• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Kızlar selam. Cuma günü çocuklara form vermiştik aşıyı aileler yaptırmak istiyormu diye, Bugün girdiğim sınıflarda sordum en fazla 2'şer kişi var her sınıfta aşı yaptıracak olan.
Benim kafam karışık, bi yandan ölümcül virüs bi yandan yan etkiler,bi yandan da aşının çocuklar için test edilmediği söylentileri....Doktorumuz yaptırın diyo. Apartmanımızdaki hemşire komşum, Mertle aynı yaştaki oğluna yaptıracak, yan komşum Mertten 3 ay büyük kızına yaptıracak. Okulda velinin biri akıl danışmaya gelmiş naapalım diye. Ben de ne desem şaşırdım, uzman değilim ki bu konuda, uzmanlar bile ikiye ayrılmış durumda. ama çocuk doktorları hep yaptırın diyolar, özellikle 5 yaş altı için!!! Önce yaptırmayalım diyenler yaptırmaya karar veriyolar bir bir! Bu konuya hiç kafa yormuyodum inanın, bi işler dönüyo diye ama 5 yaş altına aşı geldiğini duyunca çalişkide kaldım.

herkese iyi akşamlar kızlar.iş güç para derken akşam oldu yine ya.sormayın gribim berfeye geçti.salya sümük geziyor kızım evde.umarım hemen atlatır.dün o kadar şımardiki kuzenleri gelmişti.burun üstü düştü nasıl kanadı kuzumun burnu ya.

halılarım perşembe gelecek.o güne kadar temizliğimi yapar tertemiz sererim.cumarteside zaten doğumgünü yoğun bi hafta beni bekliyor.domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünmüyorum bende.

soytarım annenede çok geçmiş olsun canım..kızlar bu arada eşimin yakın bi akrabası domuz gribi olmuş ilerlemiş olduğu için hastanede yatıyor.karantinayada almışlar.çocukları ve eşindede virüs bulmuşlar.onlar evde ilaç kullanıyorlar.zaten ortalıktaki salgın domuz gribi salgını.grip olan çoğu kişi domuz gribi geçiryor..allah herkesleri korusun.

benden de günaydınlar güzelliklerle dolu bir gün diliyorm

Yelizcim annen bi an önce toparlar inşallah canım o uzaklık beni de çok üzüyo
ama ne yapalım.
Elifcim günaydın canım fakirin temizleyicisi kosladan daha iyi gibi geldi bana ma bilemiyorum ki
çıkarırmı.

günaydınlar canlarım.
ben başladım işime.çok yoğun ama.birçok şey birikmiş.
zor günlerimde yanımda oldunuz hepinizden Allah razı olsun.eşimde ne kadar vefalı arkadaşların sağolsunlar dedi
elifim zehram sevilim yelizim kadisim zeynebim nimetim ve buradanda acımızı paylaşan hepinize çok teşekkür ediyorum

Günaydınlarrr

güzel birgün olsun hepinize

betülcüm hoşgeldin eğitim bitti demek işe başladın hee allah kolaylık versin iş birikince çok zor oluyor
yavaş yavaş yaparsın artık
nedemek canımcım biz burd abir aile olduk artık herzaman birbirimizin yanındayız tabiki allah izin verdikçe

mevcan berfeye geçmiş olsun acil şifalar en kısa sürede atlatır inş.

elif ekin sizlerede günaydın kuzular nasıllar

slm ben geldım ızmırden kocaman slmlar
hava çok guzel burdda masallah babamda turp gıbı ayaga kalkabılıyor hatta dışarı bışle çıkıp gezıyor 2 gundur dolmuşa bınıp baska yerlere gıdıp duruyor çok sevındım 15 gun sonrada protez yapılcak

esımde görevde şimdiden çok özledık dun gece göruştum ben gelınce sızde gelın yanlız olmuyor dıyor

arkadasımın esıde görevde oda tek kalmış gel dıyor bayramda beraber oluruz gezerız ddıyor aklım çelındı fakat bayramdada burda olmak ıstıyorum belkı bayramın 2. gunu dönerım evıme

Tadını çıkarın sibel ne güzel burası kapalı ve soğuk.

Buarada özel ilginden dolayı çok teşekkür ederim.

çıkarmaya calışıyoruz cnm akşamları dıreksıyon kursu alıyorum halamın oglu ögretıyor ınsallah basarıcam çok ıyı dıyor
ay dıreksıyon basında olmak super bışı esımde araba bakıyor sımdıden kazanınca belgenı göster sana araba dedı gercı zaten alcaktı sözde kazandın ondan aldım dıcek ya :)))))))

nedemek cnm uzakta olsak herzaman yanındayız unutma cnm

herkese kocamann bi tünaydınnn..bu gün itibari ile diete başladım.aslada bırakmayı düşünmüyorum.lahana çorbası yapıyorum şimdi.allah yardımcım olsun.kilo verdikçe yazarım size:))

teşekkürler teyzeleri..allaha şükür çabuk toparladı kuzum bu sefer..bugün çok daha iyi.evide son derece sıcak tutuyorum.umarım hastalık uzun bi süre uğramaz bize.gerçi önümüzde bayram ama..

Back