Bebeklerimiz ve Biz

herkese günaydın...
güzel bir hafta olsun inşallah...
dün temizlikçi geldi..
yarabbim ne büyük kolaylık....
bütün evi temizledi gitti..
ama ben hamlaşım yorgunum..
işlerimde çok...
görüşürüz kızlar...

Günaydınlarr güzel bir hafta diliyorum herkeslere

biz dün evdeydik babamız çalıştı kahvaltıya anneanneye gittik sobanın üstünde ekmeğimizi kızarttık yedik özlemişim vallahi sobayı güzel ama temizleme ve yakma problemi olmasa kullanırım çünkü hiçbirşey sobanın yerini tutmuyor

daha sonra evimize geri döndük ev işlerine koyulduk önce evi süpürdük topladık kanepe örtülerini yıkamaya attım daha yıkanmayanda varr kuzuyu uyttuktan sonra halılara giriştim kosla halıyla hepsini sildim fırçaya kılları ve tüylerini aldım kanepeleri sildim evi sildim tozları aldım akşam oldu kollarım koptu ama evde temiz olduu birtek mutfak dolaplarım silinicek birde ütüm varrr onuda yavaş yavaş halledicem artıkın

zehracım kursuna başlıycakmışzın hadi bakalım allah zihin açıkılığı versinn

sorma sevilim ya ben bile güldüm halimeee :)))))

elifim ohh pırıl pırıl olmuştur şimdi ev güle güle kirlensin canımcım birde ben bulsam birtane bizim ordan
çocukla çok zor oluyor dinlenme gününde bile işle bitiriyoruz tatilinde anlamı kalmıyor

aşıya bende yaptırma taraftarı değilim

yelizcim döndü herhalde bugün işe başlayacaktı anneciği nasıl oldu acaba belki uğrar bugün

canımmızsın nimocummmmmmŞeniz

Sağol zehracım kirlenmese daha iyi olur ama oda mümkün değil :))

napıyosun şekercim kuzular nasıll zeynep yine öksürüyormu

Zehracım teŞekkÜr ederım hayatım...
Valla Çok kısa sÜrede kırleneceĞıne emınım...ya bu arada yıkmaya vermıŞtım halıyı ama sulu boya lekesı ÇıkmamıŞ..napcam ben ya...

Canım sanada allah zıhın aÇıklıĞı versın.Ç..
BaŞladı koŞuŞturmacan...

Kadıscım sende gÜle gÜle kırlet balımmm

selamlar herkese nasılsınız
ben çok yorgunum hafta sonu koltukları ve halılarımı sildim.
elif temizletmişsin evi ne büyük rahatlık demi canım güle güle kirlet.

Zehra kaza atlattın canım çok geçmiş olsun, kuran kursuna gidiyomuşun ay ne güzel valla
Allah kolaylık versin.

Kadiş sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet canım, ben bu sefer kosla dışında bişey deneyim diye
fakirin halı ve döşeme temizleyicisini aldım valla çok güzel temizledi aklında bulunsun.

Selam fıstıklar... Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Kadiş, Elif, Ekin güle güle kirlensin evleriniz.
Zehracım maroton başladı demek hadi Allah zihin açıklığı versin...

Bende halılarımı bekliyorum. Bugün gelecekmiş evi silip yerleştirceğim. Birde mutfağı halletseydim tam süper olacaktı. Mutfak temizliğini hiç sevmiyorum

Merhaba kızlar

Annecim daha iyi olucak Allah'ın izni ile, çok ama çok zor günler geçirdik 4 gün boyunca, rabbim şifa versin anneme.Halen tam anlamı ile kendini toparlayamadı, dün gece geldik eve, evde yalnız bırakıp geldik.
Aklım orda saat başı arıyorum. Elim kolum bağlı işe geldim.

Arayan arkadaşlarım Elif, Betül,Kadis,Zehra,Sevil,Sibel e buradanda geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım...
teşekkür ederim..
sende güle güle kirlet balım...

acaba şu benim sulu boya lekesini de çıkarır mı fakirin temizleyicisi..

hoşgeldin şekerim...
ohh miiss gibi sende ser halılarını..
benim halılar dün ıslak geldi..
bugün arayıp kızacağım firmaya...

mutfak temizliğini bende sevmiyorum..
benimde bi buzdolabım kaldı...
mutlaka halletmem lazımmm

canım aklım hepsendeydi..
ama bu şirketin telefonu iyice beter oldu konuşturmuyo...
anneciğin kolayca toparlar inşallah kendini...
hep başınızda dimdik dursun inşallah..
baban falan da mı yok cnm başında...
akşamalrı da gidemezsin çok zor yaaa

sağol canım sende güle güle kirlet benimkide kirlenicek eminim bu hafta sonuna kadar aynı olucak yapıyon yapıyon görünmüyorki hadiya nasıl çıkmadıki hay allah ne yapsanki acep

ekinimcin sağol canım sende temizlik yapmışın herkes bi bayram öncesi temizliğe düştü sende güle güle kirlet

sağol sevilim sanada kolay gelsin bende sevmiyorum mutfağı ama benim dolapların içi pek kirlenmiyor ramazanda silmiştim onun öncesindede yaz temizliğinde yapmıştım zaten
kapaklarını silerim iç dış yağ sökücüyle yeter

canım ne demek herzaman yanındayız uzak olmanın kötülüğüde bu işte yakın olsaydın akşamdan yanında olurdun yatana kadar ama malesefki uzaksın ve çalışıyorsun
yelizcim lazerlede olsa sonuçta bıçak yarası işte kendimiz neler yaşadık doğumda kolay değil tabki rabbim kısa sürede şifasını verir inş toparlanır :Saruboceq:

Teşekkür ederim kızlar sağolun;

ne yazıkki uzak dediğin gibi akşamları giderdim yakın olsaydım kardeşim her akşam uğrayacak ama gündüzde yanına biri lazım.Babam gitmeyecekti ama işi çıkmış mecbur oda gitti.Ananem yanında ama ne kadar yardımcı olabilir. Allah yardımcısı olsun çok zor uzak olmak , çok kızıyorum bu kendime bu kadar uzakda oturduğum için.

Hoşgeldin Yelizim...
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah annciğinin....
Uzaklık böyle işte kalbinin bir yarısı her daim orda kalıyor
Ne diyelim sağlık olsun bunada şükür ya ayrı şehirlerde olsaydınız

selam kızlarr.........
cumadan beri ezginin hastalığıyla uğtraşıyorum
grip oldu ama çok ağır değil dr götürdüm insanın aklına domuz gribi geliyor
dr ço iyi baktı normal grip dedi 2 gündür geceleri nasıl ter atıyor
bugün daha iyi okula yollamadım dinlensin bugün

selam canım aynen aşı yaptırmayı düşünmüyorum zati ezgiye okuldan form vermişler
kabul etmedik nazıda yaptırmayı düşünmüyorum
amin canım amin inşallah sorunsuz atlatırız kışı

canımm nasılsın
allah zihin açıklığı versin canımm

ohh mis gibi güle güle kirlet demiyim
güle güle otur canımm

ohh kadisimde bitirmiş işlerini mis gibi olmuştur
güle güle otur canımm

güle güle otur canım bende fakirinkini kulalnıyorum kosladan daha iyi geldi banada

canım annene tekrardan çok çok geçmiş olsun
ahh uzak olmak çok zor çok iyi anlıyorum canım napalım sağlık olsun
allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi

canım ben arayamadım seni tel no yoktu özelden atarsan bi arayıp sesini duymak isterim canımm

sobamı yaktım sıcak sıcak oturuyoruz çocuklarşa
ıhlamurumuda demledim sobanın üstünde kaynıyor çocuklara içireyim barii
öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…