Bebeklerimiz bugn ne yedi?

mutlaka herşeyi deniyosundur eminim..bu veletlerin bir anı bir anına uymuyo, bilirim..oynuyolar bizimle..
balım gibi eline tabak kaşık veriyorum ben de yedirirken. uyanıksa mutlaka bizimle masaya oturtuyoruz. bizi izliyo, açsa o da yiyo, toksa eline salatalık,domates, kaşık ne bulursam veriyorum..tabi üst-baş, bizimkiler, etraf herseferinde savaş alanı oluyo ama ögrenene kadar olacak diye önemsemiyorum.
bi de koklatıyorum meyveleri,sebzeleri..yemeklerin kokularını alsın istiyorum..kokular iştah açar..açık hava da iyi geliyo..her yolu deniyoz bakalım..fazla da abartmamaya çalışıyoruz, biz üstüne düşersek oyuna dönüştürüp, daha fazla yemek için daha ilgi isteyecek.

ya iki gündür bizimkide iyi yiyodu ama artık oyuna çevirdi. Bi kaç defa hapşırınca püskürtmeyi öğrendi. Numaradan hapşırıp ağzındakileri suratıma püskürtüyor sonrada gülüyor...

ben etsiz cok ender gun geciriyorum bazen bazende kiyma katiyorum ama haftanin
belki 2 gunu sade yapiyorum belki dogru degil ne biliyim agir gelmesin diye

kek yapip yedirdim istahla yemesede yedi . yemek seciyor bizimki anladm artik
bazi yemekler damak tadina hitap etmiyor sanirim.
bide gece hep muhallebi veriyorum
bikmaz ins
ben anldimki benim sutum doyurmuyor , sanrim sutum pek kaliteli degil
herhalde bizim kiz dudak tiryakisi :) 2 gundur cok istahli yemiyor
diten sanirim

kızlar ne güzel sizin bebişler elinde ekmek meyve falan kemiriyor benim oğlum çorbasında bile minicik bir pütür gelse diline öğürüp kusuyor herşeyi blendırdan geçiriyorum

canım ben gece 1 sefer veriyorum150cc sabah kalkıncada acıkmış oluyo 1 seferde sabah veriyorum 125-150cc felan da sabah yiyor hayırdır sen çağana vermiyomusun?

veriyorum canım benimkide günde bir sefer sabah 120 içiyor gece uyurken içmiyor ama

diştendir canım zira defnenin iştahı maşallah güzldi işallah çıkarda bir an önce rahatlar bebek çağanda ilk zamanlar muhallei iştahla yiyorduda artık yemiyor bıktı herhalde

kızlar ne güzel sizin bebişler elinde ekmek meyve falan kemiriyor benim oğlum çorbasında bile minicik bir pütür gelse diline öğürüp kusuyor herşeyi blendırdan geçiriyorum

aynı dertten bende muzaribim valla herseyi blendırlıyorum birde zaten iştahsız hiç yememesindense bari öle yesin dşye mecburen blendıra devam

ben 4 aylıktı daha minicik minicik pütürler veriyodum ki sizin dediiniz gibi derterden yakınmayayım die ama bazen bebekten kaynaklanıyo bebek kendi reddediyo pütürü... bizde yok o çok şükür yaa...

dogru söylüyosun deniz..bazen de ne yaparsan yap yemiyo pütürlü..benim yegenimden ablam çok çekmişti, 2 yaşındaydı pütür geldi mi çıkarıyodu agzından..şimdi 12 yaşında, hala çok yemek seçiyo..ben de onun gibi olmasın diye erkenden verdim eline herşeyi..biriki tıkandı, öksürdü, panik yapmadan su içirdim, yuttu..hala öğrenmeye çalışıyoruz tabi ama olucak inşallah..

çağana bugün ıspnak yaptım valla ilk yapışım umarım yer içine havuç patetste katmadım bakalım ne olacak

bugün sabah 125 cc devam sütünün içine pekmez ve labne peyniri koydum 100 cc içti.birazda yumurta sarısı yedi.

bugün sabah sekiz gibi milupanın kahvaltılıklarından yedi.. 12 ye kadar ne emdi nede yedi. 12 gibide yarım domates rendesi bir yumurta sarısı az zeytin yağını karıştırdım onu yedi.. Tabi zar zor... ılk zamanlar en sevdiği şey domatesti ama değişiyor anlaşılan damak zevki...

sabah 8 gibi devam sütünü içti 10,30 gibi kahvaltılık yedirdim ona peynir domates fındık kreması vs. ama karıştırınca yemiyo sadece ayrı ayrı yedirirsen yiyo bende öyle verdim 13,30 da da muhallebi yaptım ona 200 cc onu yeni maşallah oğluma zorla yedi ama olsun ağlak zırlak yedik işte şimdi suyunu içirip uyutucam...

sabah kahvaltı etmedi zorla bir küp danone yedirdim öğlen ıspanak üç bş kaşık anca yemiştir bakalım uyudu öğlen sonrası meyve yicekmi bugün gene pek iştahsız (

arkadaşlar boy kilo larını yazdığımız link neydi??????? bulamadım gitti
inaysa bizimkiler hala aynı mı merak ettim??

menümüz uymuş bugün..benimki de 8 gibi devam sütüne eklediğim mamayı içtii..11 gibi yumurta sarısına biraz kaşar ekleyip omlet yaptım, 1 minik domates rendeledim..domatesten 3-5 çay kaşığı aldı aralarda..omleti de bitirmedi :) muz ve pekmez verdim ben de, şimdi emip uyudu..

bugun Aysima sabah mama icti.öglene dogru elma+armut+seftali püresi yedi.öglen emzirdim,aksama dogru kabak+patates püresi yaninda yogurt yedi.2 saat once de hipp in tahilli meyveli iyi geceler mamasindan yedi yatirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…