evet canim ya gonul baska turlu istiyor aa yetmeyince ne yapcaksin, Allaha sukur ki ilk 6
ay emzirdik, en onemli zamnai smdide biraz biraz gidiyor iste.ilac niyetine cekiyor bir
iki firt :)) bende o gogsum patliyacak gibi hissi 8 ayda 8 kere yasamadim
yani hiic oyle sutum olmadi yapi demekki sadece bir ara vitamalt kullandim o cok iyi bak
arttirmak istiyorsan cok tavsiye ederim ben Tr de olsam alirdim arada.
Aynen ya paket beni acayip mutlu etti
ben bir paket irmik bide yesil mercimek de istemistim
cocuk sagolsun 2,5 kilo kirmizi
1 kilo yesil mercimek
2 paket tel sehriye
2 paket irmik
hatta pirinc unuda almis :) burda vardir diye dusunuyorum tek yedikleri sey pirinc zati
ama cocuk onuda dusunup getirmis
bu arada ben 2 paket mama istemistim 7 paket getirmis
allah razi olsun valla cok dua ettim
birde 180 euro kesmisler cocuktan thy , biz fazladan 15 kilo gecirdik ama demekki
ona gicik biri denk geldi. taaa nereye gidiyorsun biraz daha esnek olabilirlerdi tabi
neyse hic onemli degil valla cocukta istememis zaten dedim olsun
bizim yuzumzden verdi. buralara degil 180, 280 de versen yok yok
cocugumun tam gelisme cagi
neyse boyel iste cenem yine dustu ya
benim bebeğimde aynı sürekli devam sütü içmek sitiyor hiçbişey yediremiyorum
sizin doktorunuz nediyor bu konuya
Sureklimi boyleydi ?
bir rahatsizligimi var acaba ya??
meyva filan denedinmi belki onu kabul eder.
:)ohh süpermiş valla, bu arkadaşı tuttum, buraya da bekleriz buyrunnnnnnnnn
Ayca kizartma sende firinda pisir bende deneyeyim hatta su kabak koftesini tuttum ben bunubenim uşak çorba yemiyo yaa, napcam ben..geçen biri yapmıştı, kabak köftesi..
ben de dün kabak, patates rendeledim, yumurta sarısı, biraz un, biraz kaşar..2 köftelik yaptım hemen bizimkine tuzsuz baharatsız, denemek için..yedi valla..sağlıksız beslenecek bu çocuk sanırım..omlet yesin, geçen bi yerde benim patates kızartmama saldırdı yedi..yandık..
ben birde irmikli kahvalti yaptriyorumchadi bir an kendim yazdım sandım aynı şeyleri yşıyomuşuz meğer Allah kolaylık versin
bende bugün çağana yeşimin mısır unu tarifinden mıhlama yaptım bir tatlı kaşığı mısır unu kuymak buarada kuymak peyniri trabzondan getirtdim çağan ,için tereyağda kavurdum içine bir domates rendeledim bir dilim ekmekle bulamaç yapıp verdim üç beş kaşık anca yedi ama olsun önceden bunu yapmıştım hiç yememişti ilerleme var başka kahvaltı tarifi varmıydı arkadalar tüm topiği okumim şimdi
bende su karbiyeden yapacam en kisa zamanda,bende iki gündür çağanın eline veriyorum meyvesini daha az yiyor ama alışsın.
bugünde yoğurt çorbası ve köfte yaptım oğluma akşam yemeğinde bakalım yiycek mi.
çorbanın içine nane ve reyhan koydum hoş bi aroması olmuş bence..
bide kurabiye yaptım bebişime yedi avuçlaya sıka ağzını sardıkça ağzını açtı ama yedi işte az biraz.