Bebeklerimiz ve Biz

mevcan hadi Allah yardımcın olsun umarım kolaylıkla verirsin
sibel sana da kolay gelsin yaparsın canım sen meraklanma
bende arada bakıyorum da herkes yoğun sanırsam

kızlar çok sagolun evet arkadasla çok hırslıyız eslerımıze ılk seferde alıp belgemızı önlerıne koyucaz

aa gecen nıkah vardı ya ben sıze ordan bır kare foto kayaymda bakın
ayrıca ımam nıkahı çok komık hatta saka gıbıydı ya gulmekten abdest fılen bozulmuşmudur kı

bukadarcık alklah bır ömur boyu mutlu etsın allah nasıp ederse yan komşuk olucak ınsallah çıkarda aralıkta tasıncaklar hemen çok ıstıyoruz hayırlısı

slm kızlar
kursa gittiğim için zaman bulamıyorum nete
sabah erkenden kalkıp işleri yapmaya koyuluyorum, kahvaltı bulaşık emirin dersleri yatak yorgan yemek hazırlığı derken saat 1 oluyo, kurs vakti geliyo bilee
okuyorum bazen yazamadan çıkıyorumm

yelizim nasıl oldu cnm annen, umarım çabucak toparlanırr
berfede daha iyiymiş çok şükür

ekin cnm ezgi nasıl oldu, ıhlamur kaynattın demek sobada ohh misler gibi
şifa olsun anacımm için bol bolll

sibel sanada kolaylıklar diyorum, kolaylıkla geçersin sınavı inşallah
resimlerde çok hoş gözüküyosun maşallah
inşallah arkadaşında uyumlu biridir de komşuluk yaparsınız
baban içinde çok geçmiş olsun diyorum

Günaydın güzel bir gün diliyorum.

Herkes iyidir inşallah.

Düne göre daha iyi zehracım, dahada iyi olucak inşallah saol cnm.

günaydınlarrr güzel bir gün olsun herkese

dün yoğundu herkes galiba kimsecikler uğramamış peekk bende sabahtan selam verip çıktım

zehracım öle vallahi zaman su gibi akıyor iş güç çocuklar derken öğlen oluyor sonrada kurs koşturman oluyor dimi sonrada gel yemek kızı uyut derken akşam oluverdii. kolaylıklar şekercim

yelizcim günaydın annenle görüşüyorsundur inş. daha iyicedir canım en kısa toparlar inş.

sibelcim fotolarda çok tatlı görünüyorsun efede babanın bacaklara sarılmış poz vermemiş
ehliyet içinde hırslanmışsın hadi hayırlısı olsun baban içinde sevindim canıom inş. daha iyi olucak

günaydın canlarım
bende her zaman ki gibi koşturmaca var gene
ama uğramadan gitmek istemedim
dün gece annem geldi kontrolleri vardı
gelir gelmez de hemen burnuna baktı , annem sargılar açılmadan göremeden memlekete gitmişti çünkü
çok beğendi ne kadar doğal olmuş falan dedi
arkadaşının kızıda yaptırmıştı onunukini beğenmemişlerdi öle olacak sandım diyo hatta
dedim ki anne bu daha şiş hali 6 aya kadar küçülcek
bayramda teyzemlere gitsem estetik olduğumu anlarlamıki acep?? çünkü teyzem büyük olduğu için tüm sülale orda toplaşırız bayramları
bakalım tepkiler ne yönde olucak, söylemedim kimseye bakalım anlayacaklar mı

evi derledim topladım, yemek hazırlığımıda yaptım birazdan hazırlanıp çıkarım
akşama geldiğimde sizlerleyim yine
umarım keyifli güzel bi gün geçirir herkes
hastalıktan uzak, maddi sıkıntılardan uzakkk sağlık huzur dolu bi gün olması dileğiyleeee

hepinizi öpüyorum fıstıklar döndüğümde görüşmek üzereee

Selam şekerler....
Kuzu Gece Bahçesi seyrediyor. Bende öyle tembel tembel oturuyorum. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Dünde böyle tembel tembel dolandım. Halılar geldi ama temizliği yapıp sermek içimden gelmiyor.

Annenim daha iyi olmasına sevindim Yelizcim... 1 haftaya kadar tamamen toplanır inşallah... Haftasonuda gider görürsün anacığını.. En azından kardeşinin akşam yanında olduğunu bilmek bile rahatlatıyordur seni...

Bak Zehracım başkalarının olumlu tepkileri daha mutlu ediyor seni... Bence 6 aydan önce toparlayacaksın yeni halinle çok mutlu olacaksın...

Ekincim Esmer Şekere geçmişler olsun... Ay bu sobanın keyfi hiç birşeye benzemiyor dimi???

Sibelcim resimler çok hoş... Rabbim yeni evli çifte bir ömür mutluluk nasip etsin...
Babanın iyi olmasında çok sevindim. Rabbim tekrarlarını yaşatmaz inşallah...

Kadişcim sanada kolay gelsin...

Saol kadiscim bi elim telefonda hep, kardeşimde birhafta akşamları yanında olucak, gün geçtikçe daha iyi olucak inşallah

Olmazmı yelizcim insanın aklı kalıyor ama ne yapıcan en azından kızkardeşin akşamlarıda olsa yanına olucaksa bir nevi rahat edersin sende hiç değilse birinizin olması tabiki çok güzel hafta sonuda gidersin yine

deno nasıl kara kuzuyu özledim yaaa öp benim yerime yanaklarından Şeniz

kolay gelsin canım bak annende beğendiğine göre kafaya takılacak bir mevzu yok demekki onayı almışın teyzenlerde fark ederse etsin canım senin tercihin sonuçta

sağol canım sendeki o miskinlik bendede var malesef hiç çalışasım yok ama yarın mali müşavir gelicek beyannameler yapılcak bugünden kontrolleri yapmam lazım ama hiç havada değilim ev işi desen yine aynı durumda ama bugünden bişeyler yapmam lazım birkaç parça işim var zaten onlarıda halledersem hafta sonuda evi temizlerim hep olduğu gibi hiçbirşey değilde ütü gözümde büyüyor

Abooo kimse bişey yazmamış be benden sonra biraz sonra çıkıcaz
karnım acayip aç kızlarrr

yarın müşavir gelicez uğramayabilirim yada arda göz atarım hepinizi öpüyorum tabi kuzularıda

tekardan slm kızlar
ben geldim ama kimse yok
nedir bizim bu topiğin halii:sinifsinif:
nerde eski sohbetlerimiz çok özlüyorum çokkkk:gitme:
hergün biri daha ayrılıyo aramızdan:umursamaz:
hülya, mavice, hiç gelmiyolar bilee CADIARZU

iyi akşamlar kızlar.havalardanmıdır nedir acip uyuşuğum.hiç bi şey yapasım gelmiyor.berfede çok mız mız herşeye ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…