- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 33
-
- Konu Sahibi tugceozdemir24
canım daha çok küçük kendi kendine uyumaz benim öyle di bir yaşına kadar ya memede yada yanına uzanıp uyuyor numarası yapardım uyurdu bir yaşından sonra kendi kendine uyumaya başladı biraz daha sabret allah bağışlasın bebeğiniArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
merhaba :) daha çok küçük.Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
uyumayan bebemi hep ayakta salladım 23 aylık hala sallıyorum uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım yeter ki uyusun 23+9 aylık uykusuz bir anne olarak bunu söylüyorumArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Ayyy zaten hep annem yüzünden oldu uyumuyor diye sallamaya başladı o evine gidince zorlugu bana kaldı tabiBebegı ılk günden emzırıp gazını çıkartıp yatağına koymak gerekır.
Her agladıgında kucağımıza almamalıyız. Gazdan dolayı mıkırdanarak ağlaması var birde gerçekten ağlaması var bunu ayırt etmekde onemlı. Mıkırdanıyorsa pışpışlamak lazım ya da hıc ellemeyıp gaz sancısı gecınce kendısı tekrar uykuya gecıs yapacaktır.
2 buçuk aylık bebek alışmıştır bırazda ayakta sallanmaya.
Suan ıcın yapman gereken emzırdıkten sonra gazını güzelce çıkart omzunda uyur o ara zaten gazı çıkınca yatağına yatırırkende ılle uyanır yatır yatağına ve yatağında hafıfce kollarını tutarak salla besıgını böyle böyle yatağında uyumaya alışır.
Babaanne anane varsa onlar her mıkırdanada soluğu bebegın yanında alıyorsa ısın zor olabılır. Çünkü onlar kıyamıyormus ağlamasına avutmaya başlıyorlar sözde ızın verme bunlara da.
Gece gündüz kavramını öğrendik sanırım çünkü akşam olunca karanlık ya daha güzel uyuyor emziriyorum sonra uyuyor ama bazen uyumuyor işte dün 2 saat uğraştım sallamakta çok kötü bir alışkanlık bir de öğlen uykuları düzensiz öğlen de sorun yani o zaman da uyusa süper olurbebeğinizi en başından alıştırmanız gerekir
emzirdikten sonra mutlaka yatagına geri bırakın
sürekli kucakta uyutmayın iki mırıldanır ama alışır
gece gündüz kavramını öğretmeye çalışın
karanlıksa uyku vaktidir bunu benimsiyor çocuk ben öyle yaptım
ağlarsa kıyamam demeyin almayın kucagınıza :)
inanın özerk olması için ilk adım bu
ağlayarak herşeyi yaptırmayı öğretir size
Allah kolaylık versin