Bebeklerimiz ve Biz

denisscim sanad günaydın tatlım seni ve minik kelebeğinide öpüyorum güzel bir gün dilyorum canımmmmkaydirigubbakcemile5a.s.

oooooooh afiyet olsun zeynoma demek çayda içiyor hee süper
deniz kahvaltıda pınar beyazı çok seviyor ekmek üstü:)
Bende farkettim zeliha dediğini ama bana düşmez dedim dream gelsin hakkından gelir diye sana bıraktım:)
anacım şimdi anlaşıldı bu işin aslı alıştı tabi çocuk sana koynunda uyumaya
bende denizle koyun koyuna uyumakdan çok hoşlanıyorum eline boyuna doluyo saçımla oynuyor
arada saç yolmalarını saymazsak çok keyifli ama çok fazla samimi olmayalım ozaman en azından yatma
aşamasından neme lazım alışır felan eyvah diyorum :)

kız mavice davul gibiyim derken şiştim anlamında söyledim allah iyiliğini versin emii.
relax oldum canım çünki regl oldum :):):)

mücüm cuma çıkıyor cnm izne şimdi işleri yetiştirmekle meşkuldür.

bu hayatta bazen bira çatlak olmak lazımmm başka nasıl katlanılır dimi ama kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2hihoyyyt-tatlicadiarzu-

Sezen Aksunun Karşısı çok güzel dimi kızlar
Akustik bir müziği var başında
çok güzel çook

Birde Ferhat Göçer Şuanda favorim...

mavice cim arda şu anda hamakta mışıl mışıl uyuyor, gece uyandığı anları telafi ediyor, sen nasılsın, tatil hazırlıkları devam ediyor mu tatlım hala

dreamcim demek gelinim zeytn yiyor, fıstık çekirdeğini de çıkarıyor, kurban olsunlar ona, arda da çay hastası hem de kaçak çay, o görmeden içmeye çalışıyoruz çünkü biz içerken görürse ağlıyor, istiyor, bazen ben de çok açık veriyorum

yelizim sen nasılsın, denomuz nasıl, hafta sonuna az kaldı koklaşırsınız artık

edacım prensesin nasıl tatlım, buluşun bakalım buluşun, istanbullu hatunlar

bir aksilik çıkmazsa ben de izmir buluşmasına gitmek istiyorum, ben çok istiyorum ya, mutlaka birşey olur gidemem

çokocum ne olsun be yawrim ehh işte eksik bazı şeyler var t amamlamaya çalışıyorum bir tek çocukların güneş kremi kaldı haftasonu onuda hallederim ardaya ii uykular ooo hamakta yatıyor demek ne güzel olurdu şimdi öpüyorum tatlımmmŞeniz

kıslar cagan kalktı cip cip yaptırdım şimdi kudurukluğa hazırlanıyor benden şimdilik bu kadar fırsat bulunca bakarım yine öpüyorum hepinizi....kaydirigubbakcemile5

Günaydin soytari günaydın mavice günaydin kizlar kusura bakmayin geç yaziyorum işteyim biliyorsunuz. Gözlükçüyüm. Müşterim vardi yazamadim. Benim minik kelebek iyi.sabah süper hareketliydi. Kucağimda ziplaya hoplaya durduramadim. Sabah 7 de mutlaka uyaniyor. Konuşmak evin içinde gezmek istiyor. Sizin bebişler nasil ? Inşallah tüm bebişlerin keyfi yerindedir. Onlar iyi olunca annelerde süper oluyor. Sevgiler öpüyorum

Son düzenleme:
vallahi geç kaldım ben geldim siz gittiniz neyse sonra girerim bu arada iki gündür hastaydım jinekoloğa gittim üşütmüşüm bayağı ilaç verdi o yüzden k.k. ya girmiyordum eylülsena artık emmiyor onada çok üzülüyorum yavrularınızdan uzak senağlama

Back