Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
ne oluyor bu siteye böyle ya
gerçi düzelmiş ama bi tatile gidip eleyim dedim siteye girmek nasip olmadı
mavice maşallah oğluna
talu sanada çok geçmiş olsun.

herkese günaydın..şükür kavuşturana ya....
neydi sitenin hali...
biz iyiyiz çok şükür..kızımla güzel bi hafta sonu geçirdik..evdeydik ama çok güzeldi...
akşam yıkadık kuzuyu 10 da yatırdım...
11 de bi kalktı tam 12 ye kadar salldım...1 de yatmadan mamasını yedirip yattım..2 de bi kalktı..öfffffffff
kabus gibiydi valla...
kaçta uyuttum bilmiyorum...
sonra 6 da kalaktı attım babasının üstüne valla.ne yaptılar bilmem...
işte böyle kızlar...
kalktık işe geldik işte...
bu hafta sonu çok kıymetli misafirlerim var..harıl harıl hazırlık yapıyorum...

herkese selamm, çok şükür siteye girebildim sonundaaa

görüşmeyeli nasılsınız bayanlar, umarım herkes iyidir, cumartesi izmir buluşmasına katıldım, dünde eşimle karşıya geçtik, biraz vapur ve deniz havası soluduk o yüzden giremedim

buluşma çok güzeldi, sizlerden iyi olmasın çok tatlı bayanlarla tanıştım

Herkese Günaydın İyi haftalar canlarım
Bizde iyiyiz çok şükür bol sevişmeli bir haftasonu geçirdik..
Cumartesi akşama doğru annemlere gittik kuzenlerim ordaydı cümbüş çoluk çocuk gece 2 ye kadar
oturduk
pazar günü babacığımın doğum günüydü ve kardeşim le eşi geldi balayında..
öğlen gibi şişme havuzunu su ile doldurduk bir güzel oynadı saatlerce prensesim
akşam üzeride evimize geldik
kuzucuğuma yine doyamadım yine doyamadım...

yelizcim babanın doğum günü kutlu olsun canım, tüm babalar gibi allah başınızdan eksin etmesin, uzun ömürler versin tatlım, ay sonunda da annemin doğum günü var, boluya dönmeden kutlayacağız

şişme havuzlar çok keyifli oluyor çocuklar için, ardayla berkanı koyuyorum içine, nasıl güzel eğleniyorlar

bu arada ardamın üçüncü dişi de geldi, yalnız üst yan diş çıkıyor, ön dişler çıkmadan yan diş çıktığını ilk kez görüyorum

izmir yanıyorrr, çok sıcak, sizin orda nasıl, sabah böyle ise ilerleyen saatlerde nasıl olacak bilmiyorum

Günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile5
Hepinize mutlu huzurlu ve serin bir hafta diliyorum.
Bizde süper bir hafta sonu geçirdik kızımla öyle tatlı olduki anlatamam kucağımdan hiç inmiyor almak isteyenlerede almaaaa diye bağırıyor. İçimin yağları eriyor ozaman.
Bu sabah arkamdan öyle bir baktıki kahroldum boynunu eğdi dikti gözlerini üstüme ağlamadı bile resmen gözleriyle gitme dedi.senağlamasenağlama

Hülyacım 3. incinis hayırlı olsun.
Biz ikide kaldık üstten 2 tane çıktı çıkacak bir aydır bir türli patlayamıyor.
Yelişcim babana nice mutlu yıllar. İnşallah hep birlikte daha nice mutlu yıllar geçirirsiniz.
Ne yapacağız bu sıcaklarla bilmiyorum bu hafta dahada artacakmış. Hadi biz işyerlerinde klimalarla idare ediyoruz da yavrular evde kavruluyor.

ohhh ya şükür kavuşturana...
evvela hepinize iyi ve güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum okuduklarıma bakılırsa hepinizin haftasonu gayet güzel geçmiş.. bizimde öyleydi çok şükür... çağan sıpası bana ii spor yaptırıyorkaydirigubbakcemile2... serseri mayıngibi bir yürüyüşü var çok komikkaydirigubbakcemile3
yelizcim canım babanın doğum günü kutlu olsun allah sağlıkla ve mutlulukla geçireceğiniz daha nice seneler nasip etsin...
mavilim demek ruze seni gece bayagı hırpaladı kıyamam sana ama eminim yakında bir düzene sokar havalar serinler serinlemeza.s...
semihacım hoş geldin balım sende bebişinde ii siniz sanırım öpüyorum ikinizideŞeniz
talucum seni ve bebişinide öpüyorum umarım omuzu daha iidir:1hug:
esinti tatlım hoş geldin canum... seni ve meleğinide öpüyorumŞeniz
mev*can danası sen nasılsın yewrümmmm nasıl gidiyor bakem diyettthihoyyyt
bu sabah iti bariynen -2 kilo daha 81,5 buçukummm canummmmm kaydirigubbakcemile3
çokocum buluşmanın ii gitmesine çok sevindim şimcik kk izin verirse fotolara bakacağım
yorumumu oraya yaparım tatlışşşkaydirigubbakcemile4

havalar sıcak tamam bende bunalıyom ammmaaa sanırım bu sıcaklara birtek ben seviniyommmkaydirigubbakcemile3
çünküm yarın tatile gidiyom kuşadası aacık rüzgarda uçuyor yani bu havalar tam ideal oralar için siz hiiiiçççç üzülmeyin canlarım ben sizin yerinizede serinlerimmmmkötükedihüso

Çokocum sevilcim teşekkür ederim amin cümlemizinki eksik olmasın inş.
Ardamın yeni incisi hayırlı olsun cnm..bende görmüştüm canım denizde olmadı ama bir tanıdığın
bebeğinde olmuştu önler çıkmadan yanların çıktığı bir anormallik olduğunu sanmıyorum..!
Ya sorma çokocum bir keyif aldıki sorma çıkma istemedi cimcimem:)
Yetmiyor dimi sevilcim iki gün bende doyamadım kızıma haftasonu çok yaramaz oldu ama 5 dk durmuyor yerinde
C.tesi günü kahvaltı sofrasını kuruyorum ben mutfakdayken önce sandalyeye ardınında masaya çıkıp
şeker kasesine ulaşmış görünce şok oldum... !!!

Çokocum sevilcim teşekkür ederim amin cümlemizinki eksik olmasın inş.
Ardamın yeni incisi hayırlı olsun cnm..bende görmüştüm canım denizde olmadı ama bir tanıdığın
bebeğinde olmuştu önler çıkmadan yanların çıktığı bir anormallik olduğunu sanmıyorum..!
Ya sorma çokocum bir keyif aldıki sorma çıkma istemedi cimcimem:)
Yetmiyor dimi sevilcim iki gün bende doyamadım kızıma haftasonu çok yaramaz oldu ama 5 dk durmuyor yerinde
C.tesi günü kahvaltı sofrasını kuruyorum ben mutfakdayken önce sandalyeye ardınında masaya çıkıp
şeker kasesine ulaşmış görünce şok oldum... !!!

Yok gülüm yetmiyor ya
Bizimkide iyice huy değiştirdi. Hafta içi hiç huysuzlanmazmış kendi kendine oynarmış.
Ama haftasonu hiç yanlız kalmaya tahammülü yok wc bile onsuz giremiyorum. Bu arada kuzum tutunarak ayakta durmaya başladı adımları falan acayip düzgün 1-2 aya kadar yürür sanırım.
Bak sen denomun yaramazlıklarına demek masa sandalye gezmeye başladı. Büyüdükçe tehlikeli olmaya başlıyor bu zilliler 2 dk. gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor.

selam kızlarrrrrrrrr
yorucu bir tatilden sonra artık evimdeyimmm
nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
bugünlerde hiç ama hiç keyfim yok içim daralıyor
nazda çok yaramaz oldu çekyat tepelerinden inmiyor
diş çıkarıyor huysuzlaştı iyice

Mavice cnm hoşgeldin
tebrük ederim seni azmin zaferi işte devam cnm devam insan moral buluyor değilmi kiloları gittikçe
aferim sana..! :)
Sevilcim tehlike geliyor cnm yürüyünce daha bir dikkat istiyorlar bu veletler
dediğin gibi 5 dk ayırmamak lazım gözümüzü üzerlerinden...
zaten ne zaman sesi çıkmasa biliyorumki muzurluk peşinde :)

selam kızlarrrrrrrrr
yorucu bir tatilden sonra artık evimdeyimmm
nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
bugünlerde hiç ama hiç keyfim yok içim daralıyor
nazda çok yaramaz oldu çekyat tepelerinden inmiyor
diş çıkarıyor huysuzlaştı iyice

ekinim balım hoş geldin yevrümmm
kıs sen tatilmi yaptım diyon:teselli:
allah senin iiliğini versin emi kıs evde daha çok dinlenirdin sen... canım benim işallah sorunsuz ve dingin tatilllere diyelim...
bak ben yarın kuşadası yolcusuyum gel bacım 3 gün misafir edeyim seni bak nasıl dinlendiririm ben seni kıyamam ben sana:1hug:
ablan nasıl oldu umarım biraz daha ii dir cadı kızın demek yaramazlaştı ii ce valla aynı durumdayız allah yardımcımız olsun tekrar hoş geldin canım
bu arada bu dream garusu nerelerde bakem:uhm:

kızlar benim berra da sürekli sıralıyor evin içinde her yere tutunarak gidiyor bir bakmışsın mutfakta bir bakmışsın oturma odasında ama gel gelelim daha kendi oturup kalkamıyor bu işin önce olmuyormuydu:)))

mavice ne rejimi bu diyet mi uyguluyorsun.

yok bacım diyet denemez dengeli beslenme diyelim..hihoyyyt. az ve sık yiyorum +++ elma sirkesi içiyorum bir faydası varmı bilmiyorum ama en azından sabah öğle ve akşam bana kilo vermeye çalıştığımı hatırlatıyorkaydirigubbakcemile2..
yelizim canım saolsın senin bu desteğin bana nasıl ii geliyor anlatamam çok saol elma şekerimŞeniz

bende kullanıyorum yelizin desteğinden sonra elma sirkesini marmarise bile götürdüm yani.faydasınıda görüyorum.inşallah sende görürsün.

kızlar benim berra da sürekli sıralıyor evin içinde her yere tutunarak gidiyor bir bakmışsın mutfakta bir bakmışsın oturma odasında ama gel gelelim daha kendi oturup kalkamıyor bu işin önce olmuyormuydu:)))

az kalmışşşş yürüyecek benim çağan 10 gün kadar sıraladı şimdi gayet ii yürümeye çalışıyor 15 adım felan rahat atıyor...hayırlı olsun:emir_bebek::nazar:

kıslar biz bici bici yapmaya gidiyok görüşürüzzzz.hihoyyyt

Back