Bebeklerimiz ve Biz

kızlar hepinize selam:))
nasılsınız?
bebeklerimiz nasıllar bakalım bugün hepinize güzel bir perşembe diliyorum he r ne kadarda yarısı bitmişte olsa
ben yoğunluktan ölecem yakında...yarına bitrimemelazımadam gibi kafam boş tatileçıkabilmem için-tatlicadiarzu-
uyarı nerde kızlar nolmuş ben anlamadım geyik mi yasakmış:uhm:

Berfinsena geçmiş olsun cnm..
Dry denis bebeğin çok küçük daha ama sanırım mecbursun çalışmaya...

bende baktım yasaklar hakkat onlar ne öyle yaa herşey yasak...

Son düzenleme:
Mücüm allah kolaylık versin canım tertemiz yap işlerini kafan rahat olur oooooh
kebap valla..sefanız olsunnn yandan yandan ( smiley koyamıyorum ne yapayım) :=)

iyi kaynatmışsınız maşallah
eda kız bende hep düşük tansiyonla gezerim genetik bizde ama canım alıştım artık ve düşük tansiyonun ilacıda yok üstelik-tatlicadiarzu- bu arada buluşmay bende isterdim ama ben izne çıkıyorum ramazandan önce son bir tatil yapalım dedik deniz olan içindesırnaşık şey
mavice yevrüm eksikliğimi hiiseettim geldim danam iş çok anacım resmen üçbuçuk atıyorumkaydirigubbakcemile
nan zehra danası börükmü yaptın ohhh yiğyin bakalım afiyetnen
yelkizcimnasılsın denocuk saçlarınımı okşuyor kız ne güzel yaaaaaa:asigim:
çokocum izmir buluşmasımı var hadi bakalım resim bekleriznaniknanik
mavilicim nasılsın canım ruze iyiymiş çok sevindim:hooray:

İyiyiz hayatım bizdede bir yoğunluk sorma boş bir anda atıyorum kendimi kk ya
Evet cnm anasına çekmiş bende öyle imişim bebekken annemin saçını koklamadan okşamadan
uyumazmışım.
denizde aynen öyle uykusu geldiği zaman hemen yatak odasına çekiyor beni elimden tutup
yatağı gösteriyor çince konuşarak :) saçlarımı açıyorum oynuyor çekiyor nini söylüyor benle beraber
modu geldiği zaman poposunu dönüp yatıyor prensesim:)

Egem nasıl canım bir yaramazlık yoktur inş. eski performansına döndümü..?

Son düzenleme:
Mücüm allah kolaylık versin canım tertemiz yap işlerini kafan rahat olur oooooh
kebap valla..sefanız olsunnn yandan yandan ( smiley koyamıyorum ne yapayım) :=)

canım sağol vallakk ekranımıaçıyorum ama bakamıyorum dorğudürüst
inşallah sefamız olur oğluşum daha iyicene iştahı yok gibi ama inşallah sorun çıkarmaz bize:Saruboceq:
nedir bu yasaklar ben anlamadımki neyi yapmayacağpız neyi yapacağız ben çok geyik yaparım mesela şimdi kesin beni atarlar kk denkaydirigubbakcemile

canım beniğm ya denocuğa bak ne güzel olur ya bende en sevdiğim şey saçımlaoynanması kız sen ne güzel oh ben kesin uyur kalırımkaydirigubbakcemile5
demek uyku gelincede popoyu devirip uyuyor
ege iyi canım ama huyu değişiyor bu kerataların her hastalıkla beraberkafamçokkarıştı
performans aynı telefonda konuşuyoruz bizde gündüzleri :lepi: seninki gibi arada çincede var ama işte avoooo avooooo avooo iyiyiiiiii diyor hadi baaa baaaaaaaaay yapıyor eeee diyor kaka demek yani ege için:teytey: geceleri geç uyumak sitiyor sorun orada uyutmasak bile gündüzleri üstelikkafamçokkarıştı

Valla mücüm çoğu zaman bende uyuyup kalıyorum...hatta işim falan varsa eşime diyorum uyursam kaldır benim muhakkak diye :)
Haklısın cnm denomunda huyu değişiyor hasta olunca..ne güzel kakasını söylüyor cnm
wc eğitimine başladınızmı..?
K.walidem arada oturtuyor denoyu wc ye canı istiyinc yapıyormuş...oyunda gözü kaldıysa yapmıyormuş..

Sabah almış eline oyuncak ayısını onunla konuşuyor atıyor tekrar alıyor
"Annecim uyut hadi ayıcığı eee eee yap" dedim aldı tekrar eline koydu kucağına bizim tuttuğumuz gibi
başladı hem sallayıp hem ee ee ee ee yapmaya..sabah sabah baya güldük..

canım valla zor bebeklerin uyku işi(
benim eşimde arada bir yapar sağolsun eme sık değil öyle her zaman alıp gitmze egeyi uyumuyorsa genelede kendi uyur sağosun
canım kakayı söylüyor yani rahatsız oluyor artık ama biraz bekleyeceğim eğitim için 18 aylık olacak eylülün 3 de bende yavaş yavaş alkıştırma külodu almak sitiyorum birde işte lağzımlıkla başlayacağım biraz okudum netten nasıl davranmak gerektiğini bu dönemde bebeğe karşı.bakalım umarım sorunsuz olkarak geçeriz e evreyide:hooray:
deniz e maşallah canım biz daha o aşamaya gelmdeik wc ye otururp istediği zaman yaoıyorsa sen rahat geçireceksin canım o süerci benceyerimseniben

canım çok geçmiş olsun öncelikle,ilaçlarını kullan günü gününe.
canım ben takvimleri tam göremeiyorum eylülsena ne kadarlık oldu şimdi.sütün varsa sağarak vermeni tavsiye ediyorum bir süre daha ben canım kendinide üzme vede suçlama bunun içinyerimseniben

Evet canım çok önemli aslında sert ve zorla yaptırmamak lazım
canı isteyince yapıyor deniz kalkmak isteyince kesinlikle tutmuyorum-tutmuyoruz
benim evimde lazımlık var ( tabi hiç oturmadı ona sevmedi).k.walidemde wc aparatı var bebelerin poposuna göre..
Eşimin teyzesinin oğlu kakası geldiği zaman başının üstünde ayaklarını kaldırıyormuşki geri kaçsın diye
neden öyle yaptığını bilmiyorum tabi ama sanırım baskıdan kaynaklı... umarım hepimiz sorunsuz atlatırız..

tekrardan merhaba kızlar
ya şu yassak işini merak ettim bir bilene sorayım didüm:uhm: canavara sordum.a.s.. oda didikü bunlar yeni çıkmış kanunlar değil zaten öncedende vardı ama artık herkesin görebileceği şekilde yayınlandı dedi.... valla didim topiklerde tamam bilgi paylaşımıda oluyor ama sohbetsizde olmaz ki didim.:sm_confused:.. yani kızlar değişen bir durum yok kk yine eski kk hihoyyyt zati ana sayfadaki sohbete giremiyom buradada yazamazsam ne olur benim hali düşünü verin garisenağlama orta yerimden çatlarımnaniknanik

Son düzenleme:

canım evet hiç zorlamamaklazımdiyor bende öyle biliyorum.hatta lazımlığa oturtun giysisi ile önceleri diyor ama istemezse zorlamayın kaldırın lazımlığı birkaç haftasonra tekrar deneyin diyor.alışsınlarda bir şeiklde çok geç kalmasın da zor bir aşama olacak tüm annelerimiz için bu devrede:içelim:
ege kakasını görünce kaçıyor mesela korkma olabiliyormuş normaldiyorlar ama ürkütmeyin bri kaç kere gözünün önünde kakasını tuvalaete boşaltıp sifonuçekin diyor uzmanlar.ege kakasından acayip tırsıyor yalnız ben ne yapacam bilmiyorum:uhm:

sağol danacım aydınlattın bizide ya tırstım pek bir hanım gördüm kendimi nasıl özenle seçtim yazacağım keilmelerilülülülülülü:dilcikar::roflol:

kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum ŞenizŞeniz
akşam gelecek olan vardiyadaki garılarrrrrrrrrrrrrııııııııııııı daaaaaaaaaaaaaaaananiknanikŞenizŞeniz

sağol danacım aydınlattın bizide ya tırstım pek bir hanım gördüm kendimi nasıl özenle seçtim yazacağım keilmelerilülülülülülü:dilcikar::roflol:

pek tırsmış gördüm seni müüü, ama herkes aynı sanırım. ya kızlar doktor bana kızımın sebze püresine mevsim sebzelerinden ekleyebilirsiniz dedi kabak, havuç, patates, mercimek fiks zaten. Biraz soğan ekledim başka neler ekleyebilirim. Taze fasülye ekleyeyim dedim ama oda pişmez

Valla mücüm dediğin gibi zor bir evre bende okudum bazıları kakasından korkuyor senin dediğin gibi
bazıları ise kendinden bir parçamıy gibi ayrılmak istemiyor altının değiştirilmesini istemiyor..
Seninde dediğin wc eğitimini zamanında ve sorunsuz altlatırız umarım..!

Önceden haşla edacım fasulyeyi sonra diğer sebzelerle pişir.
ama maydonoz ve soğanı eksik etme cnm.
Ayrıca prinçli semizotuda pişirebilirsin..!
benim kız şimdi yoğurtla yapılan prinçli çorbayı çok seviyor( herkes farklı bişey söylediği için böyle yazdım.kimi ayran diyor kimi yoğurt diyor )
mercimek çorbasını çok seviyor soğanlı :) artık ayrı yemek pişmiyor zaten k.walidem tuztus yapıyor
k.pederim için..bu vesile ile denizde bizimle herakşam aynı yemeği yiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…