Bebeklerimiz ve Biz

HEEEE evet çok tırstım caniiim
bence patlıcan hariç herşeyi yapabilisin diye düşünüyorum.bezelye varsa taze güzelolur.fasülyede aynı şekilde canım.kemik suyuna yada tavuk suyuna yapıp püre haline getirip afiyetle yedirebilirsin Asyacıma

hanımlar hepinize hayırlı cumalar a.s.bugün yine koşuşturmalı bir gündeyim evin işi bitince büyük kızımı doktoruna kontrole götüreceğim
mirrorrum hhhıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı klava: demek sigara içiyorsun dua et evimiz yakın değil yoksa benden çekeceğin vardı kaydirigubbakcemilesıkı bir sigara düşmanı olarak çabuk osigarayı bırak temiz havanı kirletme hhhhhhhhhhıııııııııııııııııııııııı hadi bakem:teselli:

slm kızlar ben geldim
dün akşam geldik evimize
bugün anca açtım ufak tefek sorunlar olsada güzel bir tatil geçirdim.
sonra tekrar gelirim
umarım herkes iyidir
albinamızın yeni yaşıda hayırlı olsun

herkese hayırlı cumalar

Mirror um cnm son demek bugün süper yer ayarladınızmı..?
Ne zaman bıraktın ne zaman başladın hiç haberim yok..!
Bende çok istiyorum bırakmak günde 5-6 tane içiyorum ama neticede içiyorum yanii...
Semiha hoş geldin

Ne kadar yavaş bugün topik herkese sıcakdan rahavet çöktü sanırım.. :)
Akşamacılar şenlendirir serinde..
Bende kızımı alıp salihe inmeyi düşünüyorum deniz kenarında biraz parkda oynasın
bayılıyor sallanmaya prensesim

evet dün bende birara giremedim mavi sorun neyse
cümleden Berat kandilinizi en güzel bir şekilde ihya edrsiniz inş dualarınızda bizlerede yer verin bayanlar aeo sevgilerimle

ohhh be şükür kavuşturana
evela goncacım senin ve tüm annelerimizin berat kandilini kutlar bu mübarek gecenin hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim
hepinize hayırlı kandiller:Saruboceq::1hug:

:sm_cool:teyzeleri oğlum minik prensim artık çok rahat bir şekilde ayağa kalkıp yürüyebiliyor:sm_cool: 10 -15 güne kadar iyice ilerletir inşallah:Saruboceq:.... öpüyorum sizleri ve meleklerinizi.Şeniz..

iyi pazarlar kızlar
biz geldik tatilimizi kesip dun hastanedeydık kızımın omuzunda bi yara olustu virütikmiş krem verdi doktorumuz,inşallah gecer,yarın yıne goturucem
inşallah bebişlerde sizlerde iyisinizdir
geçmiş kandiliniz mübarek olsun

allahım nihayet ya..
bugün 3. gün nihayet açıldı site...sizleri çok özledim kızlar ya...geçmiş kandilinizde kutlu olsun...

iyi pazarlar kızlar hepinize güzel bir pazar diliyorumhihoyyyt
talucum çok geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda gecer:teselli:
mev*canım yavrum amin danam darısı başınıza:Saruboceq:... meleklerinizi ve sizleri öpüyorum Şeniz

saol canım inşallah
iyi pazarlar kaydirigubbakcemile3

slm kızlar :teytey:
güzel bir pazar günü diliyorum
umarım herkes iyidir
ben tatili bitirdim evdeyim artıkgamyoncuiremsu
tatile giderken eşya toplaması
güzelde eve gelince yerleştirmesi
işkence oluyor valla...:bbo:

aynen canım bende dunden beri ugrasıyorum kızım ızın verdıkce 1 haftada ancak toparlancaz heralde bu gıdısle

Benden de herkese iyi pazarlar,

Bu saat itibariyle hala evdeyiz, o kadar sıcak ki burnumuzu bile dışarı çıkartmadık.

slm kızlar topic ne kadar sessiz bugün..kocacım bugün çalışıyor..havada sıcak dışarıda çıkamadık..bunalıma girdim valla...
edacım valla ankarda öyle berfeyi yıkayıp yatırdım..şimdi bi görsen kafası terden sırılsıklam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…