- Konu Sahibi DreamLover
-
- #31.361
noluyo laa burdaaaaaaaaaaaa
ne arkamdan küstü darıldı vesaireee diyonuz çatlaklarrrrrrrrrrrrrr
uleeee kafaa dağınık zatii teli evde unutmuşum
dün kimse ulaşamadı bana
buraya da tam giricem zırt biri odaya dalıyo,nimet 2 dakka kalk pcinin abşından işim var deyip , işten çıkıyom diye millet iyicee sapıttı zatii, kendi odamda, kendi bilgisayarımın başıan oturamıyorum
dün
anamgene biri geldi
selamlar herkese nasılsınız
ben çok yorgunum hafta sonu koltukları ve halılarımı sildim.
elif temizletmişsin evi ne büyük rahatlık demi canım güle güle kirlet.
fakirin halı ve döşeme temizleyicisini aldım valla çok güzel temizledi aklında bulunsun.
Selam fıstıklar... Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Kadiş, Elif, Ekin güle güle kirlensin evleriniz.
Zehracım maroton başladı demek hadi Allah zihin açıklığı versin...
Bende halılarımı bekliyorum. Bugün gelecekmiş evi silip yerleştirceğim. Birde mutfağı halletseydim tam süper olacaktı. Mutfak temizliğini hiç sevmiyorum
Merhaba kızlar
Annecim daha iyi olucak Allah'ın izni ile, çok ama çok zor günler geçirdik 4 gün boyunca, rabbim şifa versin anneme.Halen tam anlamı ile kendini toparlayamadı, dün gece geldik eve, evde yalnız bırakıp geldik.
Aklım orda saat başı arıyorum. Elim kolum bağlı işe geldim.
Arayan arkadaşlarım Elif, Betül,Kadis,Zehra,Sibel e buradanda geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız.
Zehracım teŞekkÜr ederİm hayatım...
Valla Çok kısa sÜrede kİrleneceĞİne emİnİm...ya bu arada yıkmaya vermİŞtİm halıyı ama sulu boya lekesİ ÇıkmamıŞ..napcam ben ya...
Canım sanada allah zİhİn aÇıklıĞı versİn.Ç..
BaŞladı koŞuŞturmacan...
Kadİscİm sende gÜle gÜle kİrlet balımmm
selamlar herkese nasılsınız
Zehra kaza atlattın canım çok geçmiş olsun, kuran kursuna gidiyomuşun ay ne güzel valla
Allah kolaylık versin.
Kadiş sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet canım, ben bu sefer kosla dışında bişey deneyim diye
fakirin halı ve döşeme temizleyicisini aldım valla çok güzel temizledi aklında bulunsun.
Selam fıstıklar... Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.
Kadiş, Elif, Ekin güle güle kirlensin evleriniz.
Zehracım maroton başladı demek hadi Allah zihin açıklığı versin...
Bende halılarımı bekliyorum. Bugün gelecekmiş evi silip yerleştirceğim. Birde mutfağı halletseydim tam süper olacaktı. Mutfak temizliğini hiç sevmiyorum
Merhaba kızlar
Annecim daha iyi olucak Allah'ın izni ile, çok ama çok zor günler geçirdik 4 gün boyunca, rabbim şifa versin anneme.Halen tam anlamı ile kendini toparlayamadı, dün gece geldik eve, evde yalnız bırakıp geldik.
Arayan arkadaşlarım Elif, Betül,Kadis,Zehra,Sevil,Sibel e buradanda geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız.
selam canım aynen aşı yaptırmayı düşünmüyorum zati ezgiye okuldan form vermişlerSelam kızlar...
Kaç gündür uğrayamadım. Tam okuyorum birşey yazacağm İrem hopp birşey çıkartıyor.
Zehracım çok ama çok geçmiş olsun... Verilmiş sadakanız varmış. Bencede büyük ihtimalle vitamin eksikliği falan bence bir dr. görün istersen....
Elifcim inşalah sonuçların temiz çıkar. Dualarım seninle...
Kadişcim duruma çok güldüm. Kısmet değilmiş bayramdan sonra halledersin Allahın izniyle...
Bende aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum. 2 yaşın altındaki çocuklar için gerekli testler bile tam yapılmamış. Artı şuan geçirilen griplerin 10 tanesinden 8'i domuz giribiymiş. Test yapılmaığı için anlaşılmıyormuş. Hastalığı tetikleyen başka bir sağlık sorunun yoksa normal grip süreci gibi 7 günde vücutdan atılıyormuş.
Rabbim şu kışı sorunsuzca atlatmamızı nasip eder inşallah....
canımm nasılsıngünaydın kızlar
güzel bi hafta olmasını diliyorum hepimiz için
ben artık bugün itibari ile kurân kursuma devam edeceğim, saat 1 gibi çıkıcam evden
emire de aşıya izim için form vermişler, bize yaptırmayacağız sanırım eşim karşı ben daha olumulu bakıyorum aslında
ohh mis gibi güle güle kirlet demiyimherkese günaydın...
güzel bir hafta olsun inşallah...
dün temizlikçi geldi..
yarabbim ne büyük kolaylık....
bütün evi temizledi gitti..
ama ben hamlaşım yorgunum..
işlerimde çok...
görüşürüz kızlar...
ohh kadisimde bitirmiş işlerini mis gibi olmuşturGünaydınlarr güzel bir hafta diliyorum herkeslere
biz dün evdeydik babamız çalıştı kahvaltıya anneanneye gittik sobanın üstünde ekmeğimizi kızarttık yedik özlemişim vallahi sobayı güzel ama temizleme ve yakma problemi olmasa kullanırım çünkü hiçbirşey sobanın yerini tutmuyor
daha sonra evimize geri döndük ev işlerine koyulduk önce evi süpürdük topladık kanepe örtülerini yıkamaya attım daha yıkanmayanda varr kuzuyu uyttuktan sonra halılara giriştim kosla halıyla hepsini sildim fırçaya kılları ve tüylerini aldım kanepeleri sildim evi sildim tozları aldım akşam oldu kollarım koptu ama evde temiz olduu birtek mutfak dolaplarım silinicek birde ütüm varrr onuda yavaş yavaş halledicem artıkın
güle güle otur canım bende fakirinkini kulalnıyorum kosladan daha iyi geldi banadaselamlar herkese nasılsınız
Zehra kaza atlattın canım çok geçmiş olsun, kuran kursuna gidiyomuşun ay ne güzel valla
Allah kolaylık versin.
Kadiş sende temizlik yapmışsın güle güle kirlet canım, ben bu sefer kosla dışında bişey deneyim diye
Merhaba kızlar
Arayan arkadaşlarım Elif, Betül,Kadis,Zehra,Sevil,Sibel e buradanda geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?