- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
-
- Konu Sahibi tugceozdemir24
Hayirli evlat olsunlar Masallah 1 tanede degil 3 adet melek : ) yurt disinda da boyle yapiyorlarmis genellikle anneler bebeklerin yataklara alısması ici aglamalarıni göz ardı ediyorlar aslinda guzel uygulama ancak bizim Türk insanimız ozellikle buyuklerimiz ellerinden operim hepsinin aglayınca çocuk aglıyor koş git bak diye bir durumlari oluyor : ) Rabbim yardimiciniz olsun insallahvalla benim oglanlar ucuz 1 yaslarindan sonra bir gun 3 bebegi sallamak canima yetince koydum yataklarina:)tabi feryat figan basladi:))vicdanima sus dedim ya onlar ogrenecek uyumayi ya da senin bacaklar kopacak:)))atlayani yakaladim attim yataga :))en son yorulup yattilar ertesi gun yine ayni ama bu sefer daha erken uyudular.3cu gun kaderlerine razi gelmis olacaklar ki ses cikmadan uyudular:)o gun bu gundur kendileri uyuyor ama ben de odayi terketmiyorum uzaniyorum yatagima onlar uyuyunca cikiyorum
ama sizinki daha kucuk bu yontem dogru olmaz bence
bu arada hazir sizi yakalamisken @Kazen bey ben 2 hafta once size mesaj atmistim ama bi cevap vermediniz bana:)
benim oglanlardan birisi de aynen bu sekilde uyuyo:))ama bez vericeksin eline bi de ucgen olacak dikdortgense almaz:))ablam 3 kızını da emzik+kendi örtüsünü vererek uyuttu onları verdiği anca cocukların gözler kapanıodu
sihir gibi bişey bence
Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
cok tesekkur ederim:))dogru bunu yapacaksan kimse mudahile etmemeli.mesela benim esim kizimi o sekilde yatirmama izin vermedi agliyor diye 5 yasina kadar salladim dusunun artik.ama bunlar ucuz ve kendisi de cok yoruluyodu bazen 1 ni 2 kere bile salladigimiz oluyodu en son kendi dedi birak yataklarina diye:)))Hayirli evlat olsunlar Masallah 1 tanede degil 3 adet melek : ) yurt disinda da boyle yapiyorlarmis genellikle anneler bebeklerin yataklara alısması ici aglamalarıni göz ardı ediyorlar aslinda guzel uygulama ancak bizim Türk insanimız ozellikle buyuklerimiz ellerinden operim hepsinin aglayınca çocuk aglıyor koş git bak diye bir durumlari oluyor : ) Rabbim yardimiciniz olsun insallah
Konu sahibi arkadasim bebegin hayırlı olsun insallah senin kokuna ve sıcağına alışmis anne kucağı rahat geliyor minik kuşa :)
bak size bi sey diyeyim mi sarki ninni masaj gurultu falan her bebege islemez:))ama yataklarina birakip uyumayi ogrenmelerini beklemek her bebege isler:))ama yine soyluyorum yalniz birakmicaksiniz bak ben burdayim sen yalniz degilsin ama artik kendin uyumalisin mesaji bu.ayy super dadi gibi konustum:)))
bnm bi arkadasım ın kızı da birinin kulagıyla oynayarak uyuomsbenim oglanlardan birisi de aynen bu sekilde uyuyo:))ama bez vericeksin eline bi de ucgen olacak dikdortgense almaz:))
2,5 aylık bebek, kendi kendine uyumak için biraz büyük. memede uyuması çok doğal hatta güzel. 1 yaşından sonra ninniyle uyutmaya başladım. yatagına yatırıp, yanında mindere uzanıp uyuyana kadar ninni soyledim. en tatlı sesimle yatırıp, yanında olduğum için hiç ağlamadı. böyle böyle çok rahat uyuyordu. 2 yaşından sonra ninniye de gerek kalmadı.Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Merhaba, öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla ve huzurla büyütün miniginizi.Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Erkekler cok biliyor zaten : ) bende yigenlerimden biliyorum.cok tesekkur ederim:))dogru bunu yapacaksan kimse mudahile etmemeli.mesela benim esim kizimi o sekilde yatirmama izin vermedi agliyor diye 5 yasina kadar salladim dusunun artik.ama bunlar ucuz ve kendisi de cok yoruluyodu bazen 1 ni 2 kere bile salladigimiz oluyodu en son kendi dedi birak yataklarina diye:)))