Bebeklerimiz bugn ne yedi?

sabah 30cc mama+yarım ceviz içi+çeyrek hurma+yarım yumurta sarısı+1 çay kaşığı pekmez+4 bebe bisküvisi karışımı yedi.ama minicik tabağı zorla bitirdi daha önce hepsini biberonda mamanın içine atıp veriyodum gayet güzel yiyodu.kaşıkla yemeyi sevmeyi çok alıştı biberona:KK43:

oğluşum bugun sabah kalkınca devam sütünü içti 125 cc kadar saat 10:30 da cicibebe içine kahvaltılık koydum azar azar onu yedirdim 1 kase doluca. saat 13:20 de de 1 dolu kase çorba içte içine azcık ekmek ufaladım yedirdim. şöle ufacık ufacık 3-4 cimcik kadar tatlı yedi fıstıklı tarafından.... suyunu içirdim şimdi uyuttum gideyim işleri bitirmişken hazır oda uyuyoken bende yatayım biraz dinlenirim sonrada kalk iftar hazırlıkları...

bugün maşallahı vardı kuzumun kahvaltıdan bi saat sonra yoğurt yedi bi saat sonra şeftali rendesinin yarısını yedi uyudu kalkınca diğer yarısını yedi 2 saat sonra hero baby organik tahıllı meyveli mamasını yedi iftarda mercimek çorbasını içti en son da gece tahıllı mamasını yedi uyudu.çok şükür artık çorbalara alıştı.

Aysimam bugun sabah kahvaltida hipp in kahvalti mamasindan yedi.
öglen yogurdun icine seftali ezip karistirdim onu yedi.
1 saat sonra emdi.aksama dogru sütlü biskuvili mamasindan yedi.aksam da yaptigim sehriye corbasindan yedirdim.
1 saat sonce de hipp in iyi geceler mamasindan yedi uyudu.

benim oğlumda bugün kahvaltısını çok güzel yedi yarım domatesi rendeledim içine peynir yumurta sarısı 2de zeytin kattım karıstırdım... ayrı bi kasedede 6adet bebe bisküvisini ezdim ikisinidee bitirdi... artık çok karışık sevmiyo bende ayrı ayrı veriyorum

valla maşallah kuzularınıza benimki yemio yaaaaaaaaa :KK43:
sabah çeyrek yumurta sarısı zar zor yarısını cıkarmıştır o çeyreğinde zaten
iki cici bebe
paso devam sütü icio
ne corba icio ne doğru düzgün bişi yiyo habire devam sütünü istio offfffffffffff

masallah bebislere

benim kizimin menusu
sabah
irmik pisirdim icine elma puresi, ceviz , kabak cekirdegi ve pekmez ilav ettim

oglen
kiyma kabak pirinci pisirdim cok sevdi bayagi yedi

saat5 de
yine ayni corbadan verdim

saat 7 de
irmik icine elma ve muz erip verdim
istahi iyiydi masallah bugun gece kalkarsa hazir mama veririm
yada emziriim bakicam duruma gore

iki cici bebe
paso devam sütü icio
ne corba icio ne doğru düzgün bişi yiyo habire devam sütünü istio offfffffffffff

benim bebeğimde aynı sürekli devam sütü içmek sitiyor hiçbişey yediremiyorum
sizin doktorunuz nediyor bu konuya

iki cici bebe
paso devam sütü icio

Sureklimi boyleydi ?
bir rahatsizligimi var acaba ya??
meyva filan denedinmi belki onu kabul eder.

yeşim, aslı emiyor mu?
maşallah iştahına katılara alışmış gibi ama bana bu ayda anne sütü esas gıda, diğerleri ek olması gerekiyor gibi geliyor.
böyle devam ederken az emer sütün kesilir diye dedim..
tabi emiyorsa başka.

yeşim, aslı emiyor mu?
maşallah iştahına katılara alışmış gibi ama bana bu ayda anne sütü esas gıda, diğerleri ek olması gerekiyor gibi geliyor.
böyle devam ederken az emer sütün kesilir diye dedim..
tabi emiyorsa başka.

ya aslinda Demtcim cok haklisin
dun bide bunlara ilave gece 11 gibi kalkti mulipanin sutlu pirincli kasik mamasindan
yedi 150 cc kadar
masallah istahi iyi de
emme si yavaslamaya basladi
yani ben dedim gece birsey vermiyim emzireyim emmiyor emsede bir iki cekip
birakiyor
ac karni anliyorum o sekildede birakamiyorum
yani memeyi gunde 3-4 kere anca emer oldu bide sabah sol gogsumun acisiyla uyandim
emmedi ya sipa ne fena olmus sabah hemen onu verdim
baya emdi ama ustune yarim yumurta sarisi biraz labne peynir yedi yarim tost
ekmegiyle. cokacimcoook
yani diyorumki benim sutum kalitesiz demekki yagsiz yani tok tutmuyor :nazar:
o geliyor aklima ben 2 yil emzirmek istiyorum normalde ama boyle giderse
birakacak gibi sen sagiyordum dimi kac kere anne sutu veriyorsun sen??
uzulurum birakirsa :nazar:
anne sutu artik ogun degil bizde arasicak olarak aliyor onu :1no2:

bu arada esimin yeni is arkadasi geliyor
ona mercimekle irmik siparis ettik 2 kutu da mama
yolda geliyor kizimin mamisleri hihoyyyt hihoyyyt
burda jel bulamamistik dis icin onu soyledim birde paranox
bi gelen daha olursa 2 kutu mama daha istiyecek napaym
yuzsuz olucam biraz, kizim icin :kedi: :eek:

:))) cnm yüzsüzlükle ne ilgisi var ya..istediklerin ne kadar yer kaplayacakki, sen de onlara götürürsün gerektiğinde. afiyetle yesin boncuğun mamişlerini cokacimcoook
bi öğrenciyken annemin gönderdiği kolilerin zevkini unutmam, bi de şimdi tr den gelenlerin delikafadulden

ya aslinda Demtcim cok haklisin
dun bide bunlara ilave gece 11 gibi kalkti mulipanin sutlu pirincli kasik mamasindan
yedi 150 cc kadar
masallah istahi iyi de
emme si yavaslamaya basladi
yani ben dedim gece birsey vermiyim emzireyim emmiyor emsede bir iki cekip
birakiyor
ac karni anliyorum o sekildede birakamiyorum
yani memeyi gunde 3-4 kere anca emer oldu bide sabah sol gogsumun acisiyla uyandim
emmedi ya sipa ne fena olmus sabah hemen onu verdim
baya emdi ama ustune yarim yumurta sarisi biraz labne peynir yedi yarim tost
ekmegiyle. cokacimcoook
yani diyorumki benim sutum kalitesiz demekki yagsiz yani tok tutmuyor :nazar:
o geliyor aklima ben 2 yil emzirmek istiyorum normalde ama boyle giderse
birakacak gibi sen sagiyordum dimi kac kere anne sutu veriyorsun sen??
uzulurum birakirsa :nazar:
anne sutu artik ogun degil bizde arasicak olarak aliyor onu :1no2:
selam yeşimcim..
anne sütü konusunda takıntılıyım ben, o yüzden olabildiğince meme veriyorum.şimdi sabah öğlen ikindi ve akşam katı gıda veriyorum, çoğunlukla burdaki tariflerden alarak, katılardan sonra emziriyorum alışsın diye.. hani tatlı niyetine.. az emiyor, bir- iki çekiyor bazen ama bırakmasın istiyorum. benim de maalesef eskisi gibi sütüm yok, eskiden işyerinde sağıyordum, göze batıyor mesai saatinde başka şey yapmak, ben de vazgeçtim, ama eskiden sağğmadığımda eve zor yetişirdim, göğsüm patlayacak gibi olurdu, şimdi hiiiç belli bile değil. gece çok sık kalkıyor berat, bazen saatte bir. her kalkışında emziriyorum geri uyuyor, bazen memeyi tutuyor ağzında sadece, emmiyor.
iki aydır kilo almıyor, diştir hareketliliktir diyorum ama devam ederse yoğunluluğu katılara vermem gerekebilir.

çağanişkom bu sabah birazcık milupanın kurabiyeli kahvaltılığından yedi az önce azda lsa mama içirdim şimdi uyuyor uyanınca balık çorbası vericem akşama doğruda meyve yerse tabi buaralar eyveyide istemiyor yoğurt desen hiç yemiyor

bugüne kırmızı mercimek çorbası yaptım. önce merc.leri iyice haşladım. ayrıca rende patates soğan domates kıymayı z.yağda kavurup sonra suda pişene kadar haşladım. sonra ikisini karıştırıp biraz daha kaynattım...

bugun aysima sabah mama icti.
sonra emzirdim.biraz mercimek corbasi yedi oglen.
1 saat sonra yogurt verdim.
aksam uzeri de brkoli+patates+kabak püresi yedi.
3-4 saat sonra falan da iyi geceler mamasini yedi uyudu kuzum.

selam yeşimcim..
anne sütü konusunda takıntılıyım ben, o yüzden olabildiğince meme veriyorum.şimdi sabah öğlen ikindi ve akşam katı gıda veriyorum, çoğunlukla burdaki tariflerden alarak, katılardan sonra emziriyorum alışsın diye.. hani tatlı niyetine.. az emiyor, bir- iki çekiyor bazen ama bırakmasın istiyorum. benim de maalesef eskisi gibi sütüm yok, eskiden işyerinde sağıyordum, göze batıyor mesai saatinde başka şey yapmak, ben de vazgeçtim, ama eskiden sağğmadığımda eve zor yetişirdim, göğsüm patlayacak gibi olurdu, şimdi hiiiç belli bile değil. gece çok sık kalkıyor berat, bazen saatte bir. her kalkışında emziriyorum geri uyuyor, bazen memeyi tutuyor ağzında sadece, emmiyor.
iki aydır kilo almıyor, diştir hareketliliktir diyorum ama devam ederse yoğunluluğu katılara vermem gerekebilir.
evet canim ya gonul baska turlu istiyor aa yetmeyince ne yapcaksin, Allaha sukur ki ilk 6
ay emzirdik, en onemli zamnai smdide biraz biraz gidiyor iste.ilac niyetine cekiyor bir
iki firt :)) bende o gogsum patliyacak gibi hissi 8 ayda 8 kere yasamadim
yani hiic oyle sutum olmadi yapi demekki sadece bir ara vitamalt kullandim o cok iyi bak
arttirmak istiyorsan cok tavsiye ederim ben Tr de olsam alirdim arada.
:))) cnm yüzsüzlükle ne ilgisi var ya..istediklerin ne kadar yer kaplayacakki, sen de onlara götürürsün gerektiğinde. afiyetle yesin boncuğun mamişlerini cokacimcoook
bi öğrenciyken annemin gönderdiği kolilerin zevkini unutmam, bi de şimdi tr den gelenlerin delikafadulden
Aynen ya paket beni acayip mutlu etti
ben bir paket irmik bide yesil mercimek de istemistim
cocuk sagolsun 2,5 kilo kirmizi
1 kilo yesil mercimek
2 paket tel sehriye
2 paket irmik
hatta pirinc unuda almis :) burda vardir diye dusunuyorum tek yedikleri sey pirinc zati
ama cocuk onuda dusunup getirmis
bu arada ben 2 paket mama istemistim 7 paket getirmis
allah razi olsun valla cok dua ettim
birde 180 euro kesmisler cocuktan thy , biz fazladan 15 kilo gecirdik ama demekki
ona gicik biri denk geldi. taaa nereye gidiyorsun biraz daha esnek olabilirlerdi tabi
neyse hic onemli degil valla cocukta istememis zaten dedim olsun
bizim yuzumzden verdi. buralara degil 180, 280 de versen yok yok
cocugumun tam gelisme cagi
neyse boyel iste cenem yine dustu ya :KK43:

birde bu arada dun boncuk
sabah irmikli muhallebiden yedi 150 cc kadar
oglen yesil mercimek corbasi yaptim ama ilk ypisim ben pek begenmedim 150cc yedi
ikindi irmik pisirip icine meyve (elma yabanmersini) koyup yedirdim oda 170cc flan
aksam saat 9 gibi hazir mamadan verdim oda 180 cc civari
bide gece bir kere az bisey emdi

Bu sabahta misir unundan kuymak yaptim ona
oglende taze fasulye bulsum marketten sadece 100gr ne aci dimi :KK43:
ondan yemek yapacam
ikinside yogurt vericem diye dusunuyorum onuda dun geceden mayaladim
aksamda pirinc unundan muhallebi yaparim herhalde
planimiz bugunluk bu :)
Afiyet olsun tum bebislere

afiyet olsun canım defnye bizde kymak getirdiyegem trabzonlu ordan getirdi sahura yapıyoz mıhlama ama çağan sevöediği için ona yapmıyorum bnede bugün nohut yemeği vericem oğluma dün çorbayı çıkardı accık pütürlü vede koyu yaptıydım sağlık olsun bakalım bugün duum ne olucak

X