyi akşamlar

teşekkür ederim kızlar..saolsun eş dost çok mutlu etti beni..yarında bi kaç parça şey alıcam ben.çarşambada temizlik arifeyede kuaförüm var..bu arada berfenin saçları kestirdim..erkek fatma oldu..kızım o kadar deiştiki anlatamam.ama mecburdum şaçları çok cılızdı..

Selam kızlar...
Şöyle bir göz attım çok şükür hasta bebişimiz falan yok...
Bayram arifesi iş-güç, alışverişle geçmiş... Evlerinizde güle güle oturun, cicilerde iyi günlerde giyilir inşallah...
Bende hafta sonu annemdeydim ablam gelmişti. Onlarla olmak bana acayip iyi geliyor. Bütün yorgunluğum, bütün sıkıntılarım bir anda uçup gidiyor. En güzelide ırem'le sadece çiş ve uyku zamanında karşılaşıyoruz. Abileri sağ olsun oynatıp eğlendiriyorlar. Birde onlarlayken ağzına sürmediği şeyleri yiyip içiyor buda beni ayrıca mutlu ediyor.
Dün akşam döndüm yine bir kasvet çöktü içime her kurban öncesi aynı teraneyle karşılaşıyorum. Acayip günaha sokuyorlar beni... Rabbimden şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine içlerine biraz vicdan vermesini istiyorum.

Nimetcim hakkında hayırlısı olsun bitanem... Rabbim tez zamanda yeni iş kapıları açarda bu sülüklerden çabuk kurtulursun... Aynı vicdan dileklerim sizinkiler içinde sonuna kadar geçerli....

ayy dellendim ya..resim yükleyemedim bi türlü ..face ekledim bende.zehranın face den de bazılarınızı ekledim kızlar..bakmak isterseniz.isteyen olursada eklesin beni..

günaydınalr
yine zor bir gecenin sabahında geldik işe
gece bu sefer saydım 7 kere kalkımışız 2 sinde dayanamadım eşimi kaldırdım ama yine bizimkinin bağırmaları ile ben gittim.
sabah da kötü rüya görmüş tam ben çıkarken ağlamaya başladı gittim beni giyinik görünce daha çok ağladı ben çıkarken apartmanı inletiyordu(

günaydınnlar herkese huzur dolu mutlu bir gün diliyorum.
eylül ishaldi hafta sonu doktora götürdük parazit olabilir dedi
ilaç verdi çok şükür biraz daha iyi şimdi.
bayram temizlikleri alışverişler kuaförler ne güzel bi koşuşturmaca sürüyo topikte.

nimet işten ayrılmış çok üzüldüm inşallah Allah hayırlı yeni kapılar nasip eder
ayrıca evdeki durumu da çok zor bence kayınvalidenin bu tavrını kökten eşiyle halletmeli
ne böyle yaa.

canım, kuzun neden huzursuz geceleri
ayrıca eşin neden bağırıyo olurmu canım sende çalışmıyomusun

günaydınlarr herkese güzel bir gün olsun

sevilim anneceğindeymiş tabikide insanın ailesiyle beraber olunca keyifli zamanlar geçirdiği kesinlikle çok doğru canımcım ne oldu canım yine sinirlenmişsin hayırdır.

canancım bakarız tabikide bakarız fotolarına berfeciğin saçlarınıda kesmişsin kuzunun hadi bakalım sıhhatler olsun uzar kökü onda değilmi benim kuzununki daha pek uzamadı 6 aydır kesmişiz nerdeyse ama çok geç uzuyor malesef bide olmayan saçını toka taktırıyor cadı:)

betülcüm zeynonun gece huysuzluğu devam ediyor demek hay allah yaa diş falanda değil nedir acaba sıkıntısı yatmadan ağrıkesici verip yatırsana olmadı bir doktora göster istersen yazık yaa sanada zor oluyor çalışıyorsun babayıda istemeyince hepten sana kalıyor inş. düzelir en kısa sürede

Son düzenleme:
herkese günaydın benden de...
betülümmm allah kolaylık versin cnm benim...
biran evvel eski düzenine döner...
ruze de iyice bozdu uyku düzenini...

ekincim tekrar geçmiş olsun cnm...
tamamen geçer inşallah...

ya kızlar ruze de bi ishal bi kabız..
fitille bile yapamıyor kakasını..
mahvoluyor çocuğum...
yarın randevu aldım bi götüreyim bakayım...
şimdi tahlil falan da isterlerse rezil olurum hastanede...
ruze hiç durmaz

elifim online'sın ama yoğunsun bacım günaydın

zehram uğramadı daha uyuyordur belki

yelizcimde yoğundur gelmediğine göre

ekineylüle tekrar geçmiş olsun canımcım düzelir inş. kısa sürede

bende yoğunum bayram arifesi işlerimi halldeyim sonra karışır neme lazım

bugün öğretmenler günü...
tüm öğretmenlerimizin çokom hülyamın gününü kutluyorum...
bizde başka eğitmen kim vardı hatırlayamadım

canım günaydın ne bu düzensizlik yaa bir ishal bir kabızlık çekiyor kuzucuk götür bencede fitil bile etki etmiyorsa görünmesi lazım bencede duru inş. yaa

aa elifcim bak benimde aklımdaydı

bende bütün öğretmenlerin gününü tebrik ediyorum

hülyacım özümcüm öğretmenler gününüz kutlu olsun başka hatırlayamadım bende :)

günaydın kızlar
koşturuyorum canlarım
12.30 da çıkıyorum artık orda çalışıyoruz arkadaşlaerle erken gidince
dün bi aferin aldım serileştirmişim okumamı hocam çok beğendi
bakalım bugün nasıl okuyacağım pek çalışamadım dersime dün ezel vardı onu izledik kocişlee

betülüm zeynebin nesi var acaba neden bu kadar sık uyanıyo cnm yaa
sabahın erken saatinde de uykusuz bi şekilde işe gidiyosun keşke eşinde destek olsa biraz sana
sonuçta sende çalışıyosun o da
ne kadar zor çalışan anneler için kuzusunu bırakıp işe gelmek
kızlar hepinizin allah yardımcısı olsunn

ruzişimede geçmiş olsun demek bi kabız bi ishal
götür bakalım ne diycek dr

o kadar yoğunuz ki başım zonkladı valla.şuan bir duruldu neyseki.
yok bağıran eşim değil benim kız babayı istemiyor başında.diorum kızım ben çok yoruldum birazda baban sallasın hayır anne sen sallayacaksın dio.sonrada ben gidince basıyor çığlığı.
bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Son düzenleme:
hımm biz yanlış anlamışız cnm eşinin günahını aldık boşyere:kedi:
benim cadının da gözü gece benden başka kimseyi görmüyo:umursamaz:

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bende kutluyorum.

Herkes iyidir umarım,ablayı evde bıraktım geldim, umarım istediğim gibi yapar heryeri,

Yoğunum ve başı ağrıyor.

Canan saçlar gitmiş, güle güle uzasın inşallah

Ekin kızın daha iyiymiş ,allah daha iyi etsin inşallah.

Betül yine uykusuz bir gece geçirmişsin. Bol bol oku uyutmadan önce rahatlar ve uyur diye düşünüyorum.

Elif isabetli karar olmuş canım gidin bakalım ne diyecek, çok geçmiş olsun.

Zehroşum başarılarının devamını diliyorum bir Aferinde benden sana :)

Kadis sen nasılsın fıstık nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…