bebeklerim kimin hakkı ?

Çocuklara şu anda babalık yapan eş için, babalık yapan odur ve çocuklar onun hakkı diyorsunuz ama biyolojik babanın bu çocuklardan daha yeni haberi olmuş yani belki de baştan bilseydi çocuklarına babalık yapmak gibi bir şansı olabilirdi. Ona bu hak tanındı da o mu değerlendiremedi ki bu hak elinden alınıyor? Hadi adam bilir de babalık yapmaz, aramaz sormaz ilgilenmez, o zaman bakan büyüten ve ilgilenen kişi onların babası olmayı hak ediyor dersin. Ayrıca madem adamı babalık yapabilecek birisi gibi görmüyorsun konu sahibi, neden korunmasız ilişkiye girdin de onu bilmese de çocuklarının babası yaptın? Şu anda hamile bir eşi varmış, bu çok üzücü ama yapılacak bir şey yok, yine de bilmeliler diye düşünüyorum. Bu da onun ve çocuklarının biyolojik babasının sınavıdır. Zamanında yemeseydiniz bu haltı ... Eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

yorumlarin basinda cok tepki verilmis bence kocasina, kizlar hadi bi cidden dusunun, kim istemez boyle fedakar bi koca?
bencede biraz abes ama yinede her kadin ister boyle birini bulmak,dogruya dogru

konu sahibine gelince
eski sevgilin ogrense nolucak? sahipmi cikicak cocuklarina?hamile karisini birakip sana gelse icin rahat edermi?o hamile kadin napicak? hadi sana geldi mutlu mesut bi aile olarak yasiyosunuz,peki ya o fedakar esin?hadi esin kendini feda etti yine aradan cekildi ya sonra? onun ailesi ogrenmiycekmi cocuklarin ondn olmadigini? bi erkek icin ne kadr agir bi damga bu biliyomusun?
e hadi eski sevglin ogrendi ve hamile karisida ogrendi,ya sonra? onlarin hayatida sonmezmi?

benim kendi fikrim,anlatma bence,inkar et

en cokta o hamile kadina acidim ben

Benim bildiğim insanlar hayatlarından bahsederken kapatarsak ifadesini kullanmazlar, bir senaryodan, projeden filan özetle bahsederken kabataslak derler.

Sonuc olarak konu sahibi, Sana bizim oraların örfünü adetini öğreticim, aşiretimizin kraliçesi olacaksın ama olamazsın çünkü bizim oralar sana layık değil kafasında Kadir inanır filmlerinden çıkma sevgilini, onunla hemen hemen tek gecelik sayılacak bir iliski yaşayıp hemencecik hamile kalabilmeni, sonradan eski sevgilinin gaipten gelen bir haberlebu bebeklerin babası olduguna kesinlikle ikna olmasını hiç inandırıcı bulmadım. Dizi olacaksa izlemem yani öyle söylüyor sen anla.

geçenlerde konu sahibi açtığı konunun içeriği için günün sonunda ''sadece bir film seneryosuydu,tutup tutmayacağını merak ettim.. ''
diyen ile aynı senarist mi acaba diye merak ettim...

hikayen gerçekse, eski ve aynı zamanda yeni kocan ile evlenmeyi kabul ederken bu kısmını düşünmemişmiydin?
düşündüysen o zaman bir planın vardır demek ki.
düşünmediysen ve bugüne kadar eski+yeni kocanla birlikte hiç mi konuşmadınız ya öğrenirse ne yaparız diye?
dile kolay 9 ay karnımda taşıyacam(sen 8 ay taşımışsın+1 ay küvezde kalmışlar) hiç mi bir plan yapmadın?
annesi sensin o kesin, biyolojik olarak eski sevgilin babası evet. bilmesi gerekir mi? bilemiyorum. bugüne kadar sakladığına göre sence bilmemeliymiş...

Arkadaşta sizin gibi o filmi izlemiş dün gece.

ne bicim istir bu :18: ben daha cok bebeklerin kimin oldugundan cok cocuklarin biyolojik babalarina taktim. Bu adam her naneyi yiyor sonrada ben sana istedigin imkanlari saglayamam diyerek hayatindan cikiyor..bana kalirsa bu adamin senle hic evlenmeye niyeti yokmus. Nikahsiz birlikte olmanizin cezasinida maalesef bu yavrucaklar cekecek. Boyle bir gercegi eski sevgilin ve karisi duyduysa ilerde cocuklarinin duymayacagi ne malum? Ne aciklama yapacaksin o zaman?

Son düzenleme:

Özgün senaryolar bulamıyorsun.

Denenmişi denemek aptallıktır.

..........bu mutluluk yerini şuan huzursuzluğa bıraktı nasıl öğrendi bilmiyorum sevgilim bebeklerimi öğrenmişti ve kendinden olduğuna nerdese emin gibi konuşuyordu hep hayır dedim inkar ettim.bizim bu görüşmelerimizi eşi öğrenmiş ve anlatmış herşeyi kadın hamile şuan ve böyle bişi duyuyo çok üzgün ve sık sık beni arıyor emin olmak istiyor bebeklerim kocasındanmı ne söylesem inandıramıyorum.hamile olduğu içinde kıyamıyorum tersleyemiyorum eşimin bu görüşmeleri öğrenip huzursuz olmasınıda istemiyorum.....

Eski sevgilinin...Pardon "eski" demiyorsun.Sevgilinin amacı nedir ?

Bebekler ondansa,bebekleri almak mı istiyor ? Görmek mi istiyor ?
Yoksa sadece bilmek mi istiyor ?
Bu kadar ısrarla aradığına göre,bir amacı olmalı.

Eşini takdir edenler olmuş ama sevgilin de kendi eşine dürüst davranmış,anlatmış.
Bu noktayı atlamamak lazım.
Konuda o kadar çok düğüm var ki,yorum yapamıyorum."Ama"lar çok...Ama kadın hamile gibi...

-------------------------------

Kırmızıyla işaretlediğim fiiller,hikaye diliyle yazılmış.
İnsanlar başlarına gelen,hele de bu kadar travmatik olayları bileşik zamanlı fiillerle anlatmazlar.
Öğrenmişti değil,öğrendi veya öğrenmiş derler mesela...

Bunca olaya inandın,fiillere mi takıldın diyeceksiniz.Ama takıldım ne yapayım :)

Konunuz gerçek yada değil ama benim cevabın çoğunluğunkinden farklı olacak...

Bence gerçekleri söylemeniz gerekir..Çünkü bu mutlaka bir gün ortaya çıkacak. eğer şimdi söylemezseniz yarın öbür gün eski sevgiliniz peşinizi bırakmayacak belkide yasal yollara baş vurup öğrenmeye çalışacak ozaman daha zor bir süreç sizi bekler...Eşiniz her harükarda zaten kabul etmiş gerçek ortaya çıkıncada kabul eder ve iş mahkemeliğe dönüşse bile sonuçta çocuklar sizde kalır...
Birde yıllar sonra yani ikizleriniz büyüdüğünde öğrenirse ne olacak onların prsikolojisini hiçmi düşünmüyorsunuz....
Sonuçta bir ilişki yaşamışsınız ve bitmiş ancak ilişkiyi yaşadığınız kişinin iyi olsun yada olmasın kesinlikle bunu öğrenmeye hakkı var..
Eşine gelince tek üzüldüğüm kişi o burda onun hiç bir suçu yokken böyle bir huzursuzluğa sebep oldunuz ama dediğim gibi o kişi de bunları ve nasıl bir insanla evli olduğunu bence bilmeli. Aynı şey onun bebeği içinde geçerli ya büyüdüğünde öğrenirse nasıl bir yıkım olur düşünsenize...
Ama ısrarla bu durumun açığa çıkması gerek bugün sizden öğrenmezlerse yarın mutlaka bir yerden çıkacaktır buna emin olun

niye bu kadar abartiliyorki gizli yapmadigi icinmi öyle konular olduki migdem bunlandirici yok karisini yillarca aldatmis sonra umree gitmismi mis affetilmis ama supheler devam , yok ayri odalarda otúran yok birde yalan yere kuran el basan aldantan koca yengesiyle bunlar coguna genis degilmi yooo ama adetten gidiyorlar degil mi hani gizli olsun gostermelik biseyler yasasinlar ozaman migdelere bisey olmuyor cok komik ...burda yalan yok aldatma yok burda din kullanma yok burda sadece erkek tarafindan insanlik var kadin tarafindan fedekarlik var ama cogu ne anlar gizli olsun aldatma olsun ...

bence hic birsey soylemeyin duzeniz böyle devam etsin , o adam size ne verdiki cocuklariniza ne versin maddi manevi esinizde daha iyi sartlar sevgi cercevesinde yetisirler , o adamida unutun dialoglara girmeyin daha nr degistirin herseyi ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…