deniz günde aç sefer devam sütü veriyosun canım sen vede kaçlık veriyosun
deniz cevabın için sağol
aslında benim de moralim bozuluyo benimkide yemiyor yedircem diye evde ne var ne yoksa önüne döküyorum :)
efe ekmeği çok seviyor elime bi parça akmak alıyorum ağzına götürüyorum verecekmiş gibi sonra hop kaşığı sokuyorum öyle öyle biraz yediriyorum sizde deneyin derim..
Bişey dikkattimi çekti ben hergün mutlaka et yediriyorum sizlerin menüsünde her zaman et olmuyor acaba ben çok mu kasıyorum buna gerek yok mu?
canım ben gece 1 sefer veriyorum150cc sabah kalkıncada acıkmış oluyo 1 seferde sabah veriyorum 125-150cc felan da sabah yiyor hayırdır sen çağana vermiyomusun?
ben etsiz cok ender gun geciriyorum bazen bazende kiyma katiyorum ama haftanin
belki 2 gunu sade yapiyorum belki dogru degil ne biliyim agir gelmesin diye
kek yapip yedirdim istahla yemesede yedi . yemek seciyor bizimki anladm artik
bazi yemekler damak tadina hitap etmiyor sanirim.
bide gece hep muhallebi veriyorum
bikmaz ins
ben anldimki benim sutum doyurmuyor , sanrim sutum pek kaliteli degil
herhalde bizim kiz dudak tiryakisi :) 2 gundur cok istahli yemiyor
diten sanirim
kızlar ne güzel sizin bebişler elinde ekmek meyve falan kemiriyor benim oğlum çorbasında bile minicik bir pütür gelse diline öğürüp kusuyor herşeyi blendırdan geçiriyorum
bugün sabah sekiz gibi milupanın kahvaltılıklarından yedi.. 12 ye kadar ne emdi nede yedi. 12 gibide yarım domates rendesi bir yumurta sarısı az zeytin yağını karıştırdım onu yedi.. Tabi zar zor... İlk zamanlar en sevdiği şey domatesti ama değişiyor anlaşılan damak zevki...
bebeklerimizin gelişimi olan topikte canım ana sayfada
arkadaşlar boy kilo larını yazdığımız link neydi??????? bulamadım gitti
inaysa bizimkiler hala aynı mı merak ettim??