• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

şimdi ben ne yapayım her gece yolunamı bakayım,
ihanetinle için için kimlere derdimi yanayım
şimdi ben neyleyeyim bu şehri ateşemi vereyim
ihanetinle yana yana bu ömrü hebamı edeyim.
göremedim içindeki ihaneti sevdim ama biliyorduk sonu yoktu ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım pişman olurda dönersen bir gün geri ben ellerin olacağım

ne diyon nan delüüüü
nan mü garusuuu allah iliğini versin emi saolasın yewrüm ne güzel yorumlar yazmışın foolarıma öle emeğine sağlık canım bende seninkileri meraknan bekliyommm

nan delü garu ben zati diyetteyim ya şimciden 6 kilo virdim ayın 2 sinde basküle çıkıcam bakem sonuç ne azimliyim kararlıyım bu kilolar gidicek
yanlız fena fikir deel sen şu eski ve yeni hali diye fotolarını koysana yiewrüüüümm

şunuda belirtmeden geçemicem kısss o küçük delikanlı daha 5. sınıfa gidecek bu yıl

öpüyommmm seni en gucumanındannnŞeniz

little benim yok ben hala emzirerek uyutuyorum babsıda ben olmayınca sallıyor bakıcımızda sallıyor ben de başta hata yaptım en azından sallmaya alıştırmasaydım diye geçmi kladıkki acaba
mirror bir an pnikledim ne oluyor diye neysek işarkıymış
begüm kayranın yüzü hiç yabancı gelmedi kuzenimin oğlu var ona çok benzettim ama o şimdi 3 yaşına girdi

nimocum ben egeyi alıyorum yatağıma götürüyorum kah kendi kıçını deviripo uyur kah sallarım kah yoluşuruz hala bzidede bir rutin yokuyuma disiplini ile ilgili anacım.
eda ne çantası canım anamadım ben bişeymi kaçırıdım:uhm:
mavice kilo verdiğini biliyorum canım seni tebrik ediyorum ama durmak yok canimmm seni dal gibi görene kadar :mymeka:
ben resmimi koysam korkarsın kız valla dana gibiyim hamileykene olan varda bi dene pcdelülülülülülü:jeyyar:
monpetit korkma canım ihanete uğramadım bu benim kendime acı çektirme yöntemim daha kolay kilo verebiliryorum bu şekilde yemeden içmeden kesiliyorumdakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

monpetitcim, valla nasıl yapcaz nasıl etcez bilmiyorum ama geceleri çok zoroluyor. yattığım yeri şaşırıyorum valla..

valla benimki hep unuttuğu için böleözel günleri pek kaale almıyorum ama insan genede istiyor canım

allah senin iiiliğini versin müükaydirigubbakcemile5
kıs sen bi alemsin bende sana bayılıyomŞeniz
hani çağana demişin ya sempatik felan ehhhh anasının oğlu:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

nimocum evlilik yıldönümünmü canım kutlu olsun rabbim yuvanızdan huzuru sevgiyi ve bereketi hiç eksik etmesin canım nice senelere inşallah:nazar:

littlefairy canım evlilik yıldönümün kutlu olsun şimdiden. bu kocaların hepsi aynı anam bende yemekle yetindim bu sene doğumgünümdede bişey almadı. nerdeyse Mcdonaldsa gidip yiyecektik yemeğide..

Selam kızlar. little evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Bakıcımız geliyo bikaç gündür paşam bana gelmedi bugün, alıştı bakalım pazartesi aramaz ağlamaz inşallah.

Eda cım çok sevindim cnm çantanın bulunmasına nasıl bulunmuş de bakaiim..?

Nimocum evlilik yıldönümünüz kutlu oslun cnm nice nice yıllara ailenle inş.

Müüü ne oluyor yevvrümmm hayırdır..? umarım geçici bir problemdir..!

İnanılmaz yoğunlaştım birden

Selam kızlar. little evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Bakıcımız geliyo bikaç gündür paşam bana gelmedi bugün, alıştı bakalım pazartesi aramaz ağlamaz inşallah.

Benim bakıcıda hastaymış haftasonu gel dedik ama inşallah gelirde ebrarda sorun çıkarmaz çalışmak kolayda aklımız evde kalmasa
mertin alışmasına sevindim darısı bşımıza gelince görüştük pek pas vermedi bakıcısına bizimki

Back