Bebeklerimiz ve Biz

geçmiş olsun canım umarım tekrarlamaz

esinti34 kızının okulu oğlunun da incisi hayırlı olsun sorunsuz bir şekilde atlatırsınız inşallah
herkese hayırlı cumalar

dur biraz düşünelim kızım uyansın ona bir sorayım resimlerinize bakalım beğenirsekkaydirigubbakcemile5

Esinti canım allah zihin açınlığı versin senin yavrunada diğer yavrularada..

İncinizde hayırlı olsun cnm...

Monpetit canım bence fazla naz yapmayın bak benim kız evde kaldı kaç aylık oldu halen taliplisi yok :)

canım benim kız evi naz evi tabi. ama ben kızına talibim. oğlumda yakışıklıdır yani. yanlız biraz fırlama olacak gibi:))) gerçi kızının talibi çok galiba..

kıslar herkese günaydın. her zamaki gibi yine öğlen günaydın dedim.tünaydın dicem ama tünaydın tünemekten gelen bir cümlemiymiş neymiş neyse herkese merhaba. hızınıza yetişip okuyamadım yazıları bi ara okurum öptümm

soytarı allah muhabbetinizi arttırsın ailecek
kayra güzel isimmiş ama sonra ay farkını problem yapmayın bakkkk
sanada günaydın drydeniss

daha iyi kızın büyük olması zengin olacaklarına delalet derler:) bizim için sorun yok yaş falan farketmez valla. ebrar da cok güzel bi isim. uydular bence... Kayra & Ebrar...

şimdi ben ne yapayım her gece yolunamı bakayım,
ihanetinle için için kimlere derdimi yanayım
şimdi ben neyleyeyim bu şehri ateşemi vereyim
ihanetinle yana yana bu ömrü hebamı edeyim.
göremedim içindeki ihaneti sevdim ama biliyorduk sonu yoktu ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım pişman olurda dönersen bir gün geri ben ellerin olacağım

selamlarrrrrrrrrrrr
noluyuuuuuu burdaaa
anam çok yoğunummm, mail , telefon trafiğinden onla bunla konuşmaktan gına geldi bana..
öğle arasında biraz nefes alayım dedim . dostlarımı bi görem nasıllarmış bi bakam dedim.
çok özlüyom ben siiz beeee. giremiyorumda doğru dürüst, sayfayı açana kadar canım çıkıyo, gizli gizli giriyoruz yaaa.

sevilim , fıstığım geçmişolsun canım. sindiremedi galiba iremciğim,
ooh dünürler olmuş gene bakıyom.
benim dünürüm nerde napıyon zehra bacımmm.

benim fıstığın burunları akıyorr, nezlemi gripmi anlamadım vallaa. ateşi yoktu . bütün gece burnu tıkalıydı.

sevilcim be şu serum fizyolojik markasını bana bi maille atsana şekerüm. fıslatmıyor bizimkii cebelleştim olmadı.

benim kız nerden kaptı şifayı bilmiyorum, bugün sayesinde bende hapşuruyorum. öptüm napıyım dayanamdım zilliyi,

kendi kendine uyumuyor bu çocuk ne yapcam bilmiyorum. artık burda olduğuna göre alıştırayım diyorum. dün akşam emziği vermedim. yatırdımyatağına. mayışmış gibiydi. bıaraktım karyolasının arkasına saklandım. ahanfendi döndü döndü, kalktı ayağa yatağın çevresini dolaştı sonunda beni buldu tabi kıkırdadık ana kız, neyse bu sefer aldım ayağıma, sallamdan sadece ninni söyledim tavana baktı baktı,odasındaki türk bayrağına baktı baktı gene bi dönüş oturuş.

bu sefer yastık aldım koydum yere yattım yastığa geldi yastığa kafasını koydu.bende ses yok bana döndükçe uyuyor numarası yapıyorum. dönüyor dönüyor sonra sıkıldı emekleyerek kapıyı açıp çıkmaya kalkıştı.

en sonuda aldımkucağıma ayağa kalktım hafif sallayarak ninni söyleyerek ve emziğini tabiki vererek uyutum. o kadar cebelleşmem boşa gitti diyelim.

var mı bi önersi, yönetemi olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…