• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Adamın fena takmış sana kafayı cnm başını döndürmüşsün ne güzel
dönsünler tabi etrafımızda çok hoş oluyor
kızının olayın inan senin kadar bende sevindim az kaldı şafak 2.
Yalnız bilgi işlem olayını anlatma şivene bayıldım pispis bilg. bakıp gülüyorum :)

slm kızlar iş güçten pek vakit bulamıyorum..herkes iyidir umarım..bebişlerde de bi sıkıntı yoktur sanırım...
berfe artık beni görünce anne diyor..arkamdan da anne diye ağlıyor..o kadar mutluyum ki anlatamam..emeklemeye pek gayreti yok ama..az az tutunup sıralıyor yerden kendini bi yerlerden
tutunup kaldırıyor..sanırım 1 aya kadar yürür...

kızlar ağbim yarın ameliyat oluyor..birgüne onlara gitcem yine..sanırım bi ara buraya uğrayamayabilirim..şimdiden mis kokulularınızı öpüyorum...

selam herkese ebrarı bugün kontrole götürdük 9.200 gr 73 boy kilosu biraz az mı almış dedi önce ama sonra iyi dedi doktorumuz persantel değerlerine göre iyi ama ?????? sizinkiler nasıldı

arkadaşlar gündüz hiç giremiyorum int ebrarı bir an için boş bırakmaya gelmiyor bugün giyinirken 2 dk yalnız kaldı damacanın musluğunu, pompasını sökmüş onlarla oynuyor sehpanın üstündeki resim çerçevesini indirmiş allaha şükür ayağına gelmemiş bu ne hız yaaa yürüse neler yapıcak cadım
o yüzden neler olup bittiğini bilmiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir
öptüm missssss kokulularınızı

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Mev.can cım bildiğim kadaryla abin anjio olucaktı buda çok basit bir operasyon allah şifa versin.
benim küçük görümcem özel bir hast.nin anjio bölümünde çalışıyor.+ kayınpederimde hem anjio hemde
by pass oldu.Allah şifa versin umarım Anjio da sonuç temiz olur.

Berfe erken başlamış cnm anne demeye bizimki halen net olmamakla beraber ayneeee gibi bişey
söylüyor genelde banada babaa diye sesleniyor..

Dün akşam duş aldırdım sıcaklardan sanırım hafif kızarıklığı vardı popoda sonra beraber akşam 9 da uyumuşuz yine :)

herkese günaydınlar,
güzel bir gün diliyorum,
mevcana abine çok geçmiş olsun.
nimetcim geldin gittin görüşemedik bir doğru dürüst.
yelizcim özel üye olmuşsun hayırlıı olsun kaydirigubbakcemile3 ne gibi imkanlardan yararlanacaksın şimdi kk dehihoyyyt
iyi sohbetler diliyorumkaydirigubbakcemile5

Günaydım mücüm
Nabersin.Nasıl Geçti geceniz..?
Saol canım darısı senin başına..Bende bekliyorum bir süpriz belki tatil felan hediye ederler :)

günaydın kızlar
biraz önce kalktık valla biz kuzumla, koyun koyuna uyumuşuz bu saate kadar
kahvaltı hazırlıycam şimdi
öğlenden sonrada fatıra yaıtcam, bide emirin okul pantalonunun paçası yapılacaktı onu alıcam
ordanda sahile geçip mama yeriz, gezeriz biraz
okullar açılıyo, ramazan geliyo, son güüüüünnnnleeerrrrrrrr

günaydın kızlar
dün bir dışarı çıkıp hava alayım dedim
akşamına da berra yı lunaparka götürdük
görmeliydiniz arabasında duyduğu her müzkte nasıl göbek atıyor varya
dün çok yorulduk galiba ilk defa 10 da kalktık bugün

kız ekinnazım ne güzel kilo vermişsin öle bendeki niyet puf diye söndü 63 de çakılı kaldım
nimetcim kızım geliyormuş ne güzel çok sevindim
mevcan abine çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
soytarı özel üyeliğini kutluyorum.
diğer tüm arkadaşlarımda iyiler maşallah yani

Günaydın Dream cim
Oh yarasın cnm uykunuz..!
Evet cnm tadını çıkarın.K.waliden gelmicekmi ?

saol hayatım, yarar mı yaramaz mı bilmem ama
gözlerim şişmiş biraz, ancak geçti şişi

kayınvalidem daha gelmez cnm ya, bayramda bizim gitme planlarımız var allah nasip ederse, kasımda torunu evleniyo, sanırım nikaha anca gelir

Günaydım mücüm
Nabersin.Nasıl Geçti geceniz..?
Saol canım darısı senin başına..Bende bekliyorum bir süpriz belki tatil felan hediye ederler :)

canım iyiyiz gecemiz iyiydi egeyi yarımda uyutabildim sonra sabaha karşı kalktı yanıma aldım birazda öyle uyuydk sabaha karşı yatapına aldım şükürler olsun çok uyanmıyor bu sıralar geç yatsada kesintisiz uyuyor:nazar::nazar:
denocuk kalkıyormu geceleri peki erken uyuyorsunuz siz ne güzel canım.inşallah 1 hafta falan bir izin veririler sanada canım en olmadı bayram tatilini falan birleştiripyerimseniben

günaydın kızlar
biraz önce kalktık valla biz kuzumla, koyun koyuna uyumuşuz bu saate kadar
kahvaltı hazırlıycam şimdi
öğlenden sonrada fatıra yaıtcam, bide emirin okul pantalonunun paçası yapılacaktı onu alıcam
ordanda sahile geçip mama yeriz, gezeriz biraz
okullar açılıyo, ramazan geliyo, son güüüüünnnnleeerrrrrrrr

günaydın delüüü danalar gibi yattın demikaydirigubbakcemile oh sefanız olsun ne güzel dinlenmişsinizdir ana kız:lepi:
işlerin çok bugğn maroton seni bekliyor be canım okul zeynep ev işleri son günler valla dimi artık.

günaydın kızlar
dün bir dışarı çıkıp hava alayım dedim
akşamına da berra yı lunaparka götürdük
görmeliydiniz arabasında duyduğu her müzkte nasıl göbek atıyor varya
dün çok yorulduk galiba ilk defa 10 da kalktık bugün

kız ekinnazım ne güzel kilo vermişsin öle bendeki niyet puf diye söndü 63 de çakılı kaldım
nimetcim kızım geliyormuş ne güzel çok sevindim
mevcan abine çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
soytarı özel üyeliğini kutluyorum.
diğer tüm arkadaşlarımda iyiler maşallah yani

ohhh sefanız olsun ne güzel yapmışsınız göbek atıyor demek hihoyyyt bak sen ya ne çöok oynamayı seviyorlar dimikaydirigubbakcemile2

Herkese günaydın,

Bizde geç kalktık kahvaltımızı yaptık, Asya hanım mama sandalyesinde her yere yetişme çabasında bende sizlere bir bakayım dedim

Mev-can ağabeyinde geçmiş olsun, inş. iyi geçer anjiyosu
Mü cüm hoşgeldin canım, ohh tatil iyi gelmiştir misler gibin oğluşunda düzeldi bu dopingle işleri çarçabuk toparlamışsındır
zeliha da işleri bitirmiş gezme moduna geçmiş gezin zaten okuldu, ramazandı sonrada havalar bozar,
little gözün aydın evladında geliyormuş, Allah ayırmasın bir daha hiç

bizde dün kızımla kadıköy-salı pazarına gittik pazarı talan ettik. Çok severim ben pazarları, cıvıl cıvıl birazda Kadıköy'de dolaşıp (akşam yemekle uğraşmamak için balık pazarına uğrayıp) eve döndük.

Yeliz, mavili, semiha, ekinnaz, monopetit, Jegem çalışanlara da evdekilere de kolay gelsin

Son düzenleme:
Back