• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

zehracım mavice alis mother ve tatarım vardı.onlar nerelerde ya..geçende sordum kimse cevap yazmadı.siteyemi girmiyorlar yoksa topiğemi uğramıyorlar.

cnm valla bende tam net bilmiyorum neden girmediklerini
mavice danası face e takılıyo artıkın bizi iyicene boşladı
ayşegül de nete pek giremiyo sanırım kocişinden dolayı diye biliyorum
tatarımı bende bilmiyorum ne durumda

uyuşukluk konusuna gelince artık hepimizde bi bıkkınlık oluyo zamanla

bazen tam tersi tam bi enerjiyle doluyorum her şeye zaman bulabiliyorum ve uğraşabiliyorum bazen de tam tersi bi tencere çorba yapmaya üşeniyorumm

yarından sonra oturmak yok bana..halılar geliyor sabah tüm gün temizlik var.cuma cumarteside pasta börek işi.doğumgününe çok kalabalık deiliz ama çeşit bol olsun istiyorum.15 kişi felan gelecek zaten.

iyi gecelerrr kızlarrrrrrr

cuma gününden beri ezgi rahatsız demiştim
pazartesi bayağı .iyiydi bu seferde öksürük başladı
felaket öksürüyor arada ateşi çıkıyor.bugün dr götürdüm muayne etti
bronşit dedi dr bi saçmalamayım demişimki dr gülmeye başladı
varmıydı daha önce öksürüğü felan dedi arada oluyordu ama bronşit felan değildi
sinüzitten dolayı dedim
akciğer filmi istedi çektirdik temiz çıktı
yarın tekrardan gidicez muayne edicek öğleden sonra ezgiyi okula
yollamak zorunda kaldım deneme sınavına katılmak zorundaydı
o yüzden yaarın tekrar görecek dr.sinir oldum bronşit diyor rongen temiz çıkıyor
kafam karıştı ömrümden ömür gitti bugün hırıltısı felan yok gece başlıyor öksürük
belirtileri sinüzite çok yakın araştırdım ne biliyim kafam çok karıştı
koşturmaktan bacaklarım ağırıyorr
nazda biraz halsiz gibi inşallah hastalanmaz
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum kızlarrr

selamlar kızlar...
birkaç gün uğrayamadım ama topikte oldukça sessizmiş..
Zeynepcim Geçmiş olsun Ezgiye acil şifalar cnm.. sobanın yeri başka tabi yaa..
Elif, kadiş, sevil, mevcan güle güle kirletin evlerinizi kızlarrr..
Zehoşum sanada Allah zihin açıklığı versin cnmm.. Ne güzel..
.
Yelizcim annenin iy olmasına sevindim cnm.. acil şifalar

Kızlar bende bugün mutluluktan uçtum yaa..
annecimle geldiler köyden. yarın bekliyordum. büyük süpriz oldu.. sevinçten k.walideme sarıldım.. anlayın yani nasıl mutlu olduğumu..:)))) (bu arada 5 aydır ordalardı..)

temzilik işleri bendede başladı.. bu akşam mutfak dolaplarının içlerini silip örtüleri değiştirdim..
yavaş yavaş yaparım. önce annecimlerin işleri bitsin..

selamlar kızlar...
birkaç gün uğrayamadım ama topikte oldukça sessizmiş..
Zeynepcim Geçmiş olsun Ezgiye acil şifalar cnm..
Elif, kadiş, sevil, mevcan güle güle kirletin evlerinizi kızlarrr..
Zehoşum sanada Allah zihin açıklığı versin cnmm.. Ne güzel..
.
Yelizcim annenin iy olmasına sevindim cnm.. acil şifalar

Kızlar bende bugün mutluluktan uçtum yaa..
annecimle geldiler köyden. yarın bekliyordum. büyük süpriz oldu.. sevinçten k.walideme sarıldım.. anlayın yani nasıl mutlu olduğumu..:)))) (bu arada 5 aydır ordalardı..)

temzilik işleri bendede başladı.. bu akşam mutfak dolaplarının içlerini silip örtüleri değiştirdim..
yavaş yavaş yaparım. önce annecimlerin işleri bitsin..

herkese iyi geceler..babam memleketten dödü bizde yanına ağbimlere gittik.eve 500 metre vardı.eşim arabayı durdurdu hadi sen sür dedi.tabii ben ya hayır felan dedim.eşim ee ne zaman kullancan yeter ya diyince iyi be tamam diyip geçtim direksiyona.taa 6 sene önce bi boş arazide kullandım araba, siz düşünün.tabii herşey kabus gibiydi..berfe beni direksiyonda görünce durmadan çığlık atmaya başladı anne süy süy diyor.,ayağımda terlik olduğu için çıkardım,araba yüksek ayağım debriyaja yetişmiyor..o arada bomboş olan caddenin her tarafından araba çıkmaya başladı o da yetmez gibi cebimde tel çalmaya başladı:)anlıycanız 500 metre kabus gibiydi ve acaip sert frenle bitti..eşimde biraz üstüme geldi bende beceriksizliğimden ötürü bi anda ağladım.canım kocacım benim yaa bu böyle olmaz diye berfeyi yiğenimle eve yolladı cepleride kapattık sakin kafayla caddede 2 tur attım ve doğal olarak çok çok daha iyiydim.kendime olan güvenim geldi.artık haftasonları araba bizde kaldıkça tura çıkıcaz...çok mutluyum şu an sizle paylaşmak istedim.

günaydınlar ilk günaydın benden olsun
günümüz az işli bol muhabbetli olsun:))
ekinim çok geçmiş olsun tatlım kuzularına
mevcan ne güzel işte böyle böyle alışıyor insan
ben ilk zamanlar ne kavga ederdim eşimle benimki biraz sinirlenirde ben kullanırken hala o kadar trafiğe çıkarım ederim nerdeyse 1 yıl olacak pek beğenmez beni trafikte.

Günaydınnn Güzel bir gün diliyorum,

Dün gece 2 yattım, uzun zamandır önümde sürüklenen puzzle bitti sonunda :)

Herkes bayram temizliğinde, bende apt.görevlisinin eşini çağırdı salı günü, biz yokken temizlesin evi,hiç uğraşamıyacağım valla.

Zeynepcim Geçmiş olsun canım Ezgiye, öpüyorum üçünüzü.

Zeybennepcim gözün aydın canım, temizlik içinde kolay gelsin.

Betülcüm Elifcim gününüz aydın olsun kızlar

ay bende istiyorum öyle yeliz ama bulunduğum yere yeni taşındım ya güvenebileceğim anahtar verebileceğim biri yok henüz biri geliyor ben varken ama ona versemmi kararsızım.bu puzzle olayını ben beceremiyorum o kadar sabırsızımki sıkılıveriyorum bende bekarken 1 tane almıştım benim dışımda evime gelen misafirlerim tamamlamıştı şimdi salonumda asılı duruyor:)
bu arada zeynep annen gelecekmiş gözünaydın
bu arada kızlar bizim buluşma bayram sonrasına kaldı aartık bir aksilik olmazsa bayram dönüşü tam kadro bekliyorum sizleri

ay bende istiyorum öyle yeliz ama bulunduğum yere yeni taşındım ya güvenebileceğim anahtar verebileceğim biri yok henüz biri geliyor ben varken ama ona versemmi kararsızım.bu puzzle olayını ben beceremiyorum o kadar sabırsızımki sıkılıveriyorum bende bekarken 1 tane almıştım benim dışımda evime gelen misafirlerim tamamlamıştı şimdi salonumda asılı duruyor:)
bu arada zeynep annen gelecekmiş gözünaydın
bu arada kızlar bizim buluşma bayram sonrasına kaldı aartık bir aksilik olmazsa bayram dönüşü tam kadro bekliyorum sizleri

günaydın kızlar..
bende güzel bi gün diliyorum..
benim dün gündüzüm kabus gibiydi..işler üstüme bindikçe hatalar çıktıkça sinirlerim zıpladı...
gece de ruze çok huysuzdu..
uykudan ağlayarak kalkıp 1 saat ağladı...
ne derdi var anlayamadım...

yelizcim iyi yapmışsın valla..
bende şu temzilikçiye bi alışayım anahtarı vermeyi düşünüyorum..
temizlesin gitsin...

ekinnazcım geçmiş olsun kuzuna...
inşallah yanlış teşhistir dr.un koyduğu...
allahım şifa versin inşallah...

betülüm günaydın cnm...
eşimle bizde yapıyoruz puzzle..
ama ruzenin erken uyumasına bağlı tabi..

Günaydınn güze bir gün olsun

ekinim ezgiye ve naza geçmiş olsun canım öpüyorum
zeybennepcim gözün aydın annecin gelmiş
betülcüm sanada günaydın kolay gelsin tabiki canım bayramı atlatalım müsait zamanında toplaşırız inş.

yelizcim en iyisi vallahi birde annecin var yanına gidip geliyorsun temizlikle uğraşmak istemezsin bile şimdiden güle güle kitlet canımcım bende böle 2-3 ayda bir almyı şöle büyük temziliklerde birini ama bizim ordada bildiğim biri yok malesef aslında araştırsam belki bulurum ama işte ne bilim

bu arada gece benim kuzuda huysuzdu bayağı ağlda burnunu tuttu durdu damla döktümde açıldı başınıda tutuyordu bende birtane fitil attım sütünü içip yattı

Bizim apartmandaki hemen hemen bütün dairelere gidiyor, referans aldım ve güvendiğim içinde gönül rahatlığı ile ben yokken çağırdım. Güvenmiyorsan hiç bırakma cnm anahtarı.

Biz çok önce almıştık ama çalıştığım için boş zaman geçirgeci olarak kullandım, dün gecede büyük bir hevesle bitirdim sıra çerçeveletip salona asmakta :)

Aynen kızlar hiç uğraşamıcam temizlikle valla, o modda değilim.

Ruzede Yezdada huysuzmuş gece, denizde uyumak istemedi dün akşam.

referans çok önemli zaten...
bende bu kadını eşimin halasının referansıyla çağırdım..
temizliğini de çok beğendim...
iyi bişeymiş valla...
ömrümüz geçiyor valla..
anahtarı ilerleyen zamanlarda düşnüyorum..
kadında ancak alışır...

biz seninle beraber aldığımızı bitireli çok oldu
bu defa 1000 lik aldık bide halısını aldım topla kaldır kolayıma geldi..
bugün yaparım az biraz..
yarın sinemaya gitcez new moon a

aynen öyle elif birbirinize alışınca bırakırsın temizler.

Benimkide 1000 ama ben mukavvanın üstünde yaptım.

Yaa benim hiç ilgimi çekmedi o film-serisi ve kitabı,size iyi seyirler.

Şimdi ben büyük bir film arşivi edindim tatilde bol bol izleriz,

Birde bugün gelirken radyoda duydum bayram tatili 11 gün olucakmış.!!!

günaydın kızlar
dün gece ruziş ve zeynepte uyumamış sanırım
zeynepte kalktı tam biz ayattak ben televizon izliycem diye tutturmazmı uyumadı bi türlü bizide uyutmadı
eşimle zeynebi salona postaladım orda tv izlerlerken uyumuşlar

ekinim bence endişelenme röntgen temiz çıktıysa korkulacak bi durum olduğunu düşünmüyorum
umarım naz da hastalanmaz cnmc yaa
çok geçmiş olsun hayatımmm, acil şifalar diliyorum ezgiyee
sınavıda eminim güzel geçer

yelizcim demek sende temizlik modunda değilsin sanırım hiç kimse yapmak istemiyorr
senin haklı sebeplerin var tabii, annen nasılmış cnmm, haftasonu yanında kalırsın sen kesin, içinde rahat eder , oda denoyu görünce eminim daha çabuk toparlanır:))

betülüm sanada günaydın cnmm kolaylıklar diliyorum
dediğin gibi buluşmamızı bayram sonrasına ertelemk şu an için en mantıklısı
yelizin annesi düzelir , nimette toparlanır biraz o zamana kadar

zeybennep annen gelmiş seninde gözün aydın cnmm

mevcan bırakma cnm madem başlamışsın azmet öğren, ben bu işi yaparım de ve sakın ama sakın pes etmee, araba alalım bende başlıycam öğrenmeye

kadişimde yoğunmuş bugün kolaylıklar diliyorum cnmm
sanırım yezda da huysuzmuş gece yanlış okumadıysamm, ne oluyo bu sıpalara anlamıyorum, yatın da uyuyun işte ne güzelll illa bi huysuzluk çıkaracaklar:olmaz:

Son düzenleme:
aynen öyle elif birbirinize alışınca bırakırsın temizler.

Benimkide 1000 ama ben mukavvanın üstünde yaptım.

Yaa benim hiç ilgimi çekmedi o film-serisi ve kitabı,size iyi seyirler.

Şimdi ben büyük bir film arşivi edindim tatilde bol bol izleriz,

Birde bugün gelirken radyoda duydum bayram tatili 11 gün olucakmış.!!!

ya ciddimi yeliz bende duymuştum bi arkadaşımdan ama olmaz demiştim
inanmıyorum yaaaa
ben hiç sevinmedim çünkü yapayalnız kaldım tek başımaaaaaa
eşim ve kardeşim memlekete gidiyolar
kardeşimin eşide karşıya aneesine gidiyo kalmaya
annemler kayınvalidemler zaten memlekette
ben gitmek istemedim çok soğuk şimdi oralar diye
bide çocukları hasta etmeyim dedim
ama eşim o kadar uzun boylu kalamaz herhalde
zaten aklı bizde kalıyo-tatlicadiarzu-

Back