Bebeklerimiz ve Biz

kafayı temizlikle bozmuş durumdayım..bugünde bütün gün mutfak la uğraştım..önümüz de ki 3 günün temizlik planınıda çıkardım...yoksa ben delimiyim...

yawww kimsecikler yokmu..benmi geç kaldım sizmi erkencisiniz...neyse gidemde kızımla iki koklaşam ...haydi hatunlar muck...

kızlar herkeze mrb.
gerileri bakamadım umarım herkes iyidir..
şuan Karadeniz Ereğli'yiz.
buralar tam bir doğa harikası..
tatilimiz çok güzel gidiyor.. Albina da beni hiç üzmüyor.
havasındanmıdır nedir. dışarıya çıktığımızda sürekli uyuyor..
Ama denizden çok korktu bebişim..

zeynepcim ne güzel ya albinamızda ilk yaşına merhaba diyecek yarın
bol bol foto çek hemen ekle prensesin resimlerini cnm
nice mutlu yıllra albina sultana şimdiden

artık kendisi durabiliyor oğlişim

çokocum maşallah senin velet hızlı valla... çabuk yürü bu buhızla giderse tekrar maşallah kuzuna bu arada saçlarınızıda pek kıskandık yani benim sıpa yaşına geldi neredeyse hala kabak kafalısositososito aynı bu smililer gibi yawa.s öpüyorum kuzunu ve seni ii gecelrŞeniz

mare mev*can sen bu ara kudurdunmu delirdinmi şaşırdınmıııııı... kıs bu ne temizlik anacım.kaydirigubbakcemile3.. kolay gelsinde kendini fazla yorma öpüyorum seni ve berfeyiŞeniz

zeybennepcim tekrar ii tatiller canım evet karadeniz gerçekten çok güzel diyorlar allah ömür verirse bende çok istiyorum bir karadeniz turu bakalım nasip... veeeee şimdiiiii

hihoyyyt iyiki dogdun albina iyiki dogdun albina iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaahihoyyyt canım kuzunun doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıklı başarılı ve hayırlı uuuzzzuuuunnn bir ömür nasip etsin öpüyorum meleğini ve seniŞeniz

bakla sarımsak patlıcan dısında herseyi ekleyebilirsin cnm

Bendende koçaman bir tünaydın herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun dua edeniniz çok olsun..

Zeynepcim Albinanın yen, yaşı kutlu olsun canım...

Çokocum kız o ayakda duran veleti yerim ben saçlar kısalmış daha bir yakışıklı olmuş maşallah
mev.can biraz nefes al anacım allah muhafaza hasta olursun yorgunlukdan.

Mavili dışında kimse teşrif etmemiş henüz topiğe nerdesiniz bayanlar..!!!

kızlar Tünaydın:teytey:
cumanızı hayırlı olsun güzel bir haftasonu siizn olsun inşallah biz bu akşama yolcuyuz inşallah bugün son günüm işleri yetiştirmeye çalışıyorum üçbuçuk osman şeklindekaydirigubbakcemile
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz siz değil nan garılarrrrrrrrrrrrrrrrrr bebekleriniznaniknanik
şaka hediiiiiiiiii siziide öptüm nankaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…