- 23 Eylül 2014
- 3.587
- 4.134
- Konu Sahibi tugceozdemir24
Bu arada bu uyku düzeni 6.aydan sonra kuruluyor. Öncesi çok erken olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı beni anlatmışsiniz ya. Şu an sekiz aylık ve geceleri uyku yok bana. Benimki de öyle olacak mı lütfen teselli verin çok yoruldum. Sizin yaşadıklarinizin aynısı yaşadık ve su an mızmız sürekli ağlamak isteyen her istediğini ağlayarak yaptıran bı bebek oldu
Benim en çok uzuldugum şey bebeğimin bu günlerinin tadını çıkarmak yerine bir an önce büyüsün de bu günler bitsin diye beklemek. Dediğiniz doğru sağlıklı olsunlar da bunlar geçici ama o sinir anında insan bunları düşünemiyor. Sürekli yeni yeni yöntemler bulmaya calisiyorum. O uyku eğitimleri falan bizde ise yaramaz. Mecbur sizin gibi zamanla alışmasını bekleyeceğim.Olacak, hiç korkmayın. Yatağını 6. ayda ayırdım ve gerisin geri 8. aya kadar dayanabildim, komple yer yatağına geçmiştik en azından ben de uykumu alabileyim artık diye. 1 yaşından sonra peluş oyuncakları aldık yatağımızın içine, hep beraber onlara sarıldık yattık, sonra yatağını tekrar ayırdım ama yer yatağı olarak ayırdım (14-15 ayı bulmuştur ayırma çalışmaları). Uykuya dalana kadar yanında kalayım ya da gece yanına geçebileyim diye. Öyle öyle yer yatağında tek yatmaya alıştı. Şimdi yatağında tek. Yavaştan oda ayırmaya geçiyorum.
Uyku saati düzeni de, hep aynı saatte uyuması için taviz vermedim bir süre, hepimiz aynı anda yattık, ışıklar kapandı, oda kapısı kapandı biz yattık. O ister yanımıza yattı ister iki döndü oynadı yatakta... 13 aylık yürüdü ve biz ışık kapalı yerde yatardık 9 buçuk dedi mi her şey kapanırdı, o odanın içinde karanlıkta gezelerdi biraz baktı olmuyor gelir yanımıza yatardı. Yattığı yerde işte oynardı da oynardı sonra dalar uyur giderdi. Böyle böyle bir şekilde düzene girdi.
Şimdi 20 aylık ve değil yapışık olması, dışarılara gezmelere bi çıksın bizi kovar yanından :)
Geçer üzülmeyin, mecbur bir dönem zahmetli olacak ama geçecek. Yeter ki sağlıklı mutlu olsunlar.
Benim en çok uzuldugum şey bebeğimin bu günlerinin tadını çıkarmak yerine bir an önce büyüsün de bu günler bitsin diye beklemek. Dediğiniz doğru sağlıklı olsunlar da bunlar geçici ama o sinir anında insan bunları düşünemiyor. Sürekli yeni yeni yöntemler bulmaya calisiyorum. O uyku eğitimleri falan bizde ise yaramaz. Mecbur sizin gibi zamanla alışmasını bekleyeceğim.
Benim de aynı gece uyuyor gündüz bensiz uyumuyor neden acaba benim kız 1 aylıkHer aksam ayni saatte yıkıyorum masaj yapiyorun emziiryorum emzirirken uyuyor. Yerine yatirirken uyaniyor hafif uyaninca giz temasi kuruyorum. Had iyi uykulae bebegim diyorum odadan cikiyorum. Genelde kendi kendine uyuyor geri.
Ama bende gunduz uykusuna geciremiyorum bir turlu. Gece sorunsuz kendi kendine uyiyan kizim. Gunduz uykusuzluktan agliyor ama yine uyumuyor.ancak pusetle acik hava yuruyusune cikarsak pusette uyuyor. Durdugum gibi uyaniyor.
Bebegim 3 aylik bu arada..
emerek de uyuyorsa bebeginizi sallamayinArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Benim bebeğinde 8 aylık ayakta sallamazsam kesinlikle uyumuyor. Sayfayı takipteyim tecrübeli anneler dinlemek istiyorumArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden