- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.101
Mücüm allah kolaylık versin canım tertemiz yap işlerini kafan rahat olur oooooh
kebap valla..sefanız olsunnn yandan yandan ( smiley koyamıyorum ne yapayım) :=)
İyiyiz hayatım bizdede bir yoğunluk sorma boş bir anda atıyorum kendimi kk ya
Evet cnm anasına çekmiş bende öyle imişim bebekken annemin saçını koklamadan okşamadan
uyumazmışım.
denizde aynen öyle uykusu geldiği zaman hemen yatak odasına çekiyor beni elimden tutup
yatağı gösteriyor çince konuşarak :) saçlarımı açıyorum oynuyor çekiyor nini söylüyor benle beraber
modu geldiği zaman poposunu dönüp yatıyor prensesim:)
Egem nasıl canım bir yaramazlık yoktur inş. eski performansına döndümü..?
Valla mücüm çoğu zaman bende uyuyup kalıyorum...hatta işim falan varsa eşime diyorum uyursam kaldır benim muhakkak diye :)
Haklısın cnm denomunda huyu değişiyor hasta olunca..ne güzel kakasını söylüyor cnm
wc eğitimine başladınızmı..?
K.walidem arada oturtuyor denoyu wc ye canı istiyinc yapıyormuş...oyunda gözü kaldıysa yapmıyormuş..
vallahi geç kaldım ben geldim siz gittiniz neyse sonra girerim bu arada iki gündür hastaydım jinekoloğa gittim üşütmüşüm bayağı ilaç verdi o yüzden k.k. ya girmiyordum eylülsena artık emmiyor onada çok üzülüyorum yavrularınızdan uzak senağlama
Evet canım çok önemli aslında sert ve zorla yaptırmamak lazım
canı isteyince yapıyor deniz kalkmak isteyince kesinlikle tutmuyorum-tutmuyoruz
benim evimde lazımlık var ( tabi hiç oturmadı ona sevmedi).k.walidemde wc aparatı var bebelerin poposuna göre..
Eşimin teyzesinin oğlu kakası geldiği zaman başının üstünde ayaklarını kaldırıyormuşki geri kaçsın diye
neden öyle yaptığını bilmiyorum tabi ama sanırım baskıdan kaynaklı... umarım hepimiz sorunsuz atlatırız..
tekrardan merhaba kızlar
ya şu yassak işini merak ettim bir bilene sorayım didüm:uhm: canavara sordum.a.s.. oda didikü bunlar yeni çıkmış kanunlar değil zaten öncedende vardı ama artık herkesin görebileceği şekilde yayınlandı dedi.... valla didim topiklerde tamam bilgi paylaşımıda oluyor ama sohbetsizde olmaz ki didim.:sm_confused:.. yani kızlar değişen bir durum yok kk yine eski kk hihoyyyt zati ana sayfadaki sohbete giremiyom buradada yazamazsam ne olur benim hali düşünü verin garisenağlama orta yerimden çatlarımnaniknanik
sağol danacım aydınlattın bizide ya tırstım pek bir hanım gördüm kendimi nasıl özenle seçtim yazacağım keilmelerilülülülülülü:dilcikar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?