• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

mavice canım sıkma kendini ikisininde hakkından gelirsin sen.boşver sen kaynananı kendin hallediver ya o yokmuş zaten hiç olmamış gibi davran sen ona güvenerek yapmadın ki o çocukları.takma boşyere kafana salla gitsin.ben böyle şeyleri taka taka kafayı yeme noktasına geldim boşver.
bu arada annene geçmiş olsun.

hülyacım senin anneninde doğum günü kutlu olsun.

mücüm ya nebileyim kayınvalidemi bu ayırımcılığına çok içerledim sanırım biz altlı üstlü oturuyoruz iyi gününde kötü gününde hasta olduğunda hep ben koşarım yardımına ama sonuç kıymeti asla bilinmez konyadaki eltimde tam cadaloz yanlız ama haticeye değil neticeye bak bu zamanda böyleleri hora geçiyor galiba ruh halimide değiştirdim sanırım bu daha ii oldu... annem aslında uzak değil ama uzak 3 vesait değiştirmem gerek çağan hasta olmasa hiç tınlaazdım ama durum böyle olunca sanırım haftasonuna kadar kıpırdayamayacağım bir yere.... drydennis sende çok saol canım... mirror bitanesin ya senin elektriğin bana çok iyi geliyor... iiki varsınŞeniz

slm herkes iyidirinşallah saglıklıyızdır keyifliyizdir bebeleriyidir inşalllah kızlar defne cok cadı oldu dişler mahvediyor mavice hangimizkaynanamızdan tam istedigimiz davranışı gördükkü tatlım alllah kimseye muhtac eylemesin de mirnov gercekten elektrigin bilgisayar üzerindende olsa mavicenin dedigi gibi fazla yüklü normal hayatındada gercekten cok espirilimisn soytarınında elektrigi cok yüklü ince ve düşünceli olanlar pozitif olurmuş burda bukadar süre içreisinde kacmadan bende dahil kısa aralıklarlalda olsa giriyorsa herkes cok pozitif demekkii sacmaladımmı bilmiyorum ama bende acayip sıkılıyorum havalardanmı nedendir bu arada kızlar sirke gercekten bir mucize 70 oldun4 kilo verdim hiç bişey yapmıyorum sadece yemeklere dikkat etmeye calışıyorum akşam koçişle koşu bandı almaya gidicez bakalım koşu bandı olan varmı herkes alıcan yapmıycan boşuna para verme diyor ama ben inat ettim birkere zaten belimden dolayı kilo vermem lazım bu arada gecmiş olsun dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim arkadaşlar..

mavicem gülüm yaa
aynılarını bende yaşadım desem inanırsın sanırım:delphin:
geçen sene emir anasınıfına başladığı hafta doğuma gittim
gerçekten çok zorlandım, ama zeynep yeni doğduğu için-tatlicadiarzu-
okul uzakmı size cnm, çağanı koy pusetine , berabercene bırakırsınız abisini okulakaydirigubbakcemile
emirin içinde uhde kalmıştı onu okula ben götürememiştim diye, herkesi annesi götürüyo beni ne zaman annem götürecek diye gözleri doluyodusenağlama

annene de çok geçmiş olsun mavicem, inşallah sonuçları da temiz çıkar cnm:Saruboceq:

maşallah çağanına da erkenden yürümüş:nazar::nazar:
zeynep geç yürüyecek sanırım, elinden tutarsam yürüyo, bi yere tutunarak yavaş yavaş bir adım falan atıyo ama daha var yani bayağı zaman:a015:
emir 10.5 aylıkken yürüyodu, kız tembel çıktı:delphin:

semihacım saol ilgin için tabikide ona güvenip doğurmadım... çok şükür hiç bir zamanda ona muhtaç olmadım keza olsamda ne kokar ne bulaşır zati.:1closedeyes: ama insan olarak hiç değilse
bir parça olsun bizide düşüne bilirdi:kızgın:... ama şans işte öncelikle insanın şansı olmalı:delphin:... ozaman oda bana bakar diye bana güvenip hasta felan olmasın diyimi...a.s devir öyle bir devirki herşey karşılıklı ama ne hikmetse şu karşılığı bir türlü ben bulamadım...:1no2: ay birde çok komik konu komşuyu tembihliyormuş benim yokluğumda yardımcı olun diye sanki varken ne yapıyorduysa kırk yılın başı bi hayrı dokunacaktı .. neyse boşver...hihoyyyt oğluşuma mis gibi bitki çayı kaynattım demlenmesini bekliyorum içsinde içi yumuşasın yavrumun hiç iştahı yok ve sallana sallan hala gezmeye çalışıyo.:çok üzgünüm:... öyle süzük öyle masum bakıyorki insanın içi eriyo..:delphin:. ya çocukların hasta olması çok kötü hepsinin sağlığı yeride olsun inşallah:Saruboceq:

neşecim sakın koşu bandı almaaaa
banada alma dediklerinde yaparım diyodum ama maalesef herkesin dediği gibi bi süre sonra evde yer işgal etmekten başka bi işe yaramıyo cnm

zehracım saol canım tabiki başa gelen çekilir evimiz ne uzak ne yakın ama öyle bir tepenin üstündeki giderken iyi gelirken insanın kalbi sankim boğazında atıyor... benim tek çekincem çağatayın ne tepki vereceğii bilemiyor olmam eğer çabuk adapte olurda 10 günde felan alışırsa zaten sabahçı olacak eşimin iş yerine yakın o bırakacak sabahları öğlende ben alacağım bakalım inşallah bizi çok çok zorlamaz... ahanda işte beş dakika aşağıya bırakmıştım çağanı bi sakileyeyim diye çay yapayım oğluma diye hem geri postaladılar...:kızgın: merak ediyorum konyada ne yapacaklar eltimin oğlu durmayınca okula götürüp dersi bölüp kızımmmmmm oğlun durmuyormu diyecekeler acabaCADIARZU neyse geçmiş olsun dileklerin için saol canım zeynomada maşallah en kısa zamanda yürür annesi ama sağlıkları yerinde olsunda...:nazar::Saruboceq:

kızlar ben birazdan çıkıcam, zeynep uyandı
özleyin beni anacım
hepinize iyi sohbetler
ben gelene kadar kesin gündüzcü tayfa kaçmış olur, yetişemem ama akşam okurum yazdıklarınızı

neşecim banada çok söyleyen oldu bende koşubandı değil ama kondisyon merkezi aldım şu her eve lazım da satılıyor ondan aldım ama ilk zamanlar yeni hevsti ki o zamanlar bile çok yapmadım şimdi ise sadece tozunu alıyorum

kızlar mrblar..
nasılsınız bakem..
bende bu aralar ne gündüz, ne akşam girmeye fırsat bulamıyorum yaa..
tatilden döndükya çamaşır işi, temizlik, bıcırığım derken fırsat bulamıyorum...
gerilere de bakamadım umarım herkes iyidir..

Mücüme bak be nasılda arkadaşımıza moral verirmiş süpersin kız sen.. :) öpüyorum seni

Mavice müü nün dediklerinden sonra pek diyecek birşey yok cnm sadece Zehra yı örnek al Çokoyu örnek al ekin nazı örnek al tatarı örnek al vs vs... onlarda iki çocuklu...hemen hemen seninle aynı durumdalar.
Zehrada ilk zamanlar çok zorlanmıştır çıldırıyorum ööf çok sıkıldım yetişemiyorum ev iş çocuk yemek okul
diye ama şimdi hepsini rayına koydu..

herkese merhabalar dream lover semiha soytarı mavili mavice çokoprens nefinn neseyilmaz mongetit kartal sevil gonca 78 ve ismini sayamadığım diğer kıslar. yoğunum bacılar yazamadım. inşallah herkesin keyfi yerindedir. geçmiş yazıları okumaya vaktim yok desem inanırmısınız. ay sonu geliyorya biraz evrakları kontrol etmem gerek. herkesi öpüyorum. unuttuğum varsa şimdiden affola... bebişler sağlıklıdır inşallah. onlar iyiyse bizlerde iyiyiz. benim kız küstü bana . geçen gün sabah konuşmadım diye iki gündür sabahları konuşmuyor benimle ne agu var ne gugu... eşek sıpasını uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor bile. bakalım ne zaman tellileri geçer...

Özlemezmiyiz anacım güle güle git güle güle gel şekerim...

Zeynep cim hoşgeldin cnm... Albina hn. nasıllar

hoşbulduk cnm benim
Albina da iyi bugün aşıya götürdüm değerlerini de ölçtüler biraz az gibi geld,i bana ama normalmiş..
..
Boy:74 cm kilo:9,700
ne kilolu ne zayıf normal işte...

Ms.eda saol cnm bende çok severim pazarda gezmeyi hele ucuza hoşuma giden bişey bulursam
benden mutlusu yoktur..aahh canım pazar çekti yaa.Kadıköy yakın bize ama Haftaiçi kurulduğu için
gitmek nasip olmadı henüz..!

ya ist. bir salı pazarı varmış...
bizim apt. bir komşu sık sık gidiyor.. Alıp alıp; şu kadara aldım bu kadara aldım diye çok şık şeyleri çok ucuza alıyor....
Ama şuan sezon sonu indirimleri de aynı şekilde....
tam alışveriş zamanı..

kızlar Albina bikaç gündür süt içiyor . şuan için güzel içiyor.. bir sıkıntı da yok çok şükür..
Bende artık kurudum....2 yaşına kadar anne sütüde vermek istiyordum ama olmadı ...
birde organik bal aldım.. busabah 1 çay kaşığı verdim. çokmu, azmı sizce..tecrübeli arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim..

canım beni çok saol ağlattın beni delüüü sinirlerim boşaldı galibasenağlama saol desteğin için başaracağız mecburen başa gelen çekilir..:çok üzgünüm:.
anemin safra kesesini aldılar çok büyümüş patalojiye yolladılar şimdi merakla sonucu bekliyoruz umarım temiz çıkar:Saruboceq: a.s.cağan 11 ay 16 günlük çizelgede yazıyor 11 aylık ken yürümeye başladı kıyamam ben kuzuma sen öle dediğime bakma fazlasıyla gerginim galiba

cnm annene geçmiş olsun . acill şifalr diliyorum..
bebişinde ne güzel erken yürümüş..Dişleride çıkmış biraz rahatsızlanması normal cnm.. (Albinaın iki elinden tutunca koşarcasına yürüyor. ama tek alini bırakınca hemen oturuyor yavrum. korkuyor sanırsam.. takmıyorum artık yaa. Allah ne zaman izin verirse yürür. yeterki sağlıklı olsunlar.)
k.waliden konusunda da kızların dediği gibi yokmuş gibi davran cnm.... üstsinden gelinmiyecek hiç bir iş yoktur aşkitom..bir düzen oturtana kadar biraz sıkıntı çekeresin belki ama herşey yoluna girer cnm..
bu arada bebişine hazırladığın bitki çayına neler katıyon bakem... kış geliyor bende hazır edem ....

Zeynep cim albinada doldurdu artık yaşını verebilirsin ben denizd eçok sorun yaşamadım
bi arkadaşım oğlund açok sorun yaşamıştı inek sütüne geçerken sürekli gaz yapmıştım
korkmuştum bende yapar diye ama korktuğum gibi olmadı.Şimdi sütü çok seviyor akşam
yatmadna önce direk dolabın önüne geçiyor süt istediğini anlatıyor yani..
Ama bal ı bilmiyorum cnm henüz denize vermedim..

Back