Bebeklerimiz bugn ne yedi?

maşallah ceyline canım meyveli paluze ne oluyorki cahilliğimi bağışlada söleyiver hele çağnada bugün pek yemedi taze fasülyeyi meyvesini yedi uyudu kalkınca yoğurt aradından muhalebi yer yatar

ne cahilliği canım estağfurullah söyleyim tabi
bende internette bulmuştum bildiğin birşeydir aslında
cezveye arı mamayı suyu koyuyorum ama bunlar az ölçüde olacak çünkü içine meyve girecek
arı mamanın içine yarım armut yarım şeftali çeyrek muz doğrayıp koyuyorum bunları pişiriyorum sonra robottan geçiriyorum bu kadar
aslında internette nişastayla suyu pişiriyordu bazen de nişastalı yapıyorum

bugün menüde somon var küçük parçalar halinde ağzına veriyorum yarın için de bir parça ayırıp un çorbasının içine koyuyorum 2 gün balık yemiş oluyor kuzucuk yarının çorbası da çıkmış oluyor aradan

benimki hiç bişey yemiyor sebze çorbası mama muhallebi ama makarnayı hamur işlerini çok seviyor onları da vermek istemiyorum az biraz muzu seviyor napıcam bilimiyorum

kızlar siz ellerine nasıl veriyorsunuz yiyecekleri ya boğazlarında kalsa bizimki dişleriyle elmayı falan koparıyor çok korkuyorum ben

ben kurabiye,elma,salatalık,armut,mandalina veriorum eline ..tabi ilk zamanlar gözümü ayırmıodum,şimdide yanında oluorum ama artık zorlanınca ne yapması gerektiğini bilio..

bugün hiç bişi yemedi..

bende her şeyi veriyorum eline. yutamazsa çıkarıyor. bütün attıgını görmedim hiç hep koparıyor minik minik. özellikle bebe bisküvisini çok güzel severek yiyior birde mandalinayı

Bende eline herşeyi veriyorum yemesi için.Ekmek, mandalin, limon, elma, armut...Ne verirsem severek yiyor.Ama ezipte verirsem elmayı filan yemiyor.

bugun sabah 7,30 da 1 kase yaklaşık 150 cc cicibebeli kahvaltısını yedii
9,30 gibi su böreğinin içinden yedi birazda peynir ve rezene çayı..
12,30 da ise 1 adet haşlanmış yumurta sarısı ve peynir yedii
az ewel de bebek için hazırlanmış özel tarhana çorbası içti
150-175 cc kadar içine kavrulmuş ekmek kırıntısı döktüm...( kırıntı çok küçücük mercimek kadar)
birazdan uyuyacak
5,30-6,00 gibi de yoğurt yiyecek...
20,21 gibi muhallebisini yiyip yatacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…